Počkaj d.o.o.  SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje Počkaj d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 in je nastalo iz manjšega družinskega podjetja, ki je obratovalo od leta 1970 dalje. Prvotna dejavnost podjetja je bila izdelovanje knjižnične in hotelske opreme. Kasneje, leta 2011 je bila k obstoječi proizvodnji dodana še proizvodnja aparatov za igre in zabavo. Uvedba novega asortimenta izdelkov je bila pomembna prelomnica v razvoju podjetja, saj je bistveno vplivala na izboljšanje in posledično povečanje poslovnih prihodkov in dobička podjetja. Zaradi povečanega obsega dela so bili leta 2001 kupljeni in urejeni novi poslovno-proizvodni prostori v Sežani in skladno z rastjo prihodkov se je povečevalo tudi število zaposlenih, zato se je leta 2005 zgradil nov in moderen poslovni objekt z novimi pisarnami in dvema konferenčnima sobama. V podjetju se poleg proizvodnje igralnih aparatov ukvarjajo tudi z razvojem in proizvodnjo modernih butičnih plovil, ki se tržijo pod blagovno znamko Alfastreet Marine.

Strateški načrt podjetja predstavlja izhodišče za uresničitev vizije in poslanstva. Usmerjen je v spodbujanje razvojno raziskovalne dejavnosti, proizvodnje visoko kakovostnih izdelkov, zagotavljanje zadovoljstva kupcev, končnih uporabnikov in zaposlenih, varovanje okolja ter rast poslovanja podjetja.

  GLAVNE DEJAVNOSTI

Počkaj d.o.o. je danes uspešno mednarodno uveljavljeno podjetje s področja proizvodnje in prodaje elektronskih igralnih aparatov, ki jih trži pod lastno blagovno znamko Alfastreet. Vsi produkti so plod lastnega razvoja in designa ter se uvrščajo v sam svetovni vrh ponudnikov tovrstnih naprav. Družba, ki danes zaposluje preko 110 ljudi je s svojimi aparati že prisotna v skupno 106 državah po vseh kontinentih. Zaradi hitre rasti prodaje na obstoječih trgih ter intenzivnega širjenja na nova tržišča ter povečanih aktivnosti na področju razvoja in prodaje zaposlujemo na sedežu v Sežani in poslovnimi enoti v Ljubljani več različnih profilov.  VIZIJA IN CILJI

Naša vizija je utrditi položaj največjega proizvajalca avtomatskih elektronskih rulet in ostalih igralnih avtomatov za več igralcev (ETG – Electronic Table Games) ter povečati prepoznavnost blagovne znamke Alfastreet Marine. Tudi v prihodnje želimo dosegati evropsko in svetovno primerljive rezultate, investirati v razvoj novih edinstvenih proizvodov, ki so bistvenega pomena za obstoj na tržišču igralnih naprav ter prodreti na tržišča, kjer igralniška zakonodaja dovoljuje igre na srečo. Temeljni cilji rasti podjetja so vlagati v nove razvojno raziskovalne projekte ter razvijati in razširiti dejavnost z novimi izdelki, prilagojenimi željam in zahtevam posameznega trga in kupca, prodreti na nove tuje trge ter povečati prodajo in tržni delež na obstoječih trgih. Obenem si želimo obdržati in izboljševati visoko kakovost izdelkov, povečati obseg poslovanja na domačem in tujih trgih, povečati dodano vrednost na zaposlenega, povečati število zaposlenih na področju raziskav in razvoja, servisa ter prodaje. Poleg tega strmimo k ohranjanju dobrih poslovnih odnosov z obstoječimi poslovnimi partnerji in k pozitivni delovni klimi.


 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Lastnik podjetja Počkaj d.o.o. je tudi lastnik podjetja Wood Tech d.o.o., ki se ukvarja s proizvodnjo unikatnih izdelkov iz masivnega lesa, lesnih plošč, kerocka in akrila. Podjetje Wood tech d.o.o. je eno izmed najbolj tehnološko opremljenih podjetij na področju lesarstva v Sloveniji, saj se ponaša s 5 pet-osnimi CNC obdelovalnimi stroji, vrhunsko lakirnico, novo formatno žago in ostalo tehnologijo s katero se izdeluje najzahtevnejše izdelke.

Zato na posameznih področjih zaposlujemo različne profile kadrov. Iščemo sodelavce, ki si želijo pozitivne delovne klime, dobrih in spoštljivih odnosov ter želijo s svojim delom in znanjem doprinesti k nadaljnjem razvoju podjetja.

Delovno okolje ponuja številne tudi možnosti internega napredovanja, vsem tistim, ki ste željni novih izzivov in vam idej ne primanjkuje. Posebej stimuliramo tudi nadpovprečno angažiranost, ambicioznost ter kreativnost.

Ker v podjetju preživimo več kot s svojimi domačimi je naš moto, da se imamo »fajn«, kjer se lahko tudi služba v hobi spremeni. Strmimo k temu, da vsakemu zaposlenemu najdemo delovno mesto, ki mu bo v zadovoljstvo ter veselje, zato se predhodno dobro pogovorimo, da lahko želje posamezniku maksimalno prilagodimo. Delovni prostori so sodobno in stilsko opremljeni, tako da prispevajo k prijetnemu vzdušju in harmoniji dela. Veliko poudarka je na družinskem preživljanju prostega časa, zato imamo znotraj podjetja kolektivne dopuste v času šolskih počitnic in zaposlenim omogočamo fleksibilnost pri koriščenju prostih dni.  

Da se med sabo podružimo in bolje spoznamo, organiziramo najrazličnejše zabavne ter športne kolektivne dogodke, tako da vsakdo zagotovo najde nekaj kar ga veseli in se druženja udeleži.
KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Naša pričakovanja na področju zaposlovanja so različna in odvisna od delovnega mesta oziroma dela, ki ga bo posameznik v družbi opravljal. Za manj zahtevna delovna mesta so običajno naša pričakovanj manj zahtevna, medtem ko pri vodilnih delovnih pozicijah iščemo veliko bolj prodorne, ambiciozne, pozitivne ter kreativne sodelavce.

Zavedamo se, da vsak ki prihaja v novo delovno okolje potrebuje čas, da se navadi na delo, sodelavce ter kulturo podjetja in zato se vsakokrat potrudimo, da posameznik čim prej spozna vse aspekte podjetja ter prilagodi načinu dela. Vsak posameznik dobi mentorja, ki mu je vedno na razpolago ter mu lahko odgovori na vsa konkretna vprašanja ter mu pomaga, da je rokovanje z delom čim bolj enostavno, vključitev v kolektiv pa čim manj stresna in hitra.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Zavedamo se, da danes ni lahko izbrati službe, ki nas bo na splošno zadovoljevala in nam omogočila, da se bomo počutili varne, spoštovane ter cenjenje. Zlasti če smo že zaposleni je zamenjava velikokrat težka odločitev, zato se tudi sami prilagajamo takšnim situacijam in potencialnim kandidatom omogočimo, da nas predhodno bolje spoznajo. Vsak novi kader, ki prihaja v naše vrste se mora predhodno seznaniti z delom in delovnim procesom, nalogami ter sodelavci, saj le na tak način lahko čim bolj približamo in orišemo posamezno delovno mesto in potencialnega kandidata seznanimo z vsemi potrebnimi informacijami še pred zaposlitvijo.

Sodelavcem ponujamo odlične delovne pogoje, pozitivno in stabilno delovno klimo, delo v lepo urejenih delovnih prostorih ter skrb za varnost in zdravje pri delu. Vabimo vas, da nas kontaktirate ter se še sami prepričate kaj in kako delamo pri nas ter kaj vam lahko ponudimo v okviru vaših znanj in izkušenj. Izobrazba je pomembna, vsekakor pa še zdaleč ni ključen dejavnik pri izbiri ustreznih sodelavcev. Veselimo se srečanja z vami!NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Povezava na spletni katalog: http://bit.ly/2lwqInD

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> md_sandbox