Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

OMV Slovenija, d.o.o.

VIZIJA IN CILJI

V dejavnosti, ki jo opravljamo, se zavedamo vloge posameznika in timskega dela. Vlaganje v znanje in razvoj posameznika bo stalnica tudi v prihodnje. Ob visoki kakovosti produktov, ki jih tržimo v maloprodajni in veleprodajni mreži, bo ključno vlogo še zlasti v prihodnje odigrala prav kakovost storitev, ki jih našim kupcem nudijo zaposleni družbe, partnerji upravljalci in njihovi zaposleni na bencinskih servisih. Ob širokem spektru ponudnikov na trgu bo odločilna prav kakovost, na podlagi katere se bodo kupci vedno znova vračali k nam. Za kakovosten pristop vseh, ki so pri svojem delu v neposrednem stiku s stranko, bomo poleg natančnega izbora primernih kadrov tudi v bodoče vzpostavljali redna izobraževanja, strokovno podporo in pozorno spremljali razvoj vsakega posameznika. Poleg spremljanja rezultatov, z namenom razvijanja potencialov in odkrivanja talentov posameznika, bomo preko sistema nagrajevanja spodbujali njegovo marljivost, inovativnost in podjetnost, prispevali k osebnostnemu razvoju partnerja upravljalca in posledično k visokemu ugledu in uspešnosti družbe.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Z letnim merjenjem zadovoljstva zaposlenih družbe, ki se izvaja na nivoju skupine OMV, imamo vsi zaposleni možnost sooblikovanja klime v delovnem okolju, kjer ima še zlasti poseben pomen odkrita in jasna komunikacija. Bencinski servisi družbe, ki so v partnerskem upravljanju, so poleg informacijskega sistema z družbo v neposrednem stiku preko področnih vodij, ki servise redno obiskujejo, strokovno usmerjajo in pozorno spremljajo klimo. Kljub temu, da so sodelavci na bencinskih servisih v delovnem razmerju pri partnerjih upravljalcih bencinskih servisov, se načela komuniciranja poslovnih ciljev, novosti in vrednot vsakokrat izpolnjujejo tudi na bencinskih servisih.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Ob pregledu lastnosti, ki odlikujejo najuspešnejše partnerje upravljalce bencinskih servisov družbe OMV Slovenija, izstopajo skupne značilnosti, ki jih imenujemo »lastnosti najboljših«. Med posamezniki, ki se s pravo kombinacijo osebnostnih lastnosti, znanj in izkušenj uvrščajo med najbolj uspešne partnerje upravljalce, so pripadniki obeh spolov in različnih starosti. V nekaterih primerih so ključ do uspešnega upravljanja bencinskega servisa pridobljene izkušnje in vpetost v lokalno okolje, spet drugod k poti do uspeha vodi mladostna zagnanost in najnovejša znanja s področja podjetništva. Med ključnimi lastnostmi, ki jih pričakujemo od vseh, ki so pripravljeni na izziv upravljanja bencinskega servisa, so v prvi vrsti: veselje do dela in komunikacije s kupci, pripravljenost za vodenje manjše skupine posameznikov, usmerjenost k neprestanemu izboljševanju lastnega prodajnega pristopa ter pristopa svoje ekipe, kot tudi podjetniško razmišljanje, pri čemer od posameznika pričakujemo spoštovanje predpisanih smernic in postopkov mednarodne skupine s 50-letno tradicijo.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Partnerju upravljalcu izročimo v upravljanje bencinski servis, ki izpolnjuje najzahtevnejše standarde kakovosti, razpolaga z vsemi potrebnimi dovoljenji in po svoji opremi sodi med najbolj tehnološko dovršene bencinske servise v Evropi. Izbrana lokacija, na kateri je postavljen OMV bencinski servis, je jamstvo, da gre za pomembno oskrbno točko za voznike. Partner upravljalec ima že ob prevzemu bencinskega servisa garancijo o zajamčenem obisku ter prevzema bencinski servis v upravljanje brez kakršnekoli začetne finančne investicije.

Blago, ki je na prodaj na bencinskem servisu, t.j. goriva in dodatno trgovsko blago, bencinskemu servisu dostavlja družba OMV Slovenija po utečenem sistemu preverjenih dobaviteljev. Na podlagi rednih raziskav nakupnih navad kupcev se izbor blaga na policah bencinskega servisa neprestano dopolnjuje. Partner upravljalec se pri asortimanu blaga zanaša na izkušnje in znanje strokovnjakov skupine. V finančno stabilnem okolju bencinskega servisa, kjer so partnerju upravljalcu bencinskega servisa ves čas na voljo podporne službe družbe OMV Slovenija, je najpomembnejša naloga partnerja upravljalca in njegove ekipe izgrajevati dolgotrajen odnos s stranko ter s prijaznostjo ter vsakokratno inovativnostjo skrbeti za zadovoljstvo strank.

Poleg zagotavljanja finančne stabilnosti predstavlja upravljanje bencinskega servisa OMV priložnost zaslužka vsem upravljalcem, ki z marljivostjo, idejami in podjetniško žilico znajo izkoristiti neštete prednosti, ki jih prinaša tovrstno delovno okolje.

Ugodnosti za delojemalce

  • Možnost nadaljnjega šolanja: Da
  • Možnost opravljanja študentske prakse: Da

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Družba OMV Slovenija s sedežem v Kopru, je sestavni del mednarodne skupine OMV in je druga največja naftna družba v državi. Bogate izkušnje s področja trgovine z naftnimi derivati beleži vse od začetka 50. let prejšnjega stoletja. OMV Slovenija je na slovenskem trgu prisotna s 103. sodobnimi bencinskimi servisi, ki so v partnerskem upravljanju, med njimi jih je kar sedem ob slovenskih avtocestah. Glede na prodajo po posameznem bencinskem servisu družbe beleži 31-odstotni tržni delež. Na področju veleprodaje družba ponuja velikim in industrijskim uporabnikom visokokakovostna kurilna olja, goriva, maziva in motorna olja lastne blagovne znamke.

Mreža bencinskih servisov družbe OMV Slovenija je v letošnjem poslovnem letu v znamenju številnih posodobitev, saj si družba neprestano prizadeva zagotavljati izdelke in storitve najvišjega kakovostnega razreda. Sodobne zeleno-modre površine so z leti postale sinonim za tehnološko dovršenost, inovativnost in udobnost tako za mobilne kupce kot njihove sopotnike.

Skupina OMV je vodilno srednjeevropsko naftno podjetje na področju predelave in trgovanja z nafto. Na področju maloprodaje je skupina prisotna v kar 13-ih srednjeevropskih državah. V Sloveniji je skupina OMV prisotnaže od leta 1992, ko je družba OMV AG skupaj s partnerjema Istrabenzom in Ino ustanovila družbo OMV Istrabenz, d.o.o. Oktobra leta 2004 je družba OMV AG postala večinski lastnik podjetja, ki se je nato preimenovalo v OMV Slovenija, d.o.o.

OMV Slovenija – s kakovostjo in inovativnostjo nad nove izzive

Kot vodilna ponudnica na področju inovacij si družba OMV Slovenija na svojih bencinskih servisih širom po Sloveniji prizadeva zadostiti pričakovanjem vseh, ki jim gre pri vožnji za »Več kot gibanje«. V skladu z geslom je bila družba prva, ki je slovenskim voznikom postregla z inovativnim 100-oktanskim bencinom OMV Super 100, ki je od junija lani opravičeno na voljo pod geslom »Več moči in zabave!«. V letošnji dolgi zimi, ko so se temperature spustile globoko pod ničlo, je družba poskrbela še za voznike jeklenih konjičkov na dizelski pogon in z gorivom OMV Alpine Diesel jamčila brezhibno delovanje motorja tudi v izjemno hladnih zimskih razmerah.

Svojo usmerjenost k inovacijam, kakovosti in gospodarnosti družba OMV Slovenija dokazuje tudi s kurilnim oljem OMV futurPlus izjemne kakovosti, ki ga nudi od septembra 2006. Ekstra lahko kurilno olje vsebuje specialne aditivne dodatke, ki nudijo večjo stabilnost pri skladiščenju, preprečujejo zamašitev filtrov ogrevalne naprave, omejujejo naravno staranje in pripomorejo k optimalnemu izgorevanju kurilnega olja ter s tem preprečujejo nepotrebne emisije, zaradi česar ohranjajo čistejše okolje.

K bogati ponudbi storitev bencinskih servisov OMV prispeva tudi 22 prodajnih mest koncepta VIVA s pestro ponudbo raznovrstnih izdelkov, pijač, barov, otroških igrišč in avtopralnic. Viva uspešno povezuje prodajalno in bar na bencinskem servisu, kar še dodatno prispeva k dobremu počutju obiskovalcev. Za domačnost poskrbi še zlasti vonj po svežem kruhu in pecivu, ki se odlično prilega s hladnimi in toplimi napitki, prigrizki in sendviči.

V Sloveniji družba svojo celovito ponudbo dopolnjuje z vrhunskimi OMV olji in mazivi, ki so v pestrem obsegu na voljo na vseh bencinskih servisih. Ob skrbi za dovršeno delovanje avtomobilskega motorja družba mobilnemu kupcu nudi tudi izbrano paleto avtokozmetike, kjer gre še zlasti izpostaviti čistilo za stekla OMV Crystal Clear zimske in letne kakovosti. Vse, ki čistoči vozila pripisujejo posebno mesto, v družbi OMV Slovenija s ponosom usmerjajo na posebno doživetje avtopralnice – OMV Top Wash, kjer je možno izbirati med različnimi programi. Med najbolj priljubljene sodijo osnovno pranje, pranje podvozja, pranje koles in platišč ter nega s posebnim voskom.

S kartico OMV, ki jo družba OMV Slovenija nudi pravnim osebam, je osebnim in tovornim vozilom ter kombijem in gradbenim strojem omogočeno koriščenje vseh prednosti bencinskih servisov OMV, kot tudi brezgotovinsko plačilo, popoln nadzor nad stroški in zamik plačila. Na voljo sta domača in mednarodna OMV kartica, s katero je omogočeno poravnati plačilo v številnih evropskih državah na servisih skupine OMV in drugih plačilnih mestih.

Bencinski servisi OMV v Sloveniji z dodatno ponudbo, kot je prodaja kurilnega olja, gospodinjskega plina ter storitev telefonske govorilnice in bankomata, postajajo pomemben dejavnik povsod, kjer so prisotni ter so stičišče vseh, ki prisegajo na kakovost.