Prodajalec in sodelavec za pripravo hrane in pijače

4.11.2019
Petrol d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

  SPLOŠNO O PODJETJU

Petrol d.d., Ljubljana je največje slovensko podjetje po prihodkih in največja slovenska energetska družba. S svojimi podjetji smo prisotni v 10 državah in postajamo čedalje pomembnejši partner na območju JV Evrope pri prodaji energentov in trgovskega blaga, na področju energetskih in okoljskih sistemov, pri trgovanju z električno energijo.

Razvoj zaposlenih je za Petrol prioriteta in investicija v prihodnost. Zaposleni samostojno krmilijo svojo kariero z letnimi načrti in kvartalnimi pogovori. Posebno pozornost namenjamo talentiranim posameznikom. Med našimi izobraževalnimi programi so: Poslovna akademija Petrol, ki jo organiziramo skupaj z Ekonomsko fakulteto v Ljubljani; mentorstvo in coaching je interni program, kjer drug z drugim razvijamo kompetence; za sodelavce na prodajnih mestih pa imamo učni center, kjer razvoj prodajnih veščin poteka s simulacijo in igro vlog. Da bi v podjetju vzpostavili še bolj odprto, kreativno in povezovalno kulturo, smo ustvarili Odprti prostor, ki je namenjen povezovanju sodelavcev, ustvarjalnemu delu in aktivnemu počitku.

Ponosni smo na to, da nudimo okolje za razvoj vseh potencialov naših sodelavcev. Merimo in spremljamo klimo, kulturo, zadovoljstvo in zavzetost zaposlenih, jim prisluhnemo in sproti uvajamo ukrepe za izboljšave. 

V Petrolu kakovostno in učinkovito delo prepoznavamo in nagrajujemo. Sistem nagrajevanja deluje na osnovi korporativne, timske in individualne uspešnosti. Prav tako nagrajujemo kreativnost in inovativnost zaposlenih – z vzpostavljenim sistemom Prima ideja identificiramo in nagradimo najboljše predloge zaposlenih za izboljšave, ki jih v praski tudi izpeljemo.

  KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Zaposlujemo srčne, odprte in pogumne posameznike, ki hočejo razvijati svoje potenciale v dinamični in ambiciozni energetski družbi. Iščemo že izkušene strokovnjake ali ambiciozne začetnike, ki so srčni in energični ter se pripravljeni učiti, rasti in postati del Petrola. Najbolj iskani profili, ki jih v Petrolu zaposlujemo, so na področju informatike, prodaje, energetike in okolja, inovativnih poslovnih modelov, logistike.


  KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V jedru naše energetske dejavnosti smo ljudje. Naša osnovna skrb je vlaganje v razvoj sodelavcev, v njihovo karierno in osebno rast. Delovno okolje gradimo na spoštovanju, zaupanju, samoiniciativnosti in timskem delu. Spodbujamo raznolikost in jo vidimo kot našo moč. Naše delovanje vodijo spoštovanje do soljudi in okolja, zaupanje v partnerskih odnosih, odličnost pri delu, ustvarjalnost pri napredku in srčnost v vsem kar počnemo. 

Kot delodajalec smo prepoznani za svojo odličnost, ki jo izkazujemo na vseh področjih: ugleden delodajalec (MojeDelo), TOP 10 gospodar znanja (Planet GV), privlačen delodajalec (Competo), starejšim prijazno podjetje (Zlata nit), družini prijazno podjetje (Ekvilib).


Pet razlogov ZA Petrol:

 1. Stabilna zaposlitev in nadpovprečna plača v industriji.
 2. Nagrajevanje presežkov in ekip.
 3. Fleksibilen delovni čas in delovno okolje.
 4. Priložnosti za razvoj vseh potencialov s širokim naborom izobraževanj in usposabljanj.
 5. Dobro vzdušje in obilo priložnosti za šport, druženje in krepitev zdravega življenjskega sloga.

  NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V letu 2019 načrtujemo doseči dobiček iz poslovanja (EBITDA) po dejavnostih:

 • 50% prodaja naftnih derivatov,
 • 20% prodaja trgovskega blaga,
 • 14% prodaja ostalih energentov,
 • 13% prodaja energetskih in okoljskih rešitev,
 • 3% proizvodnja električne energije iz obnovljivih virov. 

Petrolova vizija 2018 – 2022 nas zavezuje, da kot pomemben regijski ponudnik celovitih in trajnostnih rešitve povezujemo energetiko, trgovino, mobilnost in napredne storitve v odlično uporabniško izkušnjo. Z inovativnostjo, digitalnimi rešitvami in partnerstvi razvijamo uspešne poslovne modele.

  BONITETE

V Petrolu aktivno skrbimo za odlično energijo na delovnem mestu. Omogočamo uspešno usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja, skrbimo za šport, rekreacijo in druge oblike druženja zaposlenih. Tako zmanjšujemo stres pri delu in večamo zadovoljstvo zaposlenih. S polnim certifikatom Družini prijazno podjetje zagotavljamo boljše usklajevanje dela in družine. Velik pomen dajemo zagotavljanju varnosti in zdravja pri delu. S projektom Zdravo v Petrolu sodelavce osveščamo o pomenu zdravega načina življenja. Preko aplikacije Sprejmeš izziv? izvajamo športne izzive, dogodke in izobraževanja. Za rekreacijo in druženje zaposlenih vsako leto organiziramo Petrolove zimske in poletne športne igre.

Pridruži se naši prodajni ekipiZaposlitev na PetroluŠportne igre skupine PetrolPetrolov smučarski danSprejmeš izziv?Petrolov družinski danAktivne počitnice otrok zaposlenihZelena mesta PetrolCelovito upravljanje z energijo v mestih

Sodelavec za razvoj programske opreme

»Danes ne grem po gorivo, sendvič in Kavo na poti, ampak v službo. Pri tem uživam, saj je moje delo dinamično in polno izzivov. Delo za blagajno, urejenost prodajnega mesta, priprava svežih smoothie-jev, palačink in sendvičev, peka pic ter dobro počutje strank so moje dnevne zadolžitve.
Če potrebujem pomoč, se lahko vedno obrnem na poslovodjo ali strokovne službe, ki mi nudijo vso podporo.

Vsak dan se učim, izpopolnjujem in razvijam. Upam, da bom nekoč zmagal na tekmovanju za naj prodajalca in da bo naše prodajno mesto najboljše v regiji. V našem podjetju je nagrada odvisna od timske uspešnosti, zato se vsak še posebej trudi, da je prodaja uspešna in stranka zadovoljna.

Lepo je biti delček mozaika tako velike in uspešne družbe, ki ima jasno vizijo in strategijo, je družbeno odgovorna in družini prijazna.«

PRODAJALEC IN SODELAVEC ZA PRIPRAVO HRANE IN PIJAČE (M/Ž)

V svoje vrste vabimo nove sodelavce! Iščemo prodajalce in sodelavce za pripravo hrane in pijače v Ljubljani in okolici na prodajnih mestih Fresh.

ODGOVORNOSTI IN ZADOLŽITVE

Prodaja blaga, priprava hrane, naročanje blaga in skrb za zaloge, nadzor, vodenje, spremljanje evidence, pospeševanje prodaje, strokovno svetovanje, vsakodnevno čiščenje in vzdrževanje opreme, naprav, delovnih površin in prostorov ter reševanje reklamacij. 

KAJ PONUJAMO?

 • dinamično in razgibano delo v super kolektivu
 • stimulativno in redno plačilo
 • strokovno pomoč in možnost izobraževanja
 • možnost osebnega razvoja in napredovanja

KAJ PRIČAKUJEMO?

 • pozitivno naravnanost do dela
 • komunikativnost, samoiniciativnost
 • smisel za delo s strankami
 • sposobnost samostojnega in skupinskega dela
 • smisel za red in čistočo
 • urejenost
 • izkušnje s pripravo hrane (priprava svežih napitkov, sendvičev, peka pic)
 • najmanj IV. stopnjo strokovne izobrazbe

Z izbranimi kandidati bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave sprejemamo do 31.12.2019 na tej povezavi.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

PRODAJALEC IN SODELAVEC ZA PRIPRAVO HRANE IN PIJAČE (M/Ž)

V svoje vrste vabimo nove sodelavce! Iščemo prodajalce in sodelavce za pripravo hrane in pijače v Ljubljani in okolici na prodajnih mestih Fresh.

ODGOVORNOSTI IN ZADOLŽITVE

Prodaja blaga, priprava hrane, naročanje blaga in skrb za zaloge, nadzor, vodenje, spremljanje evidence, pospeševanje prodaje, strokovno svetovanje, vsakodnevno čiščenje in vzdrževanje opreme, naprav, delovnih površin in prostorov ter reševanje reklamacij.

Kaj pričakujemo

- pozitivno naravnanost do dela
- komunikativnost, samoiniciativnost
- smisel za delo s strankami
- sposobnost samostojnega in skupinskega dela
- smisel za red in čistočo
- urejenost
- izkušnje s pripravo hrane (priprava svežih napitkov, sendvičev, peka pic)
- najmanj IV. stopnjo strokovne izobrazbe

Z izbranimi kandidati bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave sprejemamo do 31.12.2019 na tej povezavi.

Kaj nudimo


- dinamično in razgibano delo v super kolektivu
- stimulativno in redno plačilo
- strokovno pomoč in možnost izobraževanja
- možnost osebnega razvoja in napredovanja

Izberi področje dela