Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

UniCredit Banka Slovenija d.d.

SPLOŠNO O PODJETJU

UniCredit Banka Slovenija d.d. je članica skupine UniCredit, močne panevropske finančne skupine, ki deluje na 14 trgih zahodne, srednje in vzhodne Evrope in 18 državah drugod po svetu. V Sloveniji Banka zaposluje več kot 550 bančnih strokovnjakov, ki s svojim znanjem in zavzetostjo vsakodnevno pomagajo posameznikom in podjetjem pri oblikovanju njihove prihodnosti in doseganju polnega potenciala.

Konkurenčna prednost UniCredit Banka Slovenija d.d. je dostop do široke mreže bank, ki so vodilne na lokalnih trgih, kar pomaga mednarodnim strankam, ki poslujejo na slovenskem trgu kot tudi slovenskim pri njihovih prizadevanjih za širitev poslovanja v tujino.

Kljub razburkanim razmeram na trgu smo v letu 2008 izvedli enega svojih največjih naložbenih programov doslej, saj smo odprli šest novih poslovalnic, kar nam omogoča, da dosežemo nove segmente strank na tistih območjih Slovenije, kjer prej nismo bili prisotni, ter se obenem približamo nekaterim našim že obstoječim segmentom.

Pridružiti se zaposlenim v UniCredit Banka Slovenija d.d. pomeni zaposliti se v skupini UniCredit.

Trdno verjamemo, da so zaposleni vir moči, energije in znanja, ki prispevajo k doseganju dolgoročnih ciljev Banke ter zadovoljstvu strank in sodelavcev.

V UniCredit Banka Slovenija d.d. zaposlujemo prodorne in motivirane ljudi, ki uživajo v svojem delu in so hkrati odlični v timskem delu. Samoiniciativnost in fleksibilnost sta kvaliteti, ki jih pri sodelavcih še posebej cenimo. Naše sodelavce odlikuje sposobnost prepoznati svojo vlogo v izzivih ter pripravljenost narediti vse, kar je potrebno, da zastavljene cilje dosežemo in presežemo.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Drugo denarno posredništvo

VIZIJA IN CILJI

UniCredit Group je vodilna finančna skupina v Evropski monetarni uniji. Ponosni smo na svoje geografske korenine, predani novim oblikam bančništva in stremimo k temu, da bi lahko našim strankam ponudili inovativne rešitve. Naša vizija izhaja iz potreb posameznikov. Želimo povečati možnosti za uresničitev njihovih načrtov in želja.

Svoj ugled gradimo na zaupanju in strokovnosti, odnose z našimi javnostmi, med katerimi so sodelavci prav gotovo ena najpomembnejših, pa na temelju vrednot, ki prinašajo trajno vrednost vsem.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naša kultura temelji na vrednotah, ki se izražajo skozi naše delovanje, gradijo naš ugled v očeh vseh naših javnosti (sodelavci, stranke, dobavitelji, vlagatelji in lokalne skupnosti, v katerih delujemo). Naše skupne vrednote so temeljni dejavniki preoblikovanja dobička v trajno vrednost in nas, skupaj z učinkovitim pristopom in inovativnostjo, razlikujejo od naše konkurence. Smo samozavestni in zaupanja vredni bančniki, ustvarjanje dodane vrednosti pa je najpomembnejši cilj vseh naših aktivnosti.

Učenje. Izzivi. Rast. Timsko delo.

Pri nas boste imeli priložnost, da razvijete svoje sposobnosti in možnosti za osebni in profesionalni razvoj. Okolje, v katerem delujemo, se neprestano razvija, za uspeh moramo imeti pogum za skupno iskanje podjetnih in kreativnih rešitev ter novih načinov dela. V naši sredini predvsem cenimo ljudi, ki so ponosni, da so del našega tima in znajo uživati v svojem delu, s čimer so tudi drugim vzgled in inspiracija.

Organizacijsko klimo spremljamo redno, z letnimi raziskavami zadovoljstva vseh zaposlenih in tako zbiramo povratne informacije, ki nam pomagajo izboljšati kvaliteto odnosov in zadovoljstvo naših sodelavcev.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Želimo postati najboljši poslovni partner za sposobne in motivirane sodelavce, prisluhniti njihovim predlogom in jih spodbujati na njihovi poslovni poti. Zato je naša obveza učenje, usposabljanje, trening pridobljenega ter kreiranje novih idej in priložnosti za napredek vseh; naših sodelavcev, naših poslovnih partnerjev in okolja, v katerem delujemo. V storitvenem podjetju je ključen človeški faktor, zato svojim sodelavcem omogočamo strokovno rast in razvoj. Zavedamo se, da samo rast vsakega posameznika vodi tudi v rast Banke kot celote, zato zaposlujemo prodorne in motivirane ljudi, ki znajo uživati v svojem delu, so samostojni in obenem odlični v timskem delu. Poleg poštenosti in želje po osvajanju novih znanj še posebej cenimo samoiniciativnost in fleksibilnost. Omenjene vrednote so izrednega pomena tudi za ohranjanje naše kredibilnosti.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ugodnosti za delojemalce

  • Možnost nadaljnjega šolanja: Da

Druge ugodnosti:

  • Odprto, fleksibilno delovno okolje
  • Fleksibilen delovni čas
  • Koriščenje presežka ur
  • Cenovno najugodnejše produkte in storitve banke (vsak/a sodelavec/ka je obravnavan/a kot »najboljša stranka«)
  • Delo od doma – selektivno
  • Mlad kolektiv
  • Možnost mednarodne kariere

Sodelavcem poleg stimulativnega delovnega okolja lahko ponudimo strokovno in osebno rast v mednarodnem okolju, dinamično delo v timih in (mednarodnih) projektnih skupinah, odgovorno delo od prvega dne dalje ter okolje, ki spodbuja sprejemanje samostojnih odločitev. V okviru skupine UniCredit med drugim izvajamo tudi program za razvoj mladih talentov, namenjen tistim, ki si želijo nadgrajevati svoje znanje v mednarodnem okolju. Prijavi se lahko vsak zaposleni, ki je na začetku svoje kariere, ima potencial in ambicije, tekoče govori angleški jezik (uradni jezik v skupini UniCredit) ter je pripravljen na mobilnost. Če je v selekcijskem postopku izbran, skozi enoletni izobraževalni program spoznava različne kulture in področja dela na enem izmed mnogih mednarodnih projektov, ki jih predlagajo poslovne divizije v okviru skupine UniCredit. Sodelovanje v projektu večinoma poteka virtualno, preko interneta, videokonferenc ter s pomočjo izmenjave dokumentacije in mnenj preko e-room-ov.

Zaposlene in njihove rezultate redno spremljamo, nagrajujemo na podlagi uspešnosti poslovanja Banke in na podlagi uspešnosti posameznika glede na individualno postavljene cilje. Proces postavljanja in ocenjevanja doseženih ciljev v UniCredit Bank izvajamo že leta. Odprt pogovor med vodjo in zaposlenimi o osebni rasti v podjetju se je izkazal kot eden od elementov, ki povečuje zadovoljstvo naših sodelavcev z opravljenim delom, obenem pa zaposleni s tem procesom dobijo možnost aktivnega sodelovanja pri postavitvi ciljev svojega dela ter razvoju in izpopolnjevanju svojih znanj.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Vsi naši produkti in storitve so predstavljeni na naši spletni strani http://www.unicreditbank.si/

Za dodatne informacije so vam na voljo prijazni svetovalci v naših poslovnih enotah.