Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Procesni inženir

12.10.2018
STEKLARNA HRASTNIK d.o.o.
Hrastnik
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
STEKLARNA HRASTNIK d.o.o.
Spletna stran:

Orodjar

PROCESNI INŽENIR (m/ž)


Ko v Steklarni Hrastnik razmišljamo o prihodnosti, ne razmišljamo samo o razvoju, obliki, novostih in izdelkih. Naš cilj so zadovoljni zaposleni, čisto okolje za naše otroke, ohranjanje tradicije, trajnostni razvoj in družbena odgovornost v vseh odtenkih. Naše vrhunsko steklo je odsev naših vrednot, naše srčnosti, strasti do dela in čistih misli. 
Steklarna Hrastnik želi v Hrastniku obdržati znanje, ustvariti nova delovna mesta ter še naprej izjemno dobro sodelovati z lokalnim okoljem. Zato si gradimo ekipo za tovarno prihodnosti. 


Širimo prodajni trg, zato iščemo ljudi, ki bodo delo v Steklarni Hrastnik spremenili v svojo najljubšo službo do sedaj in ki bodo naši najboljši ambasadorji podjetja. 


Želiš soustvarjati 4. industrijsko revolucijo? Pridruži se ekipi Steklarne Hrastnik, kjer nenehno vlagamo v vrhunsko tehnologijo, razvoj, digitalizacijo in avtomatizacijo procesov. Steklo je material preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Je čudež. Umetnost. Želimo, da prihodnost s posluhom ustvarjamo skupaj. Doma.  V Hrastniku in v Zasavju. 

PROCESNEGA INŽENIRJA čaka:
  • Dobro in stimulativno plačilo
  • Možnost napredovanja
  • Sodelovanja v 4. industrijski revoluciji, saj nenehno vlagamo v vrhunsko tehnologijo, razvoj, digitalizacijo in avtomatizacijo procesov
  • Delo v stimulativnem, dinamičnem in hitro razvijajočem se okolju
  • Obilo ugodnosti (Družini prijazno podjetje, Športno društvo, promocija zdravja, učeča se organizacija…)

Od procesnega pričakujemo poznavanje elektrotehnike, PLC tehnike ter elektrotehnične dokumentacije, organizacijske sposobnosti, izkušnje na področju vzdrževanja, spremljanje razvoja na področju dela ter seveda odgovornost za doseganje skupnih ciljev.  Od kandidatov pričakujemo VI. ali VII. stopnjo izobrazbe elektro smeri, delovne izkušnje pa pomenijo dodatno prednost. 

Če še vedno bereš in si osebnost, ki jo iščemo, potem moramo povedati še nekaj. 


Steklarna Hrastnik je podjetje s tradicijo. Skoraj 160 let izkušenj z oblikovanjem stekla nas uvršča v svetovni vrh. Cenimo le najboljše – briljantno čisto steklo, vrhunsko izdelavo, verjamemo v popolno predanost delu, naročnike pa obravnavamo kot člane družine. Spodbujamo samoiniciativnost in občutek za sočloveka. Nenehno vlagamo v vrhunsko tehnologijo, razvoj ter nagrajujemo inovativnost. Imamo certifikat Družini prijazno podjetje. Od prvega dne bomo vlagali v najpomembnejšo prihodnost -  v VAS! Postali boste član družine Steklarne Hrastnik z vsemi bonusi, ki jih imajo vsi člani naši družine.

Lahko izzovete spremembo v Steklarni Hrastnik? Potem nas do 27. oktobra 2018 prepričajte, da ste že naši.

Vaše izkušnje ter zgodbo nam pošljite na:
info@steklarna-hrastnik.si

ali na naslov:
Steklarna Hrastnik d.o.o., KADROVSKA SLUŽBA – OGLAS (pripišite delovno mesto),
Cesta 1. maja 14, 1430 Hrastnik.

Vašo vlogo - ponudbo z življenjepisom in predstavitvijo bomo proučili. V kolikor bomo ocenili, da ustrezate našim potrebam in željam, vas bomo kontaktirali. V nasprotnem primeru pa bomo vašo ponudbo in kontakt shranili v interno bazo kandidatov za zaposlitev ter vas poklicali ob naslednji priliki. V primeru, da se ne strinjate, da vašo ponudbo shranimo v interni bazi kandidatov, to v ponudbi oziroma vlogi navedite.


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

PROCESNEGA INŽENIRJA čaka:
- Dobro in stimulativno plačilo
- Možnost napredovanja
- Sodelovanja v 4. industrijski revoluciji, saj nenehno vlagamo v vrhunsko tehnologijo, razvoj, digitalizacijo in avtomatizacijo procesov
- Delo v stimulativnem, dinamičnem in hitro razvijajočem se okolju
- Obilo ugodnosti (Družini prijazno podjetje, Športno društvo, promocija zdravja, učeča se organizacija…)

Kaj pričakujemo

Od procesnega pričakujemo poznavanje elektrotehnike, PLC tehnike ter elektrotehnične dokumentacije, organizacijske sposobnosti, izkušnje na področju vzdrževanja, spremljanje razvoja na področju dela ter seveda odgovornost za doseganje skupnih ciljev. Od kandidatov pričakujemo VI. ali VII. stopnjo izobrazbe elektro smeri, delovne izkušnje pa pomenijo dodatno prednost.

Če še vedno bereš in si osebnost, ki jo iščemo, potem moramo povedati še nekaj.
Steklarna Hrastnik je podjetje s tradicijo. Skoraj 160 let izkušenj z oblikovanjem stekla nas uvršča v svetovni vrh. Cenimo le najboljše – briljantno čisto steklo, vrhunsko izdelavo, verjamemo v popolno predanost delu, naročnike pa obravnavamo kot člane družine. Spodbujamo samoiniciativnost in občutek za sočloveka. Nenehno vlagamo v vrhunsko tehnologijo, razvoj ter nagrajujemo inovativnost. Imamo certifikat Družini prijazno podjetje. Od prvega dne bomo vlagali v najpomembnejšo prihodnost - v VAS! Postali boste član družine Steklarne Hrastnik z vsemi bonusi, ki jih imajo vsi člani naši družine.

Kaj nudimo

Lahko izzovete spremembo v Steklarni Hrastnik? Potem nas do 27. oktobra 2018 prepričajte, da ste že naši. Vaše izkušnje ter zgodbo nam pošljite na info@steklarna-hrastnik.si ali na naslov Steklarna Hrastnik d.o.o., KADROVSKA SLUŽBA _ OGLAS, Cesta 1. Maja 14, 1430 Hrastnik.

Izberi področje dela