TSmedia, d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

Družba TSmedia je vodilni ponudnik digitalnih medijskih storitev v Sloveniji, ki soustvarja slovenski medijski prostor in zagotavlja uporabne informacije. TSmedia upravlja vodilni slovenski digitalni medij Siol.net, vstopno točko v slovenski splet najdi.si, poslovni asistent bizi.si, Telefonski imenik Slovenije, kontaktni center 1188 in eno največjih mrež zunanjih digitalnih zaslonov v regiji. S kakovostnimi vsebinami in nepogrešljivimi informacijami vsakodnevno pritegne največ slovenskih spletnih uporabnikov ter zaseda vodilno mesto med slovenskimi digitalnimi založniki (po meritvah MOSS).

GLAVNE DEJAVNOSTI

Marketing in oglaševanje; Obdelava podatkov; Spletna trgovina in prodaja po telefonu; Prireditvena dejavnost in zabava; Računalništvo in informatika; Založništvo; Radio in televizija.

VIZIJA IN CILJI

Poslanstvo: Usmerjamo z uporabnimi informacijami.

Vizija:Postati vodilna medijska hiša in posrednik informacij v Sloveniji.

Soustvarjamo medijski prostor: Na vodilnem slovenskem digitalnem mediju Siol.net uporabnikom ponujamo raznolik nabor relevantnih, objektivnih, aktualnih in raznolikih novic ter pozitivnih zgodb.

V ospredje postavljamo uporabnika: V osrčju vseh naših dejavnosti je uporabnik. Z neprestanim razvojem in prijazno komunikacijo mu omogočamo odlično uporabniško izkušnjo in vedno nove vsebine.

Zagotavljamo nepogrešljive informacije: Prek Telefonskega imenika Slovenije in kontaktnega centra 1188 uporabnikom na vsakem koraku in v vsakem trenutku posredujemo nepogrešljive kontaktne in druge informacije.

Razvijamo digitalne vsebine in storitve: Naši strokovnjaki so neprestano v koraku z najnovejšimi digitalnimi trendi. S svojim znanjem in ustvarjalnostjo razvijajo digitalne vsebine in storitve, ki uporabniku ponudijo nekaj več.

Ponujamo najnaprednejše oglase: Zadovoljstvo naših oglaševalcev je na prvem mestu, zato vedno upoštevamo njihove želje in se trudimo izpolniti vsa njihova pričakovanja. Ponujamo jim napredne oglase in inovativne vsebinske rešitve.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Podjetje TSmedia, d. o. o., deluje kot dinamično, prilagodljivo in inovativno podjetje. Pri vsakem izmed zaposlenih skušamo čim prej prepoznati njegove vrednote, želje in talente. Vsakemu posamezniku omogočamo permanenten razvoj in dolgoročno napredovanje. Trudimo se, da v podjetju ohranjamo dobre odnose in sproščeno, prijateljsko vzdušje, ter spodbujamo prenos znanja med zaposlenimi.

TSmedia, d.o.o.
Cigaletova ulica 15
1000 Ljubljana
http://www.tsmedia.si/

Dejavnost:
Marketing in oglaševanje; Obdelava podatkov; Računalništvo in informatika; Založništvo; Radio in televizija


Družba TSmedia je vodilni ponudnik digitalnih medijskih storitev v Sloveniji, kjer z najboljšo ekipo soustvarjamo slovenski medijski prostor in zagotavlja uporabne informacije. Upravljamo vodilni slovenski digitalni medij Siol.net, vstopno točko v slovenski splet najdi.si, Telefonski imenik Slovenije, poslovni asistent bizi.si in mrežo zunanjih digitalnih zaslonov.
Število zaposlenih:
50 do 99 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo dobro poznavanje domačega medijskega prostora in dober pregled nad mediji v tujini, dobro poznavanje in spremljanje konkurence, aktivno iskanje novih priložnosti in izzivov, sposobnost hitrega odzivanja na dogodke in novosti, samoiniciativnost in proaktivnost pri delu, identificiranje trendov ter predlaganje novih idej s pomočjo povratnih informacij s trga, sposobnost dela v timu in pripravljenost sodelovanja z različnimi oddelki znotraj podjetja ter visoko stopnjo motiviranosti za delo.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V TSmedia prepoznavamo ter nagrajujemo ustvarjalnost, zavzetost in sveže ideje. Svojim sodelavcem zagotavljamo nenehen razvoj in profesionalno rast, saj lahko le tako presežemo zastavljene cilje. Vedno pa smo pozorni tudi na vrhunske talente, ki lahko našim uporabnikom ponudijo več. Sodelavcem ponujamo prijetno in stimulativno delovno okolje, redna dodatna izobraževanja, svetovalno podporo pri delu in mentorstvo, spodbudno delovno okolje, vedno nove izzive in pozitiven kolektiv.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Siol.net - Vodilni slovenski digitalni medij, ki ponuja raznolik nabor aktualnih novic, dostopnih vedno in povsod, od jutra do večera, ter na vseh napravah in zaslonih.

najdi.si – Vstopna točka v slovenski splet, kjer so na voljo raznolike vsebine z več kot 130 slovenskih virov ter interaktiven zemljevid z aktualnimi prometnimi opozorili in vremenskimi razmerami.

bizi.si – Poslovni asistent, ki ponuja vpogled v finančne, poslovne in kontaktne podatke za 220.000 pravnih oseb ter dnevno sveže podatke o blokadah TRR-jev, objavah stečajev, likvidni sposobnosti, bonitetni oceni podjetij, narokih in insolventnih postopkih.

Telefonski imenik Slovenije – Univerzalni telefonski imenik s skoraj 900.000 telefonskimi številkami, naslovi in drugimi kontaktnimi podatki slovenskih podjetij in oseb.

Zunanji digitalni zasloni – Ključne informacije in dinamični oglasi na zunanjih digitalnih zaslonih po vsej Sloveniji.

1188 – Storitev, ki ponuja dostop do telefonskih številk in naslovov prek klica ali SMS-a.

BONITETE PODJETJA

TSmedia je družini prijazno podjetje, ki zaposlenim prisluhne in pomaga pri usklajevanju družinskih in poklicnih obveznosti. Zaposlenim omogočamo ugoden delovni čas, uporabo službenega avtomobila ter ponujamo možnost dodatnega izobraževanja in usposabljanj ter udeležbo na seminarjih doma in v tujini.