odelo Slovenija d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU


Podjetje odelo Slovenija d.o.o. iz Prebolda, je uveljavljen proizvajalec visokokakovostnih zadnjih luči, tretjih zavornih luči in smernikov za avtomobilsko industrijo tako imenovanega premium razreda, v Sloveniji zaposluje preko 1600 ljudi. Naše luči odlikuje visoka kakovost, inovativnost, uporaba zahtevnih tehnologij in mnoge druge prednosti, vidite jih lahko v avtomobilih znamk Daymler Mercedes-Benz, BMW, Audi, Porsche, Volkswagen in drugih. Podjetje je prejemnik številnih nagrad za uspešno vpeljavo principov vitke proizvodnje, med drugim mednarodne nagrade TPM »Total Productive Maintenance Award« v letu 2017 in 2012, ugledne evropske nagrade »Automotive Lean Production Award« ter certifikata modela odličnosti EFQM. V letu 2016 je podjetje prejelo še mednarodno nagrado »eLogistics Award« za področje logistike ter Nagrado nemškega gospodarstva.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Avtomobilska industrija: proizvodnja visokokakovostnih premium razred zadnjih luči, tretjih zavornih luči in smernikov za avtomobilsko industrijo. Od 2017 dalje lastna proizvodnja elektronskih komponent in elektronike za avtomobilsko industrijo v Centru elektronike.

VIZIJA IN CILJI


V podjetju se zavedamo, da sta odličnost in kakovost povezana z grajenjem in ohranjanjem dobrih odnosov z vsemi notranjimi in zunanjimi deležniki. Kakovost naših izdelkov ter celovita in popolna obravnava zahtevnih kupcev, ustvarjata zaupanje in partnerski odnos z najboljšimi proizvajalci avtomobilov. Poslovni odličnosti sledimo na vseh ravneh, tako osebni in timski, kot organizacijski. S poudarkom na izobraževanju in usposabljanju vsakega zaposlenega ter razvoju talentov in potencialov si prizadevamo za visoko raven strokovnosti in profesionalnosti. Preko sodobnih metod, načinov delovanja in napredne tehnologije stremimo k doseganju najvišjih standardov ter nenehnemu izboljševanju procesov v vseh vidikih: upravljanja, učinkovitosti, produktivnosti, kakovosti ter medosebnih odnosih.


ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA


Matično podjetje odelo Slovenija d.o.o. se nahaja v Preboldu, dodatna proizvodna poslovna enota pa v Črešnjevcih pri Gornji Radgoni. Ostale lokacije skupine odelo po svetu: Nemčija, Turčija, Kitajska, Bolgarija, Mehika. OCR odelo merimo vsako leto. Pohvalimo se lahko z visoko organizacijsko klimo in zadovoljstvom zaposlenih.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem naslednje kompetence: sposobnost in pripravljenost dela v timu, natančnost in odgovornost, odprto komunikacijo in pozitiven odnos do sodelavcev, prilagodljivost, pripravljenost na nenehno učenje, sposobnost delati pod časovnim pritiskom v dinamičnem okolju.


KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Zaposlenim omogočamo delo v dinamičnem mednarodnem okolju, strokovno izpopolnjevanje ter osebno rast. Našim potencialom, ki si tega želijo, omogočimo delo v tujini ter razvoj mednarodne kariere. Velik poudarek dajemo druženju naših zaposlenih tudi izven delovnega časa. V ta namen organiziramo vrsto športno rekreativnih dejavnosti in timskih druženj.

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Skupina odelo razvija in proizvaja sisteme zadnjih luči za avtomobilsko industrijo na desetih lokacijah po vsem svetu. V Sloveniji smo specilizirani na tehnologijo tlačnega brizganja plastike proizvodnje ohišij in stekel za zadnje luči ter tretje zavorne luči. V nadaljnjih procesih metalizacije ter sestave in varjenja, dobijo luči končno podobo. Prav tako v Centru za elektroniko izdelujemo lastne elektronske komponente in elektroniko, ki jo že vgrajujemo v delež lastnih produktov. Več informacij lahko pridobite na: www.odelo.si

BONITETE PODJETJA

O bonitetah podjetja izvejo zainteresirani kandidati podrobneje tekom zaposlitvenega razgovora v našem podjetju.