Poslovni analitik implementator

13.4.2021
Mikrocop d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpiramo podjetja na poti digitalne preobrazbe. Zagotavljamo sodobne in uporabnikom prijazne rešitve za upravljanje z dokumenti in informacijami v oblaku. Uredimo in digitaliziramo procese zajema dokumentov in podatkov, informacijsko podpremo upravljanje dokumentov in poslovnih procesov ter zagotovimo dolgoročno zakonsko skladno arhiviranje dokumentov v elektronski in papirni obliki.

Mikrocop se lahko pohvali s storitvami in lastno programsko opremo, certificirano pri Arhivu RS, s potrjenimi notranjimi pravili pri Arhivu RS, z visoko razpoložljivostjo lastnega podatkovnega centra, visoko varnostjo in izjemno tehnološko opremljenostjo. 

Mikrocop Slovenija ima več kot 44 letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi.  


NAŠE VREDNOTE


Varnost - Vzdržujemo visoko raven informacijske in fizične varnosti ter ravnamo v skladu s sistemom vodenja varovanja informacij ISO/IEC 27001.Kakovost - Odlikuje nas strokovno znanje in izkušnje iz različnih dejavnosti. Našo zavezo kakovosti potrjuje standard vodenja kakovosti ISO 9001.Skladnost - Uvajamo certificirane rešitve, ohranjamo pravno veljavnost vaših informacij in omogočamo potrebno zakonsko skladnost poslovanja.Zanesljivost - Že več kot 44 let uspešno izpolnjujemo vaše zahteve in pričakovanja na področjih zajema, upravljanja in hrambe poslovnih informacij.Inovativnost - Kontinuirano vlagamo v znanje in kompetence ter spodbujamo razvoj novih odgovorov na izzive digitalizacije sedanjosti in digitalne prihodnosti.Trajnostnost - S preudarno uporabo tehnologije si v kontekstu trajnostne digitalizacije prizadevamo za okolju in družbi čim bolj prijazno poslovanje.
SPREMLJAJTE NAS PREK DRUŽBENIH OMREŽIJ

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V Mikrocopu nudimo priložnost za karierni razvoj posameznikom, ki jih odlikuje zagnanost, vztrajnost, iznajdljivost in želja po skupnem uspehu.

Kandidatom nudimo mentorstvo z individualno prilagojenim programom, preko katerega jim omogočimo spoznavanje dela in delovnega okolja in jih pripeljemo do samostojnega dela. Z mentorskimi programi poskrbimo za uspešno učenje, razvoj in doseganje zastavljenih rezultatov.
Razvoj kariere - Zaposlenim nudimo različne vrste zaposlitve. Strokovnjake gojimo od študentskih let naprej, zato zaposlujemo preko študentskega servisa ali pa redno za nedoločen čas. Pri uvajanju v delo za ves čas uvajanja poskrbimo za predanega mentorja, ki kandidatom pomaga do samostojnosti. Nudimo sodelovanje pri razvoju naprednih in inovativnih informacijskih rešitev v mladem in dinamičnem razvojnem timu in zagotavljamo prenos znanj iz drugih povezanih področij. Najboljšim omogočamo možnost strokovnega usposabljanja in pridobivanja certifikatov (izobraževanja, konference, seminarji…).
Spodbudno delovno okolje - Naši delovni prostori so smiselno urejeni in dizajnirani tako, da kar najbolje ustrezajo različnim delovnim profilom glede na zahtevnost in kreativnost dela. Tako našim oddelkom in ekipam nudimo od manjših in večjih pisarn do prostorov odprtega tipa. Naši zaposleni so navajeni najboljše pisarniške in delovne opreme. Lepo je poskrbljeno tudi za čas odmora s prijetnimi kuhinjami z jedilnico, kjer se velikokrat krešejo različna mnenja in ustvarjajo nove ideje. Zaposlenim nudimo fleksibilen delovni čas in konkurenčno in redno plačilo. 
Zdrav življenjski slog - Vsi zaposleni imajo možnost vključitve v Športno kulturno društvo Mikrocop, v sklopu katerega so sofinancirane različne športne in kulturne aktivnosti, ki jih redno izvajamo vsak mesec. Dvakrat tedensko zagotavljamo jutranjo košarico zdravja, občasno pa organiziramo tudi dan smutijev.  
Načela dobrega počutja - Nadvse pomembno za skupen napredek je dobro počutje zaposlenih. Zato veliko energije in truda vlagamo v zadovoljstvo, pripadnost, raznolikost zaposlenih z dobro organizacijo dela, s pravimi delovnimi pristopi in tistimi malenkostmi, ki poskrbijo, da negujemo pripadnost ekipi in podjetju. Želimo, da zaposleni zadovoljni prihajajo in odhajajo z dela. Spodbujamo spoštovanje, iskren odnos a hkrati občutek sproščenosti.
Druženje - Na nivoju celotnega podjetja organiziramo letne piknike, novoletno zabavo, decembrsko obdarovanje otrok in različne izlete. Na nivoju posameznih oddelkov pa se izvajajo dodatne aktivnosti, ki spodbujajo celotne oddelke ali posamezne ekipe k druženju ob dobri hrani, različnih družabnih aktivnostih, kjer se lahko sodelavci tudi zasebno bolje spoznajo. 

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V Mikrocopu s celovitim naborom rešitev in storitev za digitalizacijo poslovanja zagotavljamo pogoje, potrebne za digitalno preobrazbo podjetja. Na lastni certificirani platformi InDoc EDGE v oblaku ali na lokaciji podjetja združujemo zmogljivosti dokumentnega sistema, sistema za upravljanje procesov in sistem elektronske hrambe. Z bogatim naborom API vmesnikov zagotavljamo nemoteno integracijo z različnimi informacijskimi sistemi. S poslovnimi rešitvami na platformi InDoc EDGE odgovarjamo na ključne izzive digitalizacije, saj nudijo optimizacijo vsakodnevnih opravil učinkovito, skladno in zanesljivo.  

Podjetja pri digitalizaciji poslovanja podpiramo tudi s svetovanjem na področju varstva osebnih podatkov, pripravi notranjih pravil in ureditvi fizičnega arhiva. Nudimo storitve zajema dokumentov in podatkov, upravljanje dokumentov in poslovnih procesov ter arhiviranjem papirnih in e-dokumentov. Pohvalimo se lahko tudi z lastnim modernim podatkovnim centrom.

 BONITETE PODJETJA

V Mikrocopu cenimo strast in zavzetost, radi imamo radovednost in pozitivnost. Zaposlenim nudimo dodatne bonitete:
 • dodatno pokojninsko zavarovanje po 12. mesecih redne neprekinjene zaposlitve,
 • dodatno zdravstveno zavarovanje Specialisti + kolektivno,
 • možnost vključitve v Športno kulturno društvo Mikrocop, kjer izvedbo športno kulturnih aktivnosti sofinancira podjetje,
 • dogodki kot so piknik, novoletna zabava in team building, 
 • obdarovanje otrok do vključno 10. leta starosti.

Ekspert – Vodja prodajnega programa

POSLOVNI ANALITIK IMPLEMENTATOR


Razvijajte (se) z nami!

POSLOVNI ANALITIK IMPLEMENTATOR

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih rešitev za brezpapirno poslovanje. 

Ukvarjamo se z razvojem lastne programske opreme, ki združuje zmogljivosti sistemov upravljanja dokumentov (DMS), poslovnih procesov (BPM) in elektronske hrambe (RMS). Na naši platformi imamo razvite oblačne storitve, ki jih s pomočjo poslovnih analitikov vključujemo v informacijske sisteme naročnikov.

Naša razvojna ekipa je mlada in dinamična. Ker širimo poslovanje, iščemo zanesljivega, strokovnega in proaktivnega sodelavca za implementacijo rešitev celovitega upravljanja elektronskih dokumentov in podatkov, ki bi se ji pridružil.

OPIS DELOVNEGA MESTA

Kot poslovni analitik implementator boš izvajal poslovne analize s področja poslovno-informacijskih rešitev za brezpapirno poslovanje, podporo poslovnim procesom in implementacijo teh rešitev na naši platformi. 

Vabimo te, če: 

 • imaš izkušnje kot implementator, razvijalec, svetovalec ali poslovni analitik,
 • imaš izkušnje z dokumentno-procesnimi ali ERP sistemi,
 • poznaš BPMN,
 • imaš izkušnje z odpravljanjem napak in reševanjem tehničnih problemov,
 • rad sodeluješ v ekipi različnih strokovnjakov, si natančen, inovativen in do svojega dela čutiš odgovornost,
 • te zanima razvoj in implementacija storitev v oblaku. 

Zahtevana izobrazba:

 • VI/1., VI/2., VII. stopnja izobrazbe tehnične smeri, organizacijskih ved ali večletne delovne izkušnje z razpisanega področja. 

Seveda je dobrodošlo, če imaš izkušnje z Windows server sistemi, znanje iz osnovnega ali naprednega JavaScript/C# programiranja in osnovno ali napredno znanje MS SQL. Če ta trenutek nimaš vsega tehničnega znanja, nas lahko prepričaš z veseljem do implementacije programskih rešitev. Cenimo sposobnost učenja, vztrajnost in čut za skupinsko delo.

Ponujamo ti: 

 • možnost sodelovanja pri implementaciji naprednih in inovativnih informacijskih rešitev v mladem in dinamičnem razvojnem timu, 
 • mentorja pri uvajanju v delo, 
 • prenos znanj z drugih povezanih področij in možnost strokovnega usposabljanja,
 • delo v ekipi, ki je zasnovala prvi sistem za elektronsko hrambo dokumentov, certificiran pri Arhivu RS, ki ga uporablja večina slovenskih bank. Novo platformo InDoc EDGE, ki združuje zmogljivosti sistemov upravljanja dokumentov (DMS), poslovnih procesov (BPM) in elektronske hrambe (RMS) smo predstavili tudi na sejmu Cebit in vzbudili izjemno zanimanje,
 • zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. 

Dodatne ugodnosti: 

 • vključitev v prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje, 
 • možnost vključitve v športno kulturno društvo Mikrocop, v okviru katerega organiziramo druženja, piknike, novoletno zabavo in Božičkovo predstavo za otroke,
 • poskrbimo tudi za sadje za zaposlene.

Naše delovno okolje je sproščeno, urejeno in družini prijazno. Nahajamo se v moderni zgradbi, delo poteka v manjših pisarnah z gibljivim delovnim časom. 

Informacije in prijava

Če se nam želiš pridružiti, nam pošlji prijavo z življenjepisom na naslov zaposlitev@mikrocop.com.

Ne odlašaj!
Še 7 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

POSLOVNI ANALITIK IMPLEMENTATOR

Razvijajte (se) z nami!

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih rešitev za brezpapirno poslovanje.

Ukvarjamo se z razvojem lastne programske opreme, ki združuje zmogljivosti sistemov upravljanja dokumentov (DMS), poslovnih procesov (BPM) in elektronske hrambe (RMS). Na naši platformi imamo razvite oblačne storitve, ki jih s pomočjo poslovnih analitikov vključujemo v informacijske sisteme naročnikov.

Naša razvojna ekipa je mlada in dinamična. Ker širimo poslovanje, iščemo zanesljivega, strokovnega in proaktivnega sodelavca za implementacijo rešitev celovitega upravljanja elektronskih dokumentov in podatkov, ki bi se ji pridružil.

Opis delovnega mesta:

Kot poslovni analitik implementator boš izvajal poslovne analize s področja poslovno-informacijskih rešitev za brezpapirno poslovanje, podporo poslovnim procesom in implementacijo teh rešitev na naši platformi.

Kaj pričakujemo

- imaš izkušnje kot implementator, razvijalec, svetovalec ali poslovni analitik,
- imaš izkušnje z dokumentno-procesnimi ali ERP sistemi,
- poznaš BPMN,
- imaš izkušnje z odpravljanjem napak in reševanjem tehničnih problemov,
- rad sodeluješ v ekipi različnih strokovnjakov, si natančen, inovativen in do svojega dela čutiš odgovornost,
- te zanima razvoj in implementacija storitev v oblaku.

Zahtevana izobrazba:
- VI/1., VI/2., VII. stopnja izobrazbe tehnične smeri, organizacijskih ved ali večletne delovne izkušnje z razpisanega področja.

Seveda je dobrodošlo, če imaš izkušnje z Windows server sistemi, znanje iz osnovnega ali naprednega JavaScript/C# programiranja in osnovno ali napredno znanje MS SQL. Če ta trenutek nimaš vsega tehničnega znanja, nas lahko prepričaš z veseljem do implementacije programskih rešitev. Cenimo sposobnost učenja, vztrajnost in čut za skupinsko delo.

Kaj nudimo

- možnost sodelovanja pri implementaciji naprednih in inovativnih informacijskih rešitev v mladem in dinamičnem razvojnem timu,
- mentorja pri uvajanju v delo,
- prenos znanj z drugih povezanih področij in možnost strokovnega usposabljanja,
- delo v ekipi, ki je zasnovala prvi sistem za elektronsko hrambo dokumentov, certificiran pri Arhivu RS, ki ga uporablja večina slovenskih bank. Novo platformo InDoc EDGE, ki združuje zmogljivosti sistemov upravljanja dokumentov (DMS), poslovnih procesov (BPM) in elektronske hrambe (RMS) smo predstavili tudi na sejmu Cebit in vzbudili izjemno zanimanje.
- zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Dodatne ugodnosti:
- vključitev v prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje,
- možnost vključitve v športno kulturno društvo Mikrocop, v okviru katerega organiziramo druženja, piknike, novoletno zabavo in Božičkovo predstavo za otroke,
- poskrbimo tudi za sadje za zaposlene.

Naše delovno okolje je sproščeno, urejeno in družini prijazno. Nahajamo se v moderni zgradbi, delo poteka v manjših pisarnah z gibljivim delovnim časom.

Informacije in prijava
Če se nam želiš pridružiti, nam pošlji prijavo z življenjepisom na naslov zaposlitev@mikrocop.com.

Izberi področje dela