Pripravništvo za eno leto z možnostjo zaposlitve

17.7.2022
Holding Slovenske elektrarne d.o.o.
Maribor
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Holding Slovenske elektrarne d.o.o.
Spletna stran:

Samostojni svetovalec za energetske politike in EU zadeve (m/ž)

PRIPRAVNIŠTVO ZA ENO LETO…
NATO TUDI MOŽNOST ZAPOSLITVE ZA NEDOLOČEN ČAS

Odlična priložnost za začetek strokovnega in poklicnega razvoja. Preizkusite pridobljeno študijsko znanje v  praksi. Prva zaposlitvena izkušnja vam bo dala dragoceno podlago za nadaljevanje kariere. Spoznali boste, kako je delati v odličnem kolektivu inženirjev, ekonomistov, trgovcev z električno energijo, pravnikov in drugih strokovnjakov.

Vabljeni predvsem  diplomanti in magistri  tehničnih smeri kot so: elektrotehnika, energetika, strojništvo, informatika, matematika… Pa tudi tisti, ki boste v letošnjem študijskem letu zaključili študij.

Ponujamo vam  leto praktičnih izkušenj v ekipi odličnih strokovnjakov, delo na zanimivih projektih, osebni in profesionalni razvoj ter odlično referenco na nadaljnji poklicni poti.  

Predvideni začetek pripravništva je 1. oktober 2022.

Po uspešno opravljenem pripravništvu je možnost zaposlitve za nedoločen čas.  Odprti pa smo tudi za druge oblike sodelovanja, kot študentsko delo, obvezne prakse, somentorstva zaključnih del…

Vlogo z življenjepisom in dokazilom o zaključeni izobrazbi (ftc. diplome oz. potrdilo o vpisu in zaključenih izpitih) oddate izključno preko spletne strani do vključno 15. 8. 2022.

Vabimo vas, da z nami delite svoje ambicije, kompetence, pričakovanja in želje ter strast do učenja, spoznavanja novega in širjenje znanja.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

PRIPRAVNIŠTVO ZA ENO LETO…
NATO TUDI MOŽNOST ZAPOSLITVE ZA NEDOLOČEN ČAS

Odlična priložnost za začetek strokovnega in poklicnega razvoja. Preizkusite pridobljeno študijsko znanje v praksi. Prva zaposlitvena izkušnja vam bo dala dragoceno podlago za nadaljevanje kariere. Spoznali boste, kako je delati v odličnem kolektivu inženirjev, ekonomistov, trgovcev z električno energijo, pravnikov in drugih strokovnjakov.

Vabljeni predvsem diplomanti in magistri tehničnih smeri kot so: elektrotehnika, energetika, strojništvo, informatika, matematika… Pa tudi tisti, ki boste v letošnjem študijskem letu zaključili študij.

Ponujamo vam leto praktičnih izkušenj v ekipi odličnih strokovnjakov, delo na zanimivih projektih, osebni in profesionalni razvoj ter odlično referenco na nadaljnji poklicni poti.

Predvideni začetek pripravništva je 1. oktober 2022.

Po uspešno opravljenem pripravništvu je možnost zaposlitve za nedoločen čas. Odprti pa smo tudi za druge oblike sodelovanja, kot študentsko delo, obvezne prakse, somentorstva zaključnih del…

Vlogo z življenjepisom in dokazilom o zaključeni izobrazbi (ftc. diplome oz. potrdilo o vpisu in zaključenih izpitih) oddate izključno preko spletne strani
https://www.hse.si/sl/aktualno/karierne-priloznosti/ do vključno 15. 8. 2022.

Vabimo vas, da z nami delite svoje ambicije, kompetence, pričakovanja in želje ter strast do učenja, spoznavanja novega in širjenje znanja.

Kaj pričakujemo


Kaj nudimo


Izberi področje dela