Strojevodja - pripravnik / usposabljanje m/ž

17.1.2022
METRANS ADRIA d.o.o.
Koper, Ljubljana, Maribor, Celje in Hodoš
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
METRANS ADRIA d.o.o.

Strojevodja (m/ž)

V Metrans Adria d.o.o. zagotavljamo inovativen odziv na potrebe strank s kombinacijo sodobne tehnologije, osebne angažiranosti in učinkovitosti.

Več o nas
Medse vabimo novega sodelavca za delovno mesto:

STROJEVODJA - Pripravnik - usposabljanje

Opis delovnega mesta:

Varna in točna vožnja vlaka, premika; redno seznanjanje z odredbami in obvestili; sprejemanje in dajanje informacij vsem udeleženim v procesu; ohranjanje poznavanja prog; opravljanje dela po predpisih; komuniciranje z osebjem za pripravo in spremljavo vlaka ter z osebjem upravljavca; izvajanje dela pri pripravi in pospravi lokomotiv; kontrola dokumentacije vlaka in ostalih dokumentov ter o sestavi in zaviranju vlaka; izvedba zavornega preizkusa; ustrezno upravljanje z vlečnim vozilom; spoštovanje navodil upravljavca infrastrukture in vodenje prometa; manjša popravila ter nega in vzdrževanje lokomotiv; praktično usposabljanje osebja za vožnjo vlaka ter druga dela v skladu z navodili nadrejenih.


Delo se nahaja v Sloveniji, širše območje Koper, Ljubljana, Celje, Maribor in Hodoš.

Kaj pričakujemo:

  • starost kandidata najmanj 20 let;
  • vsaj srednja izobrazba tehnične, ekonomske ali prometne smeri
  • izpolnjevanje zdravstvenih pogojev po Pravilniku o posebnih zdravstvenih pogojih za pridobitev in ohranitev veljavnosti dovoljenja za Strojevodjo (Uradni list RS št.37/2021 z dne 15.03.2021);
  • pripravljenost na večizmensko opravljanje dela;
  • vozniški izpit B-kategorije.

Nudimo:


Delo v močnem, stabilnem podjetju, ki je eden vodilnih na trgu intermodalnih prevozov, permanentna dodatna usposabljanja in izpopolnjevanja.

Določen čas za čas usposabljanja s 3-mesečnim poskusnim delom.

Po uspešno opravljenem usposabljanju možnost sklenitve pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas.
Ustrezne kandidate vabimo k čimprejšnji prijavi na e-naslov:

dragana.koper@metrans.sk

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).


K prijavi ste vabljeni kandidati iz vseh slovenskih regij.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Medse vabimo novega sodelavca za delovno mesto:

STROJEVODJA m/ž

OPIS DELOVNEGA MESTA:
Varna in točna vožnja vlaka, premika; redno seznanjanje z odredbami in obvestili; sprejemanje in dajanje informacij vsem udeleženim v procesu; ohranjanje poznavanja prog; opravljanje dela po predpisih; komuniciranje z osebjem za pripravo in spremljavo vlaka ter z osebjem upravljavca; izvajanje dela pri pripravi in pospravi lokomotiv; kontrola dokumentacije vlaka in ostalih dokumentov ter o sestavi in zaviranju vlaka; izvedba zavornega preizkusa; ustrezno upravljanje z vlečnim vozilom; spoštovanje navodil upravljavca infrastrukture in vodenje prometa; manjša popravila ter nega in vzdrževanje lokomotiv; praktično usposabljanje osebja za vožnjo vlaka ter druga dela v skladu z navodili nadrejenih.Delo se nahaja v Sloveniji, širše območje Koper, Ljubljana, Celje, Maribor in Hodoš.

Kaj pričakujemo

- Starost kandidata najmanj 20 let;
- vsaj srednja izobrazba tehnične, ekonomske ali prometne smeri
- izpolnjevanje zdravstvenih pogojev po Pravilniku o posebnih zdravstvenih pogojih za pridobitev in ohranitev veljavnosti dovoljenja za Strojevodjo (Uradni list RS št.37/2021 z dne 15.03.2021);
- pripravljenost na večizmensko opravljanje dela;
- vozniški izpit B-kategorije

Kaj nudimo

Delo v močnem, stabilnem podjetju, ki je eden vodilnih na trgu intermodalnih prevozov, permanentna dodatna usposabljanja in izpopolnjevanja.

Določen čas za čas usposabljanja s 3-mesečnim poskusnim delom. Po uspešno opravljenem usposabljanju možnost sklenitve pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas.

Izberi področje dela