Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Pripravljalec barv

8.1.2018
Powerserv d.o.o.
Žalec
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Powerserv d.o.o.
Spletna stran:

Vodja kakovosti


Fokus podjetja Powerserv, d.o.o.  je v kadrovskih in kariernih rešitvah, izdelanih po meri, ki jih odlikujeta kompetentno svetovanje in visoka kakovost storitev. Iskalcem zaposlitve pomagamo do njihove zaposlitve, podjetem poiščemo primerne kadre. Smo podjetje z več kot 30 letno tradicijo v tujini in 10 letno tradicijo v Sloveniji. Več o nas najdete na www.powerserv.si  ali Facebook strani  Powerserv Slovenia.


Naša stranka je podjetje  JUTEKS, d. o. o. iz Žalca, je del mednarodne skupine Beaulieu International Group,  s sedežem v Belgiji. Podjetje, ki bo kmalu praznovalo 80 let obstoja se ukvarja s tehnološko dovršeno proizvodnjo PVC talnih oblog.

V podjetju zaposlijo

PRIPRAVLJAVCA BARV m/ž

Delovne nalog obsegajo kontrolo vhodnih surovin za tiskarske barve, pripravo vzorcev, pripravo in kontrolo tiskarskih barv, kontrola potrjevanja barve na tiskarskem stroju.  

Nudijo  zaposlitev neposredno v podjetju v urejenem delovnem okolju, stimulativno plačilo ter zaposlitev za določen čas z možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas. 

Od kandidatov pričakujemo občutek za niansiranje barv ter izkušnje pri delu z barvami, pripravljenost na večizmensko delo, samostojnost, pripravljenost na timsko delo ter željo po pridobivanju novih znanj in srečevanju z novimi izzivi. V kolikor se prepoznate na tem delovnem mestu, nam prosim pošljite svojo prijavo z življenjepisom na prijava@powerserv.si, informacije na telefonski številki  02 230 00 10.


NAŠ KONTAKT

Powerserv Slovenija, d. o. o., Titova cesta 8, 2000 Maribor
T: +386 2 230 00 10, E-Mail: prijava@powerserv.si, Internet: www.powerserv.si
Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Fokus podjetja Powerserv, d.o.o. je v kadrovskih in kariernih rešitvah, izdelanih po meri, ki jih odlikujeta kompetentno svetovanje in visoka kakovost storitev. Iskalcem zaposlitve pomagamo do njihove zaposlitve, podjetem poiščemo primerne kadre. Smo podjetje z več kot 30 letno tradicijo v tujini in 10 letno tradicijo v Sloveniji. Več o nas najdete na www.powerserv.si ali Facebook strani Powerserv Slovenia.Naša stranka je podjetje JUTEKS, d. o. o. iz Žalca, je del mednarodne skupine Beaulieu International Group, s sedežem v Belgiji. Podjetje, ki bo kmalu praznovalo 80 let obstoja se ukvarja s tehnološko dovršeno proizvodnjo PVC talnih oblog.

V podjetju zaposlijo


PRIPRAVLJAVCA BARV m/ž
Delovne nalog obsegajo kontrolo vhodnih surovin za tiskarske barve, pripravo vzorcev, pripravo in kontrolo tiskarskih barv, kontrola potrjevanja barve na tiskarskem stroju.

Kaj pričakujemo

Od kandidatov pričakujemo občutek za niansiranje barv ter izkušnje pri delu z barvami, pripravljenost na večizmensko delo, samostojnost, pripravljenost na timsko delo ter željo po pridobivanju novih znanj in srečevanju z novimi izzivi.

Kaj nudimo

Nudijo zaposlitev neposredno v podjetju v urejenem delovnem okolju, stimulativno plačilo ter zaposlitev za določen čas z možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas.

V kolikor se prepoznate na tem delovnem mestu, nam prosim pošljite svojo prijavo z življenjepisom na prijava@powerserv.si, informacije na telefonski številki 02 230 00 10.

Izberi področje dela