Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Poslovni sekretar družbe (m/ž)

25.7.2017
CHR Partners d.o.o.
Kranj
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
CHR Partners d.o.o.
Povej naprej

Zaposlovanje v podjetju CHR Partners d.o.o.

Povej naprej

Produkti in storitve CHR Partners d.o.o.

Povej naprej

Opis delovnega mesta

Naš naročnik je slovensko podjetje v zasebni lasti, ki je na trgu prisotno že 22 let. Ukvarja se z distribucijo prestižnih blagovnih znamk široke potrošnje, s katerimi uspešno zadovoljuje potrebe svojih strank v Sloveniji in na trgih Adria regije. Podjetje nudi inovativne izdelke visoke kakovosti in zadovoljuje trende sodobnega načina življenja. Vsakoletno beleži zdravo rast, širi obseg svojega poslovanja in zato vabi v svoje vrste odgovorno osebo za podporo poslovodstvu.

Poslovni Sekretar Družbe (m/ž)
Vodenje upravno-administrativnih procesov/ Kranj

Za okrepitev ekipe v Sloveniji iščemo izkušenega poslovnega sekretarja družbe, katerega naloge bodo usmerjene predvsem v izvajanje poslovne korespondence družbe in samostojno načrtovanje, organiziranje in vodenje delovnih procesov na področju upravnih postopkov v okviru obstoječe pravne regulative. Poslovni sekretar družbe sodeluje tudi pri izdelavi in implementaciji internih pravil ter tekoče spremlja spremembe zakonodaje na davčnem in komercialno upravnem področju, sodeluje z zunanjimi partnerji, revizorji, inšpekcijami, vodi in ažurira kadrovsko evidenco, skrbi za izobraževalne aktivnosti, vodi evidence obstoječih pogodb, nadzoruje administrativne stroške ter pripravlja različna poročila finančne ali upravno regulativne narave.


Kaj pričakujemo

Prednost imajo osebe z večletnimi izkušnjami na podobnem delovnem mestu ali s področja vodenja podpore kupcem. Kandidati morajo obvladati angleški jezik ter imeti visoko izobrazbo s področja ekonomije, prava ali sorodne usmeritve. Zaželene so visoke tehnične kompetence s področja poslovne korespondence, analitičnost, sistematičnost, samoiniciativnost, organizacijske sposobnosti, samostojnost ter sposobnost uveljavitve in reševanja problemov ter sposobnost dela v dinamičnem okolju.

Kaj nudimo

Če ustrezate navedenim zahtevam in v tej priložnosti vidite izziv, vas prosimo da nam pošljete Vaš življenjepis s sliko ter vsemi priloženimi dokazili na naslov CHR Partners d.o.o., Beethovnova 6, 1000 Ljubljana ali e-mail: chr@chr-partners.com

Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.

Izberi področje dela