Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

HOFER trgovina d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

Uspešni koncepti prepričajo s svojo enostavnostjo, čemur sledimo tudi pri HOFERju. Naši kupci se lahko vedno zanesejo na ponudbo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. Ponujamo izdelke, ki prepričajo tako s svojimi lastnostmi in uporabnostjo kot s ceno, saj verjamemo, da mora biti visoka kakovost dostopna vsem. HOFERjeve poslovalnice so praviloma zgrajene po enakem principu, kar našim kupcem omogoča, da se v vsaki poslovalnici takoj znajdejo.

Prisegamo na močne in neodvisne lastne blagovne znamke, ki predstavljajo velik delež naše stalne ponudbe. Zaupanje naših kupcev uživajo zaradi nespremenljive kakovosti, ki je rezultat visokih standardov in dolgoletnih partnerstev z našimi dobavitelji.

Vedno se osredotočamo na bistvo, ki ga tvorijo:

  • jasno začrtana stalna ponudba,
  • brezkompromisna filozofija kakovosti, 
  • dovršen, enoten prodajni sistem, 
  • brezkompromisna filozofija kakovosti, 
  • odgovornost do sodelavcev in partnerjev, 
  • kakovostne lastne blagovne znamke.

Pri poslovanju sledimo filozofiji »Več kot fer. HOFER.« Tako smo si prislužili zaupanje na tisoče kupcev in postali eden najbolj priljubljenih trgovcev z živili v Sloveniji, kjer smo prisotni že več kot 12 let.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Trgovina na drobno

VIZIJA IN CILJI

»Vodilni diskontni trgovec v Sloveniji, ki ponuja kakovostne izdelke po fer ceni ter pri svojem poslovanju izpostavlja trajnostni odnosi do kupcev, partnerjev, sodelavcev, okolja in družbe.«

Zavedamo se odgovornosti, ki jo nosimo kot eden vodilnih trgovcev v Sloveniji. Od leta 2014 vse obstoječe in načrtovane ukrepe združujemo v naši trajnostni iniciativi Danes za jutri, ki obsega pet stebrov in zadaja konkretne cilje. V okviru iniciative vztrajamo na trajnostni pridelavi surovin in skrbimo za varovanje okolja – tako recimo uporabljamo 100% zeleno električno energijo in sončne elektrarne. Z vedno večjim izborom ekoloških izdelkov, zmanjševanjem uporabe pesticidov in umetnih prehrambnih dodatkov ter zagotavljanjem kakovosti naših izdelkov skrbimo za zdravo prehrano naših kupcev.

Vemo, da so ključ do uspeha ljudje. Na eni strani so naši sodelavci, ki soustvarjajo našo zgodbo o uspehu, in poslovni partnerji, s katerimi vzdržujemo odlične dolgoročne odnose. Zagotavljamo, da so pri proizvodnji upoštevani strogi socialni standardi. Na drugi strani so kupci, ki nam zato zaupajo in ostajajo zvesti. Podpiramo tudi številne dobrodelne organizacije, s katerimi nas družijo skupni cilji.

Prihodnost podjetja bomo še naprej gradili na trajnostnem pristopu do celotne poslovne verige in ostali »več kot fer«.

ORGANIZACIJSKA STRUKTURA IN KLIMA

V središču našega podjetniškega delovanja so ljudje. Podjetje HOFER sestavljamo sodelavci, ki nas povezujejo skupne vrednote. Kot glavne prepoznavamo odgovornost, zanesljivost in enostavnost. Te vodijo vse, kar počnemo – pa naj gre za odnos do kupcev, sodelavcev ali za vodenje podjetja.

Zaposlenim prisluhnemo in nagradimo dobre ideje. Redno izvajamo ankete med sodelavci in na podlagi rezultatov uvajamo izboljšave. Uvedli smo tudi sistem podajanja predlogov, v okviru katerega lahko sodelavci s svojimi zamislimi prispevajo k napredku in rasti podjetja. Cenimo znanje, zato vanj aktivno vlagamo, organiziramo pa tudi različne dejavnosti za zdravje in dobro počutje sodelavcev.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

HOFER združuje raznolike poklice na področjih prodaje, logistike in uprave. Zaposlene družijo skupne vrednote in načela, v katerih se morajo prepoznati tudi novi sodelavci. Od njih pričakujemo strokovnost, zanesljivost in skrbnost pri opravljanju dela ter sposobnost sodelovanja in timskega dela.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Zaposlenim za opravljeno delo nudimo pošteno plačilo in s številnimi aktivnosti ustvarjamo prijetno delovno okolje. Z različnimi ugodnostmi skrbimo, da naši sodelavci ohranjajo dobro ravnotežje med zasebnim in poklicnim življenjem in se radi vračajo na delo.