Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Prodajalec Gorenjska

5.2.2018
KOMPAS SHOP d.d.
Gorenjska
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom


GLAVNE DEJAVNOSTI

Obmejne trgovine, ki nudijo pestro izbiro raznolikih izdelkov, vse od kozmetike, pijač, sladkarij, tekstila, galanterije do igrač, itd. Znani smo po posebnih pakiranjih ter bogati izbiri.

VIZIJA IN CILJI

Dolgoletno tradicijo in izkušnje bogatimo z novimi znanji in jo združujemo z najsodobnejšimi pristopi ter družbeno odgovornim delovanjem, zato ostajamo na poti, ki smo si jo v podjetju KOMPAS SHOP začrtali že na začetku – na poti uspeha in nadaljnje rasti podjetja.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V podjetju se zavedamo, da so ljudje tisti, ki ustvarjajo napredek, iščejo nove izzive, odkrivajo probleme in jih rešujejo. Vemo, da če hoče biti podjetje konkurenčno, mora biti drugačno in to drugačnost lahko v veliki meri dosežemo tudi z organizacijskim razpoloženjem, vzdušjem in odnosom. Vlaganje v ljudi je pomembna naložba za prihodnost našega podjetja.

Naše vrednote v podjetju temeljijo na: 

  • cenjenosti strank, 
  • pozitivnem odnosu do dela, 
  • spoštovanju sodelavcev, 
  • iskanju novih poslovnih izzivov.

Naši zaposleni se neprestano trudijo, da se stranka počuti udobno, sproščeno ter predvsem cenjeno. Naše trgovine predstavljajo odraz zaposlenih, zato so vedno lepo urejene, barvite, nudijo občutek ugodja ter cenjenosti. Stranke se rade vračajo, zaposleni pa so tako še dodatno visoko motivirani, saj jim dobro opravljeno delo prinaša vidne rezultate. 

Spodbujamo pripadnost podjetju, saj lahko le s skupnimi močmi uspemo.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo poleg strokovnosti predvsem samoiniciativnost, pozitiven odnos do dela, veselje do dela s strankami, željo po nenehnem napredovanju ter predanost delu. Naši zaposleni so del uspešnega tima in želimo, da se tudi sami tako počutijo.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Smo zagovorniki, da je trud vedno potrebno poplačati, zato je nagrajevanje eden izmed glavnih pristopov, skozi katerega skrbimo, da so naši zaposleni vedno motivirani in zadovoljni. Nagrajevanje se izvaja tako v materialni kot nematerialni obliki, predvsem pa je vezano na odnos do dela ter poslovne rezultate.

Za naše zaposlene skrbimo na dnevni ravni, z zagotavljanjem varnega, zdravega in čistega delovnega okolja, da imajo na dosegu roke vso potrebno opremo za opravljanje svojega dela, dnevnimi stimulacijami, nenehnim izobraževanjem ter dopolnjevanjem asortimaja z vrhunskimi blagovnimi znamkami ter kvalitetno robo. Smo goreči zagovorniki timskega dela, ki ga spodbujamo skozi različna tekmovanja med poslovnimi enotami ter različnimi internimi igrami.

V našem podjetju neprestano skrbimo za izobraževanje zaposlenih, saj verjamemo, da bodo s pomočjo novega znanja ter deljenja praks lahko še bolj uspešni pri svojem delu. Izobraževanja potekajo redno, tako za nove, kot za stalno zaposlene. Zaposleni se izobražujejo na področjih: prodaje, novih izdelkov, računalniška znanja, motiviranosti, reševanje konfliktov, ravnanje s stranko, spoznavajo naše produkte, vodenju, itd..

Prodajalec

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Zaradi širitve poslovanja v Štajerski regiji zaposlimo tri motivirane, prilagodljive in komunikativne kandidate (m/ž) ki so samozavestni pri uporabi nemškega jezika za delovno mesto: PRODAJALEC (m/ž)

KRAJ DELA: Poslovalnice v Gorenjski regiji

Vaše delo bo v prvi vrsti zajemalo:
• Svetovanje strankam in izvajanje aktivne prodaje,
• sodelovanje pri pripravi promocij in posebnih dogodkov za stranke,
• prevzem in pregled blaga, zaloge ter naročanje blaga,
• ostala dela vezana na trgovinsko dejavnost,
• izmensko delo, tudi med vikendi in prazniki.

Kaj pričakujemo

• Izkušnje z delom v prodajalni,
• discipliniranost in odgovornost,
• angažiran pristop do dela s kupci,
• pogovorno znanje nemškega jezika in komunikativnost,
• vozniški izpit B kategorije.

Kaj nudimo

• Delo v urejenem delovnem okolju z obilico profesionalnih izzivov,
• dodatna izobraževanja in izpopolnjevanja,
• redno in stimulativno plačilo.

Vabimo vas, da se nam pridružite tako, da prijavo z življenjepisom pošljete na elektronski naslov zaposlitev@kompas-shop.si s pripisom »Prodajalec Gorenjska«.

Izbrani kandidati bodo zaposleni preko kadrovske agencije za določen čas, z možnostjo podaljšanja in željo po dolgoročnem sodelovanju.

Izberi področje dela