Prodajalci in mesarji v Mercatorju

4.1.2022
Mercator d.d.
Slovenija
m/ž
VROČ OGLAS DANES
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji ter v celotni regiji Jugovzhodne Evrope. Sestavljajo jo trgovske družbe. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb. Obvladujoča družba Skupine je družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji.

Mercator, d.d., je največji zaposlovalec v Sloveniji saj zaposluje preko 9.000 sodelavcev.

GLAVNE DEJAVNOSTI

V gosto razvejani maloprodajni mreži v Sloveniji, Črni gori, Srbiji in Bosni in Hercegovini našim kupcem zagotavljamo s široko in kakovostno ponudbo izdelkov vsakdanje potrošnje. V prodajalnah M Tehnika ponujamo vse za dom, od gradbenih materialov, pohištva, opreme do gospodinjskih aparatov, bele tehnike in zabavne elektronike. Preko naših restavracij opravljamo tudi gostinske storitve. Preko mreže samopostrežnih bencinskih servisih Maxen pa oskrbujemo naše kupce z gorivom.

VIZIJA IN MISIJA

Naša vizija: Mercator bo največji, najuspešnejši in najučinkovitejši trgovec na trgih Slovenije, Srbije in Črne gore.

Naše poslanstvo: Zadovoljni potrošniki prepoznavajo Mercator kot najboljšega trgovca. Dosegamo zaupanje vseh deležnikov. Motivirani zaposleni so ključna konkurenčna prednost.

Naša strategija temelji na 5 stebrih:

VREDNOST ZA DENAR: Mercator dnevno zadovoljuje potrebe in pričakovanja svojih kupcev in jim z najbolj relevantno in inovativno ponudbo nudi največ za njihov denar.

LOKALNO: Mercator se tesno povezuje s svojim okoljem in nadaljuje z lokalnimi pobudami, kar se odraža tudi v ponudbi in v najširši mreži trgovin, ki so kupcem najbližje.

NAJBOLJŠA PONUDBA: Poleg ponudbe izdelkov priznanih blagovnih znamk Mercator tudi z izdelki lastnih blagovnih znamk nudi kupcem dobro kakovost in konkurenčne cene, uvaja inovativne izdelke ter potrebam kupcev prilagaja ponudbo v vsaki svoji prodajalni.

NAJBOLJŠA SVEŽINA: Mercator nudi kupcem najširšo izbiro zanje relevantnih in inovativnih izdelkov ob stabilnem partnerstvu z lokalnimi in regionalnimi dobavitelji.

NAJBOLJŠA STORITEV: Zaposleni v Mercatorju so prijazno in ustrežljivo osredotočeni na kupce, s pospešenim prenavljanjem prodajaln pa Mercator kupcem omogoča izboljšano nakupovalno izkušnjo v prijetnem ambientu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Temelji našega delovanja, ki nam zagotavlja, da pri uresničevanju vizije ubiramo prave poti, so naše vrednote.

UČENJE – gradimo na znanju in izkušnjah.

SPOŠTOVANJE – vsak posameznik je pomemben in vreden spoštovanja.

POŠTENOST – pri delu smo pošteni.

ODGOVORNOST – vsak je odgovoren za svoje delo.

SODELOVANJE – česar ne zmore eden, lahko uresničimo skupaj.

ODZIVNOST – hiter odgovor je naša prednost.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novega sodelavca pričakujemo, da:

- pozna in razume vizijo ter strateške usmeritve podjetja, spoštuje vrednote podjetja in jih tudi živi;

- se zaveda, da je znanje konkurenčna prednost, ki ga deli tudi med ostale zaposlene;

- spoštovanje do delodajalca in vseh sodelavcev izraža z osebno urejenostjo in poslovno etiko;

- do sodelavcev, nadrejenih, podrejenih in zunanjih strank spoštljivo komunicira in s svojo naravnanostjo skrbi za ugled podjetja.

- je odprt in pripravljen za sodelovanje z drugimi oddelki in sektorji, saj verjame, saj je povezovanje nujno za učinkovito in uspešno delo.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Poklic prodajalec v Mercatorju – Vas zanima delovno mesto prodajalca/prodajalke? Oglejte si, kako poteka tipični delovni dan zaposlene v Mercatorjevi trgovini.


Poklic komisionar v Mercatorju – Vas zanima delovno mesto komisionarja/komisionarke? Oglejte si, kako poteka delovni dan zaposlenega v Mercatorjevem skladišču.


Projektni vodja v Mercatorju – Kaj dela projektni vodja? Oglejte si, kako poteka delo projektne vodje v Mercatorjevi maloprodaji.


Več prostih delovnih mest

Želiš s svojim srčnim pozdravom polepšati dan? Se želiš počutiti na delovnem mestu kot doma in domačnost pricarati tudi za obiskovalce? Ali postati sosed po vsej Sloveniji in biti vselej usmerjen k rešitvam? Želiš ustvarjati najboljšo sosesko skupaj z nami? Vabimo te, da se pridružiš naši veliki – ne veliki, velikanski – družini vec kot 9000 srčnih zaposlenih in postaneš najboljši sosed (ali soseda, seveda).

OGLEJ SI KRATEK FILM O NAŠI VELIKI DRUŽINI


Kot eden največjih delodajalcev v Sloveniji zaposlujemo na številnih področjih. Razvijajte svoje sposobnosti v računovodstvu, kot prodajalci, mesarji, peki, skladišcniki, komisionarji blaga, poslovodje, v marketingu ali kje drugje.

Prepričani smo, da imamo mesto tudi zate.

PREVERI PROSTA DELOVNA MESTA - prodajalec

PREVERI PROSTA DELOVNA MESTA - mesar


S srčnim delom vsak dan navdihujemo naše skupnosti in poskušamo ustvarjati domače vzdušje. Želimo, da bi se tako kupci kot zaposleni pri nas počutili kot doma. Zato vsem zaposlenim ponudimo sosedsko dobrodošlico.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Želiš s svojim srčnim pozdravom polepšati dan? Se želiš počutiti na delovnem mestu kot doma in domačnost pricarati tudi za obiskovalce? Ali postati sosed po vsej Sloveniji in biti vselej usmerjen k rešitvam? Želiš ustvarjati najboljšo sosesko skupaj z nami? Vabimo te, da se pridružiš naši veliki – ne veliki, velikanski – družini vec kot 9000 srčnih zaposlenih in postaneš najboljši sosed (ali soseda, seveda).

POSTANI SOSED.
NAJBOLJŠI SOSED.

Najboljši sosed je edinstveno delovno mesto za nedolocen cas, z neprecenljivimi izkušnjami, številnimi ugodnostmi ter neomejenimi možnostmi za napredovanje in osebni razvoj.

https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/napredno-iskanje?q=mercator&wfids=33
https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/napredno-iskanje?p=2&q=mercator&wfids%5B0%5D=32

Kaj pričakujemo

Kot eden najvecjih delodajalcev v Sloveniji zaposlujemo na številnih podrocjih. Razvijajte svoje sposobnosti v racunovodstvu, kot prodajalci, mesarji, peki, skladišcniki, komisionarji blaga, poslovodje, v marketingu ali kje drugje. Prepricani smo, da imamo mesto tudi zate.

S srcnim delom vsak dan navdihujemo naše skupnosti in poskušamo ustvarjati domace vzdušje. Želimo, da bi se tako kupci kot zaposleni pri nas pocutili kot doma. Zato vsem zaposlenim ponudimo sosedsko dobrodošlico.

Kaj nudimo

- Smo najvecji zaposlovalec v Sloveniji, zaposlujemo vec kot 9000 sodelavk in sodelavcev.
- Zagotavljamo vam varnost zaposlitve, saj zaposlujemo za nedoločen cas.
- Plačujemo dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje, ponujamo pa vam tudi druge ugodne oblike zavarovanj.
- Ob vstopu v podjetje vam podarimo 500 pik na vašo Pika kartico.
- Z Lumpi paketom obdarimo vse novorojenčke in z darilom tudi vse prvošolčke ob vstopu v osnovno šolo.
- Za otroke organiziramo šole smučanja, planinske šole in poletne tabore.
- Imamo več kot 100 počitniških enot, v katerih vsako leto dopustuje 1600 zaposlenih z družinami.
- Na voljo so vam raznolike možnosti za delo v trgovini, od malih formatov do velikih.
- Omogočamo dodatni dan dopusta staršem prvošolčkov in za uvajanje otroka v vrtec.
- Ob koncu leta z darilom obdarimo vse zaposlene, najmlajši prejmejo darilo Božička.
- Prepoznamo najboljše prodajalce in jih vzgajamo za prevzem ključnih vodstvenih mest v maloprodaji.

Prišli smo do konca, a naša zgodba se, upamo, šele začenja. Za več informacij se oglasi na mercator.si ali nam piši neposredno na info@mercator.si.

Izberi področje dela