Replika d.o.o.

Ljubljana
Replika d.o.o.
Spletna stran:PLANIRANO ŠTEVILO ZAPOSLENIH PO PODROČJU DELA

NEPREMIČNINE 1
PRAVO IN DRUŽBOSLOVJE 1
RAČUNALNIŠTVO, PROGRAMIRANJE 1
RAČUNOVODSTVO IN REVIZIJA 1
UPRAVLJANJE SVETOVANJE VODENJE 1

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo zaključeno VII. oz. 2. bolonjsko stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri, najmanj pet let delovnih izkušenj v računovodstvu, dobro poznavanje predpisov s področja računovodstva in računovodskih standardov ter davčne zakonodaje, dobro poznavanje računovodskih programov OpPIS in/ali Pantheon, dobro poznavanje orodja MS Office in računalniško pismenost, znanje angleškega jezika, zaželeno pa je tudi znanje katerega od drugih svetovnih jezikov (ruščina, nemščina, italijanščina), samostojnost, pismenost, odzivnost, natančnost, ambicioznost, komunikativnost in usmerjenost k strankam, pripravljenost na zahtevnejše dodatno izobraževanje in prevzemanje odgovornosti, prizadevnost in upoštevanje internih standardov dela.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Svojim sodelavcem ponujamo možnost dodatnega izobraževanja in usposabljanja, mentorstvo, pomoč in podporo, karierno in osebno rast in razvoj, delo v mednarodnem okolju, stimulativno plačilo glede na rezultate dela in znanja, delo v prijetnem kolektivu v sodobno opremljenih in urejenih poslovnih prostorih, fleksibilen delavnik in občasno delo od doma, pisarniško opremo, ki zmanjšuje negativne vplive na zdravje zaposlenih, sodobno telekomunikacijsko opremo - prenosne računalnike, pametne telefone in e-bralnike z najsodobnejšo programsko opremo.
NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Izvajamo računovodske storitve in davčno, poslovno, pravno in investicijsko svetovanje s podporo najsodobnejše informacijske tehnologije. Stranke usmerjamo k iskanju najprimernejših načinov poslovanja in jim omogočamo, da si zagotovijo dostop do ključnih znanj in informacij ter priložnosti s področja neposrednih investicij. Nudimo jim pomoč pri pridobivanju nepovratnih sredstev in pomoči iz nacionalnih in EU skladov, pri kadrovskih vprašanjih, internacionalizaciji, vzpostavljanju R&R v podjetju in razvoju inovacijskega potenciala s kombinacijo različnih podpornih svetovalnih storitev. Tujim podjetjem nudimo celovito podporo pri vstopu na slovenski trg in s tem povezano internacionalizacijo.
BONITETE

V letu 2015 smo ponovno po letu 2012 prejeli priznanje Naj računovodski servis v kategoriji SREDNJI. Prejeli smo tudi Certifikat odličnosti AAA in Certifikat SME Excellent ter se uvrstili med nacionalne šampione na tekmovanju European Business Awards za leto 2015/2016. Vpisani smo v Katalog certificiranih računovodskih servisov Slovenije, storitve izvajamo skladno s Standardom izvajalcev računovodskih storitev, direktorica Polona Urh pa ima naziv Aktivni preizkušeni računovodja.