Kovinc ključavničarstvo d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje Kovinc d.o.o. je proizvodno podjetje s 40-letno tradicijo strojne obdelave kovin. Nenehno vlaganje v opremo in razvoj nam je omogočilo, da smo postali konkurenčno mednarodno delujoče podjetje.

Zaznamuje nas odlična organizacija, hitra odzivnost, strokovnost in fleksibilnost. S svojim bogatim znanjem in izkušnjami strankam nudimo izdelke in storitve visoke kakovosti po konkurenčnih cenah.

Delovanje podjetja temelji na trajnem izboljševanju proizvodnega procesa in vpeljevanju sodobne tehnologije. Proizvodnja se danes opravlja na skupno 5000 m2 proizvodnih in skladiščnih površinah, dodatno pa je na voljo še 1000 m2 pokritih in 5000 m2 nepokritih manipulativnih površin. Današnjo ekipo sestavlja 70 zaposlenih, večina od njih je iz strojne stroke.


GLAVNE DEJAVNOSTI

Ukvarjamo se s strojno obdelavo kovin. Kupcem ponujamo izdelke in storitve od konstruiranja, svetovanja, izdelave, do montaže na terenu.

Za naše izdelke imamo vsa potrebna soglasja in certifikate.


VIZIJA IN CILJI PODJETJA

Postajamo eno izmed vodilnih podjetij na področju obdelave kovin in izdelave kovinskih konstrukcij na evropskem trgu. Ves čas izboljšujemo proizvodni proces in vpeljujemo nove tehnologije. Hkrati stalno širimo svojo ekipo certificiranih strokovnjakov.

  KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo poznavanje stroke, samoiniciativnost, vestnost in natančnost, ponujamo pa jim varno delovno mesto, opremljeno s sodobno tehnologijo in orodji. 

  OPIS PRODUKTOV IN STORITVE

Specializirali smo se za štiri osnovne proizvodne programe:
  • program kovinske notranje in zunanje opreme,
  • program težjih varjenih kovinskih konstrukcij,
  • kovinska oprema voznega omrežja za elektrifikacijo železnic,
  • program varjenih kovinskih konstrukcij za strojegradnjo.

Nudimo tudi široko paleto storitev preoblikovanja pločevine in profilov na najsodobnejših CNC strojih. Stalno sledimo tehnološkemu napredku in posodabljamo našo proizvodnjo. Kupcem ponujamo izdelke in storitve od konstruiranja, svetovanja, izdelave do montaže na terenu.

Za naše izdelke imamo vsa potrebna soglasja in certifikate. Pridobili smo mednarodni certifikat za varjenje po standardu ISO 3834, CE certifikat za jeklene konstrukcije, SIQ certifikate za reklamne table in urbano opremo, celotno poslovanje pa je certificirano po standardu ISO 9001/2008.


Kovinc ključavničarstvo d.o.o.

Tehnolog (m/ž)

Včeraj
Kovinc ključavničarstvo d.o.o.
Cerklje na Gorenjskem
m/ž

Opis delovnega mesta: priprava tehnološke dokumentacije proizvodov, tehnološka obdelava naročnikovih datotek..

Aktiviraj svoj karierni profil

  • Hitreje do boljšega delovnega mesta
  • Najprimernejši oglasi vedno na dosegu
  • Shrani zanimive oglase
  • Prejemaj nova delovna mesta