Jungheinrich, d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

Jungheinrich, d.o.o. je hčerinsko podjetje nemškega koncerna Jungheinrich AG z več kot 20 letno tradicijo na slovenskem trgu in nudi celotni asortiman produktov in storitev na področju intralogistike.

Ponudba vseh vrst viličarjev je tudi na slovenskem trgu zaokrožena s sorodnimi programi, ki so tesno vezani na izzive skladiščenja in internega pretoka blaga (tehnološki projekti, regalne konstrukcije, avtomatske rešitve, programska oprema itd.). Z direktno prodajo smo prisotni v več kot 40 državah po svetu.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Prodaja, najem in servis intralogističnih produktov in storitev.

ORGANIZACIJSKA STRUKTURA IN KLIMA

V korporaciji Jungheinrich AG je na vseh 5 kontinentih več kot 18.000 zaposlenih in od vseh zaposlenih pričakujemo, da bodo delovali v skladu z vrednotami podjetja. Želimo zaposlene s strastjo do dela, sodelavce, ki jim lahko zaupamo in imajo podjetniški pristop, so inovativni in razmišljajo izven okvirjev. Pričakujemo osredotočenost na delo in usmerjenost k rezultatom. Želimo si odkritih in odprtih odnosov. Motiti se je človeško, a pomembno je, da se iz napak učimo. Za svoje delo prevzemamo odgovornost in skupaj gradimo širšo sliko. Vsakdo je odgovoren za svojo profesionalno rast, vsi skupaj za rast podjetja. Imamo elan in pogum, zato bomo skupaj dosegli vse zastavljene cilje.

 

VIZIJA IN CILJI

Na slovenskem tržišču smo že več kot desetletje vodilni na področju prodaje viličarjev in glede na celovito ponudbo produktov in storitev na področju intralogistike želimo postati prva izbira in sinonim za celovitega ponudnika v intralogistiki.

JUNGHEINRICH, d.o.o.
Korenova cesta 11
1241 Kamnik
http://www.jungheinrich.si/

Dejavnost:
Viličarji in tovorna vozila; Trgovina; Spletna trgovina in prodaja po telefonu


Brez Jungheinricha bi bil vaš nakupovalni voziček verjetno prazen. In to še ni vse. Naši viličarji v logističnih centrih širom sveta vsak dan premaknejo milijone produktov. Smo eden izmed 3 najboljših proizvajalcev viličarjev na svetu ter eden od vodilnih ponudnikov skladiščne tehnologije z direktno prodajo v 40 državah po svetu.
Število zaposlenih:
50 do 99 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Medse vabimo osebe s profesionalnim odnosom do dela, ki so se pripravljene soočiti s spremembami, ki jih prinaša prihodnost oziroma jim le te predstavljajo dodaten izziv. Želimo si proaktivnih in vedoželjnih sodelavcev, ki se zavedajo pomembnosti ekipe in sodelovanja. Želiš biti del prihodnosti? Pridruži se nam!

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Kljub temu, da smo mednarodni koncern, smo lastniško še vedno družinsko podjetje, zato nam ni vseeno za naše zaposlene.

Novim sodelavcem zagotavljamo strokovno uvajanje v visoko razvojno naravnanem, hitrorastočem in uspešnem mednarodnem podjetju. Nenehno skrbimo za profesionalni razvoj zaposlenih, zato ti ponujamo širok spekter znanj našega izobraževalnega centra v Hamburgu, na razpolago pa ti bodo tudi izobraževanja doma. Ponujamo ti sodobno delovno okolje in delovna sredstva ter omogočamo gibljiv delovni čas in možnost dela od doma (odvisno od delovnega mesta). Večkrat letno organiziramo neformalna srečanja (skupni zajtrki, pikniki, prednovoletno srečanje…), dvakrat tedensko se srečujemo na telovadbi, ki jo, poleg ostalih aktivnosti, izvajamo v sklopu promocije zdravja na delovnem mestu.