Ali lahko uporabljam aplikacijo brez registracije/prijave?

Da, aplikacijo lahko uporabljate kot gost. Lahko pregledujete zaposlitvene oglase, ne morete pa shranjevati delovnih mest, izvesti prijave nanje ali urejati svojega kariernega profila.


Kaj je moj karierni profil?

Ob registraciji na MojeDelo.com se ustvari vaš karierni profil. Izpolnite ga čim bolj natančno, da vam bo sistem lahko predlagal tista delovna mesta, ki se najbolj ujemajo z vašimi potrebami. Eden od pomembnih delov kariernega profila je vaš življenjepis, ki ga za sedaj lahko urejate le na www.mojedelo.com. Življenjepis je osnova vaše prijave na izbrano delovno mesto, zato poskrbite, da bo vedno osvežen.


Kako se prijavim na delovno mesto?

Izberite gumb »Prijavite se« v zaposlitvenem oglasu ali podrsajte desno na seznamu zaposlitvenih oglasov. Pred tem pa preverite, ali imate urejen in osvežen življenjepis.


Ali lahko urejam svoj življenjepis v mobilni aplikaciji?

V mobilni aplikaciji lahko urejate podatke v kariernem profilu, urejanje življenjepisa pa je za sedaj mogoče samo na www.mojedelo.com.


Kako uredim e-opomnik za prosta delovna mesta?

V vašem kariernem profilu izberite gumb »Nastavitve opomnika«.


Kako najdem zaposlitveni oglas, ki me zanima?

Izberite ikono za iskanje v zgornjem desnem kotu in vnesite ključne besede. Lahko dodate še želena področja dela in regije.


Kako dobim vse trenutno objavljene zaposlitvene oglase?

Izberite ikono za iskanje v zgornjem desnem kotu in kliknite na »Išči«. Aplikacija vam bo vrnila vsa trenutno objavljena delovna mesta.


So moji podatki varni?

Da. Na MojeDelo.com smo zavezani k spoštovanju smernic na področju varovanja osebnih podatkov. Vsa soglasja, ki ste jih podali ob uporabi naše storitve, lahko urejate v vašem kariernem profilu na www.mojedelo.com


Lahko aplikacijo uporabljam na tabličnih napravah?

Trenutna različica mobilne aplikacije je optimizirana za pametne telefone.