Roltek d.o.o.


 SPLOŠNO O PODJETJU

ROLTEK je vodilni slovenski proizvajalec rolet, zunanjih žaluzij HERO, komarnikov, garažnih vrat in drugih senčil. Naj vas prepriča naša kakovost in dizajn inovativnih izdelkov iz področja senčenja, varnosti in individualnih rešitev.

„S celovitimi rešitvami omogočamo varno, udobno, trajnostno in estetsko dovršeno bivanje.“

 GLAVNE DEJAVNOSTI

V podjetju ROLTEK razmišljamo le o eni stvari, kako to, kar je na trgu narediti bolje. Predvsem varnejše, lepše in obstojnejše.

SENČILA USTVARJENA, DA TRAJAJO
Smo hitro rastoče družinsko podjetje z dobro razvito prodajno mrežo po srednji Evropi. Z lastno proizvodnjo smo trendsetter in vodilni proizvajalec senčil v Sloveniji. Ekskluzivno izdelujemo proizvode za tržišča v Sloveniji, Avstriji, Italiji, na Hrvaškem in ostalih državah.

TRAJNOST IN SKRB ZA OKOLJE
V podjetju ROLTEK skrbimo za okolje danes za boljši jutri. Celoten objekt podjetja ROLTEK pokrivajo solarni paneli, kateri proizvedejo več elektrike, kot je porabimo za izdelavo senčil. Materiali uporabljeni za izdelavo so vrhunske kakovosti in iz okolju prijaznih materialov. Konstanten razvoj in skrbno izbrani okolju prijazni materiali jasno poudarjajo funkcijo senčil ROLTEK, ki so narejena za prihranek energije tako poleti kot pozimi.

 VIZIJA IN CILJI

Vizija podjetja je jasna - ponuditi najkvalitetnejše najzahtevnejšemu kupcu. 
Naši kupci so drzni, odločni perfekcionisti z okusom, ki uživajo v funkcionalnosti in v lepem.

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

KAJ NAREDI ROLTEK BOLJŠI OD DRUGIH?
Ne glede ali je delo majhno ali veliko, vsak od nas je mojster. Vsako delo je pomembno, da na koncu nastane popolno senčilo za vaš dom ali objekt. Prednost je v detajlih, na katere smo v podjetju ROLTEK še posebej pozorni. Nobena podrobnost v podjetju ROLTEK ni nepomembna. Vedno iščemo nove rešitve, česar še ni, izdelamo. Ne verjamemo v nemogoče. Smo drzni v iskanju individualnih rešitev za naše kupce. To je naša moč pri doseganju trajnostnih rešitev za popolno udobje bivanja našega kupca.


 KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V podjetju ROLTEK ne ponujamo le prijetnega delovnega okolja in prijazne ekipe sodelavcev, ki vam bodo pomagali do uspeha.
Lahko vam zagotovimo, da se boste v tem podjetju, ki hitro raste in se hitro prilagaja razmeram na trgu, v zelo kratkem času izjemno veliko naučili in pridobili dragocene delovne izkušnje. Nenehno izobraževanje in uvajanje novosti vam bo omogočilo hitro strokovno in osebnostno rast. Seveda pa morate biti tudi sami ambiciozni in si tega želeti. 

SMO DRUŽINA.
Vsak, ki pride v družinsko podjetje ROLTEK, postane član družine. V tej družini smo navajeni trdo delati. Imamo visoke cilje in teh ne moreš doseči, če vanje ne vložiš svojih rok, glave in srca. Želimo izboljšati svet, korak za korakom. Vsak dan želimo biti vsaj za milimeter boljši kot včeraj. A nikoli ne pozabljamo, da smo družina. Držimo skupaj, ustvarjamo skupaj, zmagujemo skupaj. Raste ne samo podjetje, ampak tudi vsak posamezni član družine ROLTEK.

 KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

DA ŽIVIMO ENAKE VREDNOTE:
Vrednote podjetja ROLTEK: 

ODLIČNOST:
S pristopi, ki jih uporabljam pri svojem delu zagotavljam zadovoljstvo kupcev, sodelavcev, partnerjev in skupnosti in obenem ustvarjam odlične finančne rezultate z doseganjem in preseganjem ciljev na svojem področju dela.

ODGOVORNOST: 
Vsak od nas je odgovoren za svoje delo, delo tima in celotnega podjetja. Odgovorno opravim svoje delo v zadovoljstvo kupcev, podjetja,  partnerjev ter ožje in širše skupnosti.

AMBICIOZNOST – DRZNOST 
Ambicioznost  in drznost  v iskanju individualnih rešitev za naše kupce je naša moč pri doseganju trajnostnih ciljev podjetja.

ZANESLJIVOST:
Kar obljubim vedno naredim.  Moja beseda velja.

INOVATIVNOST:
Kreiram ideje in jih uresničujem pri vsakodnevnem delu in ustvarjam večjo vrednost za kupce in ROLTEK.

DRUŽINSKE VREDNOTE:
Odlično sodelujemo, pomagamo drug drugemu in se dobro razumemo.
 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

LASTNA PROIZVODNJA IN MONTERSKE EKIPE
Želimo biti drugačni od drugih, neponovljivi in edinstveni. Povprečnih ne občuduje nihče. Naša najpomembnejša vrednota je odličnost. S pristopi, ki jih uporabljamo pri svojem delu, zagotavljamo zadovoljstvo kupcev, sodelavcev, partnerjev.

CERTIFICIRANI PRODUKTI PO NAJVIŠJIH STANDARDIH
Lasten razvoj zagotavlja konstantno testiranje naših rolet, zunanjih žaluzij, screen senčil in komarnikov, na vremenske vplive kot so veter, dež in sonce. Iskanje najbolj optimalnih rešitev na področju senčenja in zaščite pred mrčesom je naša strast.


"S celovitimi rešitvami omogočamo varno, udobno, trajnostno in estetsko dovršeno bivanje."