Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

KOMPAS SHOP d.d.

SPLOŠNO O PODJETJU

Vsi se spomnimo preteklih časov, ko so nam starši rekli, da gremo na dopust. Vedeli smo, da to pomeni le eno: ustavili se bomo v trgovini na meji, kjer nas bodo pričakali nenavadni izdelki, katerih ni mogoče nikjer drugje kupiti. Družba Kompas Shop d.d. ima za seboj dolgoletno tradicijo obstoja, od samih začetkov pa je znana po svojih vrhunskih in ekskluzivnih izdelkih. Skozi celotno našo zgodovino pa smo trdno prepričani, da nam vse to brez naših sodelavcev ne bi uspelo.

Zaposleni v podjetju Kompas Shop d.d. .

Odliko vseh zaposlenih predstavljata samoiniciativnost ter pripravljenost na učenje ter pridobivanje novih znanj oziroma veščin. Iskanje novih idej in rešitev je za nas vsakodnevna rutina, prav tako kreativno in inovativno razmišljanje, usmerjeno v prihodnost.

Timsko delo postavljamo v ospredje, zato cenimo pozitivne ljudi, ki znajo med seboj sklepati dobre odnose in so vedno pripravljeni drug drugemu priskočiti na pomoč. Ne le sodelavcem, temveč tudi našim strankam. Da bi se stranke pri nas počutile čim bolj udobno in sproščeno, poleg lepo urejenih trgovin, strmimo tudi mi zaposleni – z dostopnostjo, spoštljivostjo in pozitivnim odnosom.

Naše ključne vrednote so:

• pozitiven odnos do dela,

• kreativnost in inovativnost,

• cenenost strank,

• spoštovanje sodelavcev,

• iskanje novih izzivov.

Vsak posameznik je pomemben.

Pri nas je trud vedno poplačan. Prepričani smo, da so najbolj uspešni tisti zaposleni, katerih motivacija se neguje, zato dobre poslovne rezultate in pozitiven odnos do dela vedno nagradimo.

Za rast in razvoj naših sodelavcev skrbimo z neprestanim izobraževanjem, tako da so ti lahko še bolj uspešni pri svojem delu. Izobražujemo se na področjih prodaje in računalniških znanj, pridobivamo znanja tujih jezikov, učimo se ravnanja s strankami in reševanja konfliktov ter še marsikaj drugega. Pomembno nam je, da nam naši sodelavci zaupajo svoje predloge za izboljšave tako na področju izobraževanj, kot samega delovnega procesa. Našim zaposlenim nudimo varno delovno okolje in vse potrebne pripomočke za učinkovito izvajanje svojih nalog.

Posameznik pri nas ni zgolj številka, ampak pomemben faktor celotne ekipe. Tako kot mora biti našim sodelavcem na prvem mestu zadovoljna stranka, je nam na prvem mestu zadovoljen sodelavec.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Kompas Shop d.d. predstavlja obmejne trgovine, katere nudijo pestro izbiro raznovrstnih izdelkov. Pri nas boste našli vrhunsko kozmetiko, sladki in slani program prehrane, pijače, tekstil, igrače itd. Daleč naokoli smo znani po posebnih pakiranjih ter bogati izbiri.

VIZIJA IN CILJI

Dolgoletno tradicijo in izkušnje bogatimo z novimi znanji in jo združujemo z najsodobnejšimi pristopi ter družbeno odgovornim delovanjem, zato ostajamo na poti, ki smo si jo v podjetju KOMPAS SHOP začrtali že na začetku – na poti uspeha in nadaljnje rasti podjetja.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V podjetju se zavedamo, da so ljudje tisti, ki ustvarjajo napredek, iščejo nove izzive, odkrivajo probleme in jih rešujejo. Vemo, da če hoče biti podjetje konkurenčno, mora biti drugačno in to drugačnost lahko v veliki meri dosežemo tudi z organizacijskim razpoloženjem, vzdušjem in odnosom. Vlaganje v ljudi je pomembna naložba za prihodnost našega podjetja.

Naše vrednote v podjetju temeljijo na: 

  • cenjenosti strank, 
  • pozitivnem odnosu do dela, 
  • spoštovanju sodelavcev, 
  • iskanju novih poslovnih izzivov.

Naši zaposleni se neprestano trudijo, da se stranka počuti udobno, sproščeno ter predvsem cenjeno. Naše trgovine predstavljajo odraz zaposlenih, zato so vedno lepo urejene, barvite, nudijo občutek ugodja ter cenjenosti. Stranke se rade vračajo, zaposleni pa so tako še dodatno visoko motivirani, saj jim dobro opravljeno delo prinaša vidne rezultate. 

Spodbujamo pripadnost podjetju, saj lahko le s skupnimi močmi uspemo.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo poleg strokovnosti predvsem samoiniciativnost, pozitiven odnos do dela, veselje do dela s strankami, željo po nenehnem napredovanju ter predanost delu. Naši zaposleni so del uspešnega tima in zato od novih sodelavcev pričakujemo, da to uspešnost z novimi idejami in lastnimi izkušnjami še dodatno podkrepijo in dvignejo.

Za več informacij o zaposlovanju, nam lahko pišete na zaposlitev@k-s.si.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Smo zagovorniki, da je trud vedno potrebno poplačati, zato je nagrajevanje eden izmed glavnih pristopov, skozi katerega skrbimo, da so naši zaposleni vedno motivirani in zadovoljni. Nagrajevanje se izvaja tako v materialni kot nematerialni obliki, predvsem pa je vezano na odnos do dela ter poslovne rezultate.

Za naše zaposlene skrbimo na dnevni ravni, z zagotavljanjem varnega, zdravega in čistega delovnega okolja, da imajo na dosegu roke vso potrebno opremo za opravljanje svojega dela, dnevnimi stimulacijami, nenehnim izobraževanjem ter dopolnjevanjem asortimaja z vrhunskimi blagovnimi znamkami ter kvalitetno robo. Smo goreči zagovorniki timskega dela, ki ga spodbujamo skozi različna tekmovanja med poslovnimi enotami ter različnimi internimi igrami.

V našem podjetju neprestano skrbimo za izobraževanje zaposlenih, saj verjamemo, da bodo s pomočjo novega znanja ter deljenja praks lahko še bolj uspešni pri svojem delu. Izobraževanja potekajo redno, tako za nove, kot za stalno zaposlene. Zaposleni se izobražujejo na zelo raznolikih področjih, predvsem pa smo fokusirani na prodajo, spoznavanje novih izdelkov, mehke veščine (komunikacija, motivacija sebe in stranke, reševanje konfliktov), navsezadnje pa tudi iz računalniškega znanja in znanja tujih jezikov.

SI ŽELIŠ KARIERE PRI NAS?

Če se najdeš znotraj opisa podjetja in si pripravljen na nove izzive v naši družbi, nam svojo prijavo z življenjepisom pošlji na zaposlitev@kompas-shop.si.