Poslovni sekretar

Turistična agencija TWIN se s kulturno-izobraževalnimi potovanji ukvarja že 20. leto. Udeležence naših potovanj smo popeljali že povsod po Britanskem otočju, pa tudi drugod po Evropi so spoznavali lepote, druge običaje in ljudi ter kulturno-zgodovinske spomenike.

Več na: www.twintur.com


Poslovni sekretar (m/ž)

OPIS DELOVNEGA MESTA

IŠČEMO prijazno osebo, ki ima smisel in jo veseli delo z ljudmi, podatki in administrativnimi postopki.

Kandidat za delo v naši turistični agenciji mora imeti veliko veselje pomagati ljudem priti do odgovorov, ki jih potrebujejo preden se odločijo, da svojega 14-letnega (večina udeležencev so stari 13-17 let) pošljejo na ekskurzijo, ki jo nujno ne potrebujejo, z agencijo, za katero morda niso nikoli slišalli in pod pogoji na programu, ki jim morda niso pisani na kožo. V veliki večini primerov delamo s koordinatorji na šolah (največkrat so to učitelji tujih jezikov), ki nam zaupajo in to zaupanje prenašajo na svoje učence/dijake in starše, zato je izjemno pomembno, da tem koordinatorjem po svojih naboljših močeh pomagamo, da uspešno izvedejo postopke prijave na šolah. Podatki so sestavni del vsakega sistema, a pri nas delamo z mladino in si zato ne smemo privoščiti napačne obdelave podatkov in kasnejše opravičevanje in popravljanje. Pri nas vedno ponudimo zelo dober program po najboljši možni ceni. Skoraj vedno presežemo pričakovanja naših udeležencev in koordinatorjev na šolah. To pomeni, da si vsi, ki sodelujemo pri organizaciji potovanj želimo opraviti vse kar je potrebno od prijave do odhoda na izleta tako, da bodo za udeleženca informacije relavantne, razumljive in točne. Koordinatorji na šolah nam popolnoma zaupajo in v neki meri jamčijo za našo odlično izvedbo. VAŠA NALOGA BO, da vsaj standardne postopke izpeljete pravilno in pravočasno že v prvem poskusu. Seveda nam bo »zagodel tiskarski škrat« oz bo prišlo do čisto človeške in razumljive napake, a smejo biti le zelo redke in pri vsaki skupini največ ena. Pomebno je, da kandidat takoj na začetku razume, da imamo zelo zadovoljne stranke prav zato, ker večino naših aktivnosti izvedemo v skladu s pričakovanjem. Prav zato moramo takrat, ko napako naredimo le-to nemudoma odpraviti (»naj stane kolikor hoče«) in zagotoviti, da se napaka ne ponovi. Prav zato iščemo kandidata, ki ga delo z ljudmi resnično veseli in se ne ustraši prve nevihte, ker ve, da bo z pozitvno energijo po dežju posijalo sonce. Ker IŠČEMO NADPOVPREČNEGA KANDIDATA, smo ga pripravljeni tudi NADPOVPREČNO NAGRADITI.

DELO PRI NAS BO DOBILA komunikativna, prijazna in odgovorna oseba, ki bo sposobna v nekaj mesecih samostojno prevzeti delo in odgovornost za standardne administratvine procese v turisticni agenciji, ki v glavnem organizira potovanja za šolske skupine v Anglijo. Oseba, ki želi delati v našem teamu ima veliko izkušenj pri podobnih opravilih, je samoiniciativna in bo sposobna samostojnega reševanja standardnih težav. Želeli bi si najti kandidata (a to sedaj ni pogoj za prijavo), ki si bo potem, ko bo odlično obvladal standardna opravila, želel bolj poglobljeno razumevanje celotnega dela v pisarni in se za dodatno plačilo in bonus morda odločil za celotno vodenje pisarne (z asistenco vodje agencije).

KAJ PRIČAKUJEMO

Odlične komunikacijske (pisno in ustno) in organizacijske sposobnosti za delo s strankami (učitelji koordinatorji na šolah in s starši oz udeleženci/učenci in dijaki) in dobavitelji (v začetnem obdobju samo standardne rezervacije v tujini). Tukaj gre predvsem za operativno izvedbo in ne za marketinško oz. strateško delo. Potrebno je ohranjati pregled nad opravljenim delom in imeti zelo dober sistem za opravila, ki jih je potrebno opraviti kasneje (da se jih kasneje ne pozabi opraviti oz. opraviti pravočasno).

Kandidat mora biti natančen, dosleden in pripravljen iskati rešitve, ki bi pripeljale do zmanjšanja administrativnih postopkov.

Biti sposoben rutinska/standardna dela opraviti hitro in pravilno (po uvajalnem obdobju) Zelo dobro poznavanja worda, excela in outlooka (mail merge, sortiranje, primerjanje dveh tabel, osnovno urejanje besedil v wordu) je predpogoj za prijavo.

KAJ PONUJAMO

Delo za dlje časa v agenciji, ki že 23 let presega pričakovanja večine udeležencev. Delali boste v krogu zadovoljnih strank, zelo redko boste izpostavljeni slabi volji udeležencev. Ponujamo fleksibilen delovni čas (po uvajalnem obdobju, ko boste naloge samostojno prevzeli). Delo bo občasno tudi težko in včasih še tako hitro delo ne bo dovolj hitro, a če se vsi potrudimo na koncu vedno vse rešimo in skoraj vedno v prid in zadovoljstvo potnikov (če je v naši moči, potem vedno, a smo odvisni tudi od drugih izvajalcev). Kljub občasno intenzivnemu delu nimamo nerešljivih problemov in vse nestandardne probleme (beri najtežje probleme) vedno prevzame vodja pisarne/agencije. Nikoli ne boste samostojno izpostavljeni zelo težkim nalogam. Plača je v zadnjih 23 letih vedno bila redna in tako bo tudi v prihodnje. Za nadpovprečno delo ponujamo nadpovprečno plačo in po dogovoru bonuse.