Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Pospeševalec prodaje

8.1.2019
ATLANTIC GRUPA-Atlantic trade d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
ATLANTIC GRUPA-Atlantic trade d.o.o.
Spletna stran:

Vzdrževalec


Postani
POSPEŠEVALEC PRODAJE
Lokacija delovnega mesta: LjubljanaGlavne odgovornosti:
  • Skrbi za kakovostno založenost in vidnost blaga na prodajnih mestih, po dogovorjenih planogramih, pozicijah in deležih.
  • Skrbi za postavitev ustreznih stojal in izbiro najboljše pozicije v prodajnih mestih, polnjenje stojal z ustreznim asortimanom blaga, je odgovoren za ustrezno postavitev in skrb za reklamni material.
  • Vsakodnevno komunicira s terenskim komercialistom, ki je odgovoren za določeno prodajno mesto in mu posreduje vse potrebne informacije ter oddela vse potrebno na prodajnem mestu, še posebej za dogovorjene prodajne akcije.
  • Voditi mora evidenco in spremljati roke trajanja ter pravočasno obveščati vodjo terenskih komercialistov o potrebnih nižanjih blaga.
  • Izpolnjuje in pošilja poročila v dogovorjenih rokih.
  • Opravlja dela in naloge po predpisanih postopkih in navodilih.
  • Skrbi za ustrezno poslovno komunikacijo na prodajnem mestu.
  • Opravlja druga dela in naloge na področju prodaje, ki mu jih dodeli vodja terenskih komercialistov.
  • Za svoje delo je neposredno odgovoren vodji terenskih komercialistov, naloge in smernice dela pa dobiva tudi od terenskega komercialist

Postanite del družbe Atlantic Grupa.

Argeta je začela s proizvodnjo leta 1957 in sprva niti ni imela imena, na embalaži je preprosto pisalo kokošja pašteta. Šele konca sedemdesetih let je pridobila ime Argeta, nevedoč kakšen potencial bo s tem pridobila. Danes je največji svetovni proizvajalec paštet s 105 milijoni paštet, proizvedenih letno in prodanih v več kot 20 državah. Njeni kakovosti in priljubljenosti govori v prid dejstvo, da se vsako sekundo na teh trgih, odprejo 4 pločevinke paštete. 

Prijave sprejemamo preko povezave, ki vodi do naše spletne strani.

Prijava

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

- Skrbi za kakovostno založenost in vidnost blaga na prodajnih mestih, po dogovorjenih planogramih, pozicijah in deležih.
- Skrbi za postavitev ustreznih stojal in izbiro najboljše pozicije v prodajnih mestih, polnjenje stojal z ustreznim asortimanom blaga, je odgovoren za ustrezno postavitev in skrb za reklamni material.
- Vsakodnevno komunicira s terenskim komercialistom, ki je odgovoren za določeno prodajno mesto in mu posreduje vse potrebne informacije ter oddela vse potrebno na prodajnem mestu, še posebej za dogovorjene prodajne akcije.
- Voditi mora evidenco in spremljati roke trajanja ter pravočasno obveščati vodjo terenskih komercialistov o potrebnih nižanjih blaga.
- Izpolnjuje in pošilja poročila v dogovorjenih rokih.
- Opravlja dela in naloge po predpisanih postopkih in navodilih.
- Skrbi za ustrezno poslovno komunikacijo na prodajnem mestu.
- Opravlja druga dela in naloge na področju prodaje, ki mu jih dodeli vodja terenskih komercialistov.
- Za svoje delo je neposredno odgovoren vodji terenskih komercialistov, naloge in smernice dela pa dobiva tudi od terenskega komercialist

Kaj pričakujemo

Kaj nudimo

Izberi področje dela