PIRNAR d.o.o.SPLOŠNO O PODJETJU

PIRNAR d. o. o. je izjemno inovativen proizvajalec občudovanih in brezkompromisno izdelanih ALU in lesnih vhodnih vrat v Evropi. Smo hitro rastoče družinsko podjetje z okoli 200 zaposlenimi in razvito prodajno mrežo po več celinah. Vsako leto predstavimo več inovacij, kot jih večji evropski tekmeci v nekaj letih, med mnogimi tudi najbolje izolirana aluminijasta vrata na svetu in prva vrata z samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom. Zanje redno prejemamo nagrade, med njimi tudi German Design Award Winner 2017

GLAVNE DEJAVNOSTI

Znotraj podjetja PIRNAR, ki proizvaja v dveh državah, združujemo vse za uspeh potrebne dejavnosti: vrhunski tehnični razvoj, nagrajeno industrijsko oblikovanje, mojstrsko strojno in ročno obdelavo materialov, sistematično urejeno proizvodnjo, uspešno trženje s prodajo in zanesljiv transport.

VIZIJA IN CILJI

Cilj je preprost: Sprožati občudovanje z vsem, kar počnemo.

Vizija je prav tako preprosta: Postati najbolj cenjen proizvajalec ALU in lesnega stavbnega pohištva na svetu.

Najbolj od vsega cenimo lepoto, ambicioznost, inovativnost in edinstvenost. In ne verjamemo v nemogoče.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Smo družina. Vsak, ki pride k nam, postane član družine. Nikoli ne pozabljamo, da smo družina. Držimo skupaj, ustvarjamo skupaj, zmagujemo skupaj.

Smo brezkompromisni. Česar se lotimo pri Pirnarju, izvedemo brezhibno. Podrobnostim posvečamo veliko pozornost, noben detajl ni nepomemben na poti do popolne celote.

Smo drzni. Vedno iščemo nove poti. Česar še nimamo, izumimo. Kar nam manjka, izdelamo.

Smo ponosni. Nobeno podjetje v panogi nima inovativnejših in lepših izdelkov, nobeno bolje izdelanih in bolj občudovanja vrednih. Vemo, da smo najboljši, za to ne potrebujemo potrditve od drugih.

Ne verjamemo v nemogoče. Če verjameš, da ni mogoče, imaš prav. Če verjameš, da je mogoče, imaš tudi prav. Samo slednji najdejo rešitev.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Pričakujemo, da si skupaj delimo podobne ali enake vrednote: ustvariti nekaj vrednega občudovanja, biti inovativen in biti brezkompromisen, kar se tiče natančnosti izvedbe.

Pričakujemo, da se boste borili za odličnost. Odličnosti ne sestavlja le zunanji videz, ampak vsak vijak, vsak vzvod, vsako steklo, vsak var, vsak gib in vsaka beseda. Ni velikega ali malega opravila, vsa so enakovredna in pomembna za popolno celoto. Delo je končano, ko ga bolje ni več mogoče narediti.

Pričakujemo, da boste hoteli navduševati. Najprej sebe, potem sodelavce, na koncu stranko. Da bi lahko navduševali druge, moramo biti prej sami navdušeni. Zato vse, kar počnemo, naredimo tako, da najprej navduši nas, nato pa še sodelavce in stranke.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Pri Pirnarju ne ponujamo le prijetnega delovnega okolja in prijazne ekipe sodelavcev, ki vam bodo pomagali do uspeha. Lahko vam zagotovimo, da se boste v tem podjetju, ki hitro raste in se hitro prilagaja razmeram na trgu, v zelo kratkem času izjemno veliko naučili in pridobili dragocene delovne izkušnje. Nenehno izobraževanje in uvajanje novosti vam bo omogočilo hitro strokovno in osebnostno rast.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Prvim na svetu nam je uspelo razviti vhod z avtomatskim uvlečnim in izvlečnim potezalom, najbolje izoliran serijski vhod na svetu, 3D vratno krilo, nove načine lastne osvetlitve vhoda, skriti čitalnik prstnega odtisa, utopne ročaje z odpiralnim mehanizmom, popolnoma raven vhod, serijsko izdelano 3 m visoko in 1,3 m široko vratno krilo in kopico drugih inovacij.

Poleg slovenskih nagrad smo prejeli tudi mednarodne nagrade za odličnost in oblikovanje, zadnja med tremi nagradami German Design Award pa je German Design Award Winner 2017.