MAHLE Filtersysteme Austria GmbH

SPLOŠNO O PODJETJU

MAHLE je mednarodno vodilni razvojni partner in dobavitelj avtomobilske industrije, kot tudi utiralec poti za mobilnost prihodnosti. Nabor proizvodov zajema vsa pomembna vprašanja glede pogonskega sistema in klimatske tehnike – prav tako za motorje z notranjim izgorevanjem kot za e-mobilnost. Skupina je v letu 2018 s 79.000 sodelavci ustvarila okoli 12,6 milijard evrov prometa in je s 160 proizvodnimi enotami zastopana v več kot 30 državah. Mahle Filtersysteme Austria GmbH je na področju razvoja in proizvodnje izdelkov za avtomobilsko industrijo eno izmed najpomembnejših podjetij v regiji in hkrati tudi največje podjetje za izdelavo avtomobilskih filtrov znotraj koncerna Mahle. V obratu St. Michael ob Bleiburg zaposluje preko 2000 ljudi in je tako največji delodajalec na Avstrijskem Koroškem.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Skupina je eden treh glavnih svetovnih dobaviteljev sistemov za mobilne aplikacije na področju motorne tehnologije, filtracije, elektrike/mehatronike in toplotnega upravljanja.

VIZIJA IN POSLANSTVO

Naš strateški cilj je postati tehnološka gonilna sila za učinkovito mobilnost. En delodajalec. Mnogo inovativnih izdelkov z najrazličnejših področij. To je MAHLE. Smo vodilni mednarodni dobavitelj avtomobilski industriji. Naši izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihove periferne sisteme ter rešitve za električna vozila ponujajo odgovore na vsa bistvena vprašanja, povezana s tehnologijami pogonskih sistemov in klimatskih naprav.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Vsi zaposleni v podjetju MAHLE vsak dan delamo skupaj za prihodnost. Uspeh je tradicija. Tudi danes nas vodijo lastni uspehi. Kot vodilno podjetje na globalnih trgih smo simbol za strokovno znanje, izkušnje, kakovost in mednarodno raznolikost – pa cenimo individualne dosežke vsakega posameznika. Naša najpomembnejša prednost: velikost našega podjetja. Mednarodnost in priložnosti, po katerih se odlikujejo večje korporacije, združujemo z domačim okoljem in povezanostjo majhnega podjetja z dolgoletno tradicijo. Zato se podjetje MAHLE lahko posveti vsakemu zaposlenemu posebej. Ker so s hierarhičnega vidika vsi zaposleni enakovredni, lahko vsak posameznik prevzame osebno odgovornost, kar se od njega tudi pričakuje.

Izberite podjetje MAHLE in pričakalo vas bo delovno okolje, prežeto z medsebojno povezanostjo, spoštovanjem in naklonjenostjo. Uberite svojo pot – z nami.

PLANIRANO ŠTEVILO ZAPOSLENIH PO PODROČJU DELA

Administracija
Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije
Kadrovanje, HR
Marketing, PR
Proizvodnja
Računalništvo, programiranje
Računovodstvo, revizija
Strojništvo, metalurgija, rudarstvo
Tehnične storitve
Transport, nabava in logistika
Upravljanje, svetovanje, vodenje

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Bi radi okrepili ekipo? To radi slišimo. Iščemo nekoga, ki nenehno stremi k novostim, je poln energije in deli našo strast do tehnologije. Nekoga, ki pooseblja pojme »ekipni duh«, »ustrežljivost« in »spoštovanje«. Nove vsestranske in iznajdljive člane družine MAHLE, ki so obenem tudi medkulturno osveščeni, zanesljivi in z obema nogama na tleh. Na kratko: iščemo ljudi, kot ste vi, ki želijo s svojim zagonom oblikovati prihodnost.

Bi radi v mednarodnem okolju delili svoje zamisli? Iščete priložnost za izjemno profesionalno napredovanje? Si želite razširiti svoja obzorja in spoznati še druga področja? Če ste na vprašanja odgovorili pritrdilno, potem ste oseba, ki jo iščemo: idealen sodelavec podjetja MAHLE.

Zdaj pa ste na vrsti vi. V našem centru za zaposlovanje izberite vstopno delovno mesto na področju, ki vas zanima, in nam pošljite prošnjo za zaposlitev.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Seveda so naša pričakovanja res visoka – vendar v zameno ponujamo še več. Navsezadnje delo svojih zaposlenih cenimo in jim to tudi pokažemo. Tudi vi ste lahko deležni ugodnosti z najrazličnejših področij storitev, ki jih ponujamo.

Drug z drugim in drug za drugega. Takšen je naš življenjski moto, ko jo treba uskladiti poklicno in zasebno življenje. Ne glede na to, ali govorimo o prostočasnih dejavnostih ali prilagodljivem delovnem času – skrbimo za individualne potrebe svojih zaposlenih in jih podpiramo v vsaki življenjski situaciji, v kateri se znajdejo.

Zaposleni, ki veliko delajo, morajo skrbeti za svoje zdravje. Z veseljem vas bomo podprli pri zdravem življenjskem slogu s svojimi vsestranskimi ukrepi in programi za promocijo zdravja. Navsezadnje nam je mar za vaše zdravje.

  • Športne ekipe podjetja
  • Brezplačne zdravstvene storitve, npr. cepljenja in pregledi vida
  • Kampanje, namenjene osveščanju o zadevah, kot so obvladovanje stresa in ergonomija na delovnem mestu
  • Svetovalne storitve v zvezi z zdravjem in socialo
  • Zdravnik podjetja, ki je vedno na voljo

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Izdelki podjetja MAHLE so nameščeni v vsako drugo vozilo na svetu, komponente in sistemi podjetja MAHLE pa že desetletja žanjejo uspehe na vseh svetovnih dirkališčih. Inovativni izdelki podjetja pa se ne uporabljajo samo na cesti – tudi v stacionarnih sistemih, premičnih strojih ter v železniškem prometu, pomorstvu ter v aeronavtiki in vesoljski tehnologiji.

Naša paleta izdelkov, namenjenih osebnim in gospodarskim vozilom, je odličen pokazatelj naših edinstvenih sistemskih kompetenc, saj obravnava vsa bistvena vprašanja, povezana s tehnologijami pogonskih sistemov in klimatskih naprav – od motornih sistemov, filtracije, elektrike/mehatronike do toplotnega upravljanja.

BONITETE PODJETJA

V letnem pogovoru z zaposlenimi se bomo skupaj z vašim nadrejenim pogovorili o vaših odgovornostih, preteklem ekipnem delu in prihodnjih spremembah. Imeli boste tudi priložnost, da izrazite lastne zamisli o svoji prihodnji poklicni poti. Skupaj se bomo nato odločili, kateri razvojni ukrepi vam bodo najbolj pomagali pri doseganju ciljev, povezanih z vašo kariero.

Za dejavnosti za usposabljanje, o katerih se bomo dogovorili, se lahko prijavite v naši bazi na intranetu, kjer boste našli tudi več ponudb, ki vam bodo pomagale pri nadaljnjem poklicnem in osebnem razvoju.