Styria digital marketplaces, d.o.o.

Ljubljana
Styria digital marketplaces, d.o.o.
Spletna stran:PLANIRANO ŠTEVILO ZAPOSLENIH PO PODROČJU DELA

KOMERCIALA, PRODAJA 2
MARKETING, PR 1

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Jedro zaposlitvenega portala MojeDelo.com tvori mlada, zagnana, motivirana, fleksibilna in profesionalna ekipa. Takšen mora biti tudi posameznik, ki se ji želi pridružiti.

Smo zahtevni, a z namenom. Potrebujemo človeka, ki zna predstavljati, prepričati in prodati. Komunikativnega in pozitivnega. Vztrajnega in vestnega. Samozavestnega. Ki se ne zadovolji s povprečjem, ampak ga motivirajo visoko postavljeni cilji.

Izkušnje in dosežki v prodaji in marketingu so velika prednost, prav tako poznavanje trga dela in procesov, ki potekajo na njem. Ste mobilni, imate vozniški izpit B-kategorije in lasten prevoz. Odlikuje vas vztrajnost in vestnost, ste sposobni poslušanja in posvečanja stranki. Če ste poleg tega še družabni, zabavni in urejeni, toliko bolje!

Vedno smo pripravljeni sprejeti nove izzive, speljati zahtevne projekte ali najti kreativno rešitev.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Vaš delovni čas bo fleksibilen. Naše delo je dinamično, zato bodo delovne obveznosti občasno časovno neenakomerno razporejene. Vedno pa znamo razumeti, da imate tudi osebno življenje in vam ponujamo vse možnosti za usklajevanje dela in vaših privatnih interesov.

Delali boste v sklopu mlade, sproščene in visoko profesionalne ekipe, ki pa je med sabo razvila več kot le profesionalne odnose. Tudi v prostem času se družimo, med nami so se razvila iskrena prijateljstva. Sodelavci se med seboj spoštujemo, vedno pa lahko računate na našo pomoč. Redno organiziramo teambuildinge, kjer vsi sodelujemo pri razvoju podjetja, obenem pa se odlično zabavamo.

Vaš dohodek bo stimulativen. Stalno bomo merili vaše dosežke in jih nagrajevali. Redno bomo skrbeli za vaš profesionalni razvoj in izobraževanje. Naučili vas bomo vsega, kar je potrebno vedeti o slovenskem trgu dela, da boste znali dobro svetovati svojim strankam in jim prodati več – kar bo seveda pomenilo tudi višjo plačo.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Iskalcem zaposlitve ponujamo:

1. Brezplačne nasvete o iskanju zaposlitve, ki jih najdete tukaj
2. Karierni priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev 
3. Psihometrično testiranje in poročilo o kariernih možnostih 
4. Največje stičišče ponudbe in povpraševanja www.mojedelo.com
5. Izobraževalni portal PortalZnanja.com, kjer objavljamo številna izobraževanja, s katerimi lahko karienro usmerjeni posamezniki dobivajo nova znanja in razvijajo veščine.