Telekom Slovenije, d. d.

UgledniDelodajalecSPLOŠNO O PODJETJU

Telekom Slovenije s ponudbo najsodobnejših IKT-storitev in rešitev povezuje svoje uporabnike ter jim poenostavlja življenja. Kot vodilni slovenski ponudnik najsodobnejših komunikacijskih rešitev nenehno skrbi za razvoj ter uvaja nove inovativne tehnologije, tako da uporabnikom zagotavlja vrhunsko omrežje, najsodobnejše storitve in odlično uporabniško izkušnjo. Prepoznaven je na področju povezovanja novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku, multimedijskih vsebin in naprednih IKT-storitev. Svojim uporabnikom je že leta 2018 med prvimi na svetu omogočil, da TV in ostale vsebine ter naprave pametnega doma upravljajo na enem mestu in z glasom, kot prvi v Sloveniji pa je sredi leta 2020 vzpostavil tudi nacionalno omrežje pete mobilne generacije (5G).

Telekom Slovenije z inovativnimi tehnologijami soustvarja digitalno prihodnost Slovenije. Odpira nove priložnosti za razvoj inovativnih rešitev z visoko dodano vrednostjo za optimizacijo procesov, upravljanje z viri, zagotavljanje visoke stopnje varnosti, pa tudi višje kakovosti bivanja.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Telekom Slovenije skupaj s svojimi odvisnimi družbami deluje na trgih JV Evrope. Dejavnost Skupine Telekom Slovenije obsega fiksne in mobilne komunikacije, digitalne vsebine in storitve, multimedijske storitve in digitalno oglaševanje, sistemsko integracijo in storitve v oblaku, gradnjo in vzdrževanje telekomunikacijskih omrežij ter ohranjanje naravne in kulturne dediščine na območju Krajinskega parka Sečoveljske soline. Ob tem ima Telekom Slovenije največje, najbolj kakovostno in zanesljivo telekomunikacijsko omrežje v Sloveniji ter upravlja eno najkompleksnejših hrbteničnih omrežij v regiji jugovzhodne Evrope.

 TRAJNOSTNO POSLOVANJE

V Skupini Telekom Slovenije prepoznavamo priložnosti, v katerih lahko s svojim znanjem, s finančnimi sredstvi in z drugimi viri prispevamo k razvoju družbenega in gospodarskega ter ohranjanju naravnega okolja, v katerem delujemo.

Razvijamo najsodobnejše digitalne tehnologije in storitve, ki spreminjajo svet. Verjamemo v preproste in varne rešitve, pri tem pa pri svojem vsakodnevnem delu ravnamo skrbno in odgovorno. Tu smo, da poskrbimo, da z IKT-tehnologijo ustvarjamo:
 • Dobro za podjetje in njegove zaposlene.
 • Dobro za delničarje.
 • Dobro za družbo.
 • Dobro za okolje.
 • Dobro za vse deležnike.

VIZIJA IN CILJI

Vizija

Digitaliziramo svet priložnosti.

Poslanstvo

Poenostavljamo življenja. Varujemo vaš svet.

Vrednote

Preprosto. Navdihujoče. Skrbno. Varno. Prebojno.


ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zadovoljni zaposleni so ključnega pomena za uspeh podjetja. V Telekom Slovenije zagotavljamo spodbudno in prijazno delovno okolje, odprto za inovativnost in sodelovanje. Skrbimo za kontinuirano izobraževanje in usposabljanje zaposlenih na različnih področjih ter uvajamo inovativne pristope za opolnomočenje zaposlenih. Aktivno delujemo na področju promocije zdravja in preprečevanja izgorelosti, nadgrajujemo sisteme za nagrajevanje in motiviranje zaposlenih ter izvajamo številne aktivnosti za krepitev blagovne znamke delodajalca.

V Telekomu Slovenije organizacijsko kulturo spreminjamo v kulturo, ki spodbuja vrhunsko kakovost, razvoj storitev, medsebojno sodelovanje in poslovno odličnost.

Rezultati raziskave organizacijske vitalnosti pa kažejo, da smo visoko zavzeti, zadovoljni in timsko proaktivni. Ob tem pa smo tudi medsebojno #povezani.

Ponosni smo, da smo v letu 2022 prejeli Zlati certifikat TOP investitor v izobraževanje.UgledniDelodajalec
TELEKOM SLOVENIJE, d.d.
Cigaletova ulica 15
1000 Ljubljana

Dejavnost:
Mobilna telefonija; Računalništvo in informatika; Telekomunikacije


Telekom Slovenije je celovit ponudnik komunikacijskih storitev v Sloveniji. Prepoznaven je kot vodilni pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije in storitev v oblaku ter multimedijskih vsebin.
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

V Telekomu Slovenije soustvarjamo digitalno prihodnost Slovenije, zato ves čas vlagamo v razvoj znanja in kompetenc svojih sodelavk in sodelavcev, saj je tehnološki razvoj v naši panogi izjemno hiter. Skrbimo za razvoj svojih zaposlenih, hkrati pa ekipo dodatno krepimo s strokovnjaki s področij informacijsko-komunikacijskih tehnologij, saj želimo biti vodilni in najnaprednejši tudi v prihodnje.

Poleg tega želimo svojo ekipo še okrepiti tudi na področju prodaje, produktnega vodenja in kibernetske varnosti, pri tem pa nam je pomembno, da imajo sodelavci poslovno žilico, razmišljajo izven okvirjev, si upajo tvegati, predvsem pa imajo željo po soustvarjanju skupne prihodnosti.

Poznavanje strokovnih področij je seveda ključna prednost, ob tem pa so izredno pomembne tudi kompetence in posameznikove osebnostne lastnosti.

Dijaki in študenti

Dijakom in študentom nudimo možnosti praktičnega usposabljanja, štipendiranja ter študentskega dela na področjih tehnične pomoči uporabnikom, prodaje v Telekomovih centrih ter v klicnih centrih. Aktualne priložnosti lahko najdete na tej povezavi ter na e-študentskem servisu.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Pomembno nam je odlično strokovno znanje, pričakujemo pa tudi strast, željo po strokovnem in osebnem razvoju ter ljubezen do tehnologije nasploh. Naši sodelavci postanejo tisti, ki nas prepričajo s svojo odprtostjo, kreativnostjo, tržno usmerjenostjo ter predvsem željo po novih izzivih, ki jih želijo uresničiti pri nas.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Sodelavkam in sodelavcem ponujamo mnogo priložnosti za strokovni in osebni razvoj, ob hitrem tempu pa skrbimo tudi za to, da lahko uspešno usklajujemo družinsko in poklicno življenje. Le z ustreznim vlaganjem v znanje in izobraževanje zaposlenih bomo lahko dosegli višjo poslovno uspešnost in višjo dodano vrednost, zato tovrstnim aktivnostim namenjamo veliko pozornosti. Vzpostavljen imamo sistem, v katerega smo združili vse oblike mentorstva, coaching, e-izobraževanje in interni prenos znanja. Za vodje smo razvili specializirane izobraževalne module. Naše talente ter sodelavke in sodelavce s ključnimi znanji razvijamo znotraj sistem ključnih in perspektivnih kadrov.

Vzpostavljen imamo sistem nagrajevanja, ki omogoča redno spremljanje doseganja in preseganja ciljev Razvijamo pa se še na mnogo drugih načinov.

Poleg navedenega zaposleni na Telekomu Slovenije dobi tudi:

 • dodatek na delovno dobo (v višini 0,5 % bruto plače za vsako leto),
 • regres, ki je višji od povprečja v Republiki Sloveniji, božičnica in možnost 13. plače,
 • 7,96 EUR/dan povračila stroškov prehrane,
 • službeni mobitel in službeni mobilni paket,
 • mesečni popust za domači priključek v višini 37 EUR,
 • premija dodatnega prostovoljnega pokojninskega zavarovanja (po enem letu zaposlitve),
 • možnost stimulativne finančne nagrade,
 • možnost nedenarne nagrade,
 • možnost dodatnih izobraževanj in usposabljanj,
 • mentorstvo ob zaposlitvi,
 • ugodnosti v okviru certifikata Družini prijazno podjetje (tako za zaposlene kot otroke zaposlenih),
 • kolektivno nezgodno zavarovanje,
 • dodatne preventivne aktivnosti s področja skrbi za zdravje zaposlenih,
 • aktivnosti v okviru športnega društva in športni dogodki,
 • formalna in neformalna druženja,
 • ostale dodatne ugodnosti.

Soustvarjajmo digitalno prihodnost Slovenije.Telekom Slovenije, d. d.

Pravni strokovnjak (m/ž)

16.4.2024
Telekom Slovenije, d. d.
UgledniDelodajalec
Ljubljana
m/ž

Delovno mesto je v Ljubljani, pogodba o zaposlitvi pa bo sklenjena za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

Aktiviraj svoj karierni profil

 • Hitreje do boljšega delovnega mesta
 • Najprimernejši oglasi vedno na dosegu
 • Shrani zanimive oglase
 • Prejemaj nova delovna mesta