H&M Hennes & Mauritz d.o.o

 SPLOŠNO O PODJETJU

V H&M ponujamo modo & kakovost po najugodnejši ceni na bolj trajnosten način.

Ponosni smo na svojo zgodovino ustvarjanja mode, ki je dostopna vsem in si na podlagi svojih vrednot prizadevamo za bolj prijazno, vključujočo in trajnostno industrijo.

 GLAVNE DEJAVNOSTI

Ključ do odličnega videza je v kombiniranju drznih kosov. Ključ do oblikovanja odličnega podjetja je kombinacija drznih ljudi.
Naša blagovna znamka je del nečesa večjega. V podjetju H&M ste tudi del skupine H&M Group – ekipe sodelavcev po vsem svetu, ki si delijo iste temeljne vrednote. Ne glede na to ali oblikujemo izdelke ali ustvarjamo plikacije, smo ena ekipa, ki skupaj ustvarja pomembne odnose z našimi kupci & sodelavci po vsem svetu. Po vsem svetu nas je več kot 150 000 ljudi, ki si delimo isti cilj & poskušamo spremeniti industrijo. Smo ustvarjalci, izvajalci, učenci, podjetniki in inovatorji.

 VIZIJA IN CILJI

V skupini H&M Group je vse, od globalnih trgovcev na drobno do rastočih zagonskih podjetij. Smo skupnost uencev & izvajalcev, ki vidijo prihodnost, ki je krožna & podnebno pozitivna. Želimo, da bi se naši kupci po vsem svetu lahko izražali z modo & dizajnom na trajnosten način & naš cilj je voditi spremembe.

Prizadevamo si, da bi se naši kupci lahko izrazili z modo in dizajnom ter to počeli na bolj trajnosten način.

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Vsi smo vodje, ki prispevamo k spremembam. Zastavili smo si cilj, da postanemo popolnoma krožno podjetje. V to smer smo že naredili pomembne korake.
Oblikujemo kolekcij s krožno miselnostjo, uporabljamo tehnologijo, da trajnostno modo dvignemo na višjo raven, ter raziskujemo načine za recikliranje naših tekstilnih odpadkov s tem, da jim podarimo novo življenje.

V H&M vas vabimo, da ste to, kar ste in vas spodbujamo, da rastete in prispevate k spremembam. Pomagajte nam preobraziti prihodnost celotne industrije, tako da bodo vsi videti, se počutili in delali dobro.

H & M Hennes & Mauritz d.o.o.
Ameriška ulica 2
1000 Ljubljana
http://www.hm.com/

Dejavnost:
Trgovina; Tekstil in tekstilni izdelki; Oblačila in modni dodatki
Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Oglejte si različne vloge, začnite novo pot & poglejte, kam vas bo pripeljala.

Veliko je treba narediti, da svetu predstavimo odlično modo. Od idej do oblikovanja, poslovne analize in kolekcij v prodajalni ... na tej poti je vključenih toliko zanimivih vlog. Izvedite več o nas & preverite, kam vas bo to pripeljalo.

Kaj nas dela edinstvene? To ni samo ena stvar. Gre za kombinacijo številnih stvari - naše vključujoče & sodelovalne kulture, trdnih vrednot, izzivov & priložnosti za rast, ugodnosti & še veliko več. Predvsem pa so to naši ljudje, zaradi katerih smo to, kar smo.

H&M je kraj, kjer lahko izrazite svoj polni jaz & se počutite, da resnično pripadate.  Kjer skupaj ustvarjamo nove in nemogoče kombinacije. Samo vi veste, kaj vas dela edinstvene. Potrebujemo vaš edinstven pogled.

V H&M je vsak vodja & lahko vpliva. Verjamemo, da je treba ljudem že zgodaj dati odgovornost in močan občutek lastništva. Naš posel je vaš posel in ko rastete vi, rastemo tudi mi.
Tu boste našli priložnosti za nenehno učenje ter sodelavce, ki vas spodbujajo in podpirajo. Imeli boste priložnost raziskati veliko različnih potencialnih vlog, ki vas lahko popeljejo po vsem svetu.

V H&M imate možnost, zaupanje in izziv, da poiščete svojo lastno pot.

Naše vrednote so več kot le besede - vodijo nas pri vsem, kar počnemo. Pomagajo nam ostati radovedni & pogumni, da lahko še naprej rastemo & se izboljšujemo.

MI SMO EN TEAM 
MI VERJAMEMO V LJUDI 
MI SMO PODJETNI 
MI STREMIMO K NENEHNIM IZBOLJŠAVAM 
MI SMO STROŠKOVNO ZAVEDNI 
MI SMO ISKRENI IN ODPRTEGA DUHA 
MI OHRANJAMO ENOSTAVNOST

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Naša zgodba je zgodba o rasti & spremembah. Modi & cenovni dostopnosti. Sodelovanju & inovacijah. Stilu & trajnosti.

V času, ko moda ni bila dostopna vsem, je Erling Persson prišel na idejo o prodaji cenovno dostopnih oblačil za ženske, pozneje pa smo modo in kakovost po najugodnejši ceni ponudili novim kupcem, z oblačili za moške in otroke, lepoto, oblačili za šport in izdelki za dom. Dokazali smo, da pri oblikovanju ne gre za ceno. Pri tem smo sodelovali z nekaterimi najboljšimi kreativnimi umi, da bi oblikovalska oblačila ponudili ljudem po vsem svetu.

Sprememba je bila vedno v našem jedru. Erling je spremenil modo tako, da jo je naredil dostopno vsem. Zdaj moramo ponovno spremeniti modno industrijo in jo narediti bolj trajnostno. Kot veliko podjetje imamo veliko odgovornost, zato želimo spremeniti način izdelave, uporabe in poslovitve od oblačil.

Z našimi vrednotami v mislih smo zato ustvarili uspeh in nove priložnosti - iz ene prodajalne smo se razvili v več tisoč prodajaln po vsem svetu. S podporo sodelavcev iz različnih kultur in okolij smo postali blagovna znamka H&M, ki jo poznamo danes.

  • HIP motivacijski program H&M – program stimulativnega nagrajevanja, namenjen vsem zaposlenim skupine H&M.