Prodajalec (m/ž) - Obalna regija

12.9.2019
Lidl Slovenija d.o.o. k.d.
Obala
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Lidl Slovenija d.o.o. k.d.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od naših sodelavcev pričakujemo veselje do dela, visoko motiviranost, samostojnost pri delu, zmožnost hitrega odločanja in prevzemanja odgovornosti ter sposobnost za delo v skupini. Želimo, da ste fleksibilni, odločni, vztrajni, imate prepričljiv nastop, željo po usvajanju novega znanja in veselje do dela z ljudmi.

Če želite postati del našega mladega in uspešnega tima, nam pošljite ponudbo in v njej opišite vašo motivacijo za zaposlitev v našem podjetju. Priložite fotografijo, življenjepis, kopije spričeval in potrdila o dodatnih izobraževanjih.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Odgovornost do zaposlenih

V podjetju Lidl imamo čut za odgovornost do naših zaposlenih, zato jih spremljamo, vodimo in motiviramo pri vsakdanjem delu. Na ta način ustvarjamo in zagotavljamo ustrezno delovno klimo in pogoje, med katere zagotovo sodita urejeno delovno okolje in varnost pri delu.

Izobraževanje in usposabljanje

Na odgovorne naloge se sodelavci pripravljajo v okviru večmesečnega sistematičnega programa usposabljanja doma in v tujini. Z metodo izkustvenega učenja ("Learning-by-doing") se hitro in neposredno naučijo kakovostno in učinkovito opravljati naloge na posameznih delovnih mestih.

Z usmerjenimi, motivacijskimi izobraževanji spodbujamo učinkovitost in inovativnost naših sodelavcev in spremljamo njihovo usposobljenost. Skupaj z njimi si zastavljamo dosegljive cilje, jih uresničujemo, hkrati pa proučujemo možnosti za racionalizacijo in izboljšave delovnih procesov.

Druge ugodnosti:

Za svoja visoka pričakovanja in zahteve od vsega začetka ponujamo stimulativno plačilo, odlične možnosti za poklicno napredovanje ter delo v dinamičnem in uspešnem kolektivu, kjer so v ospredju dobri medosebni odnosi.


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V naših trgovinah vas bo pričakal pester izbor mlečnih izdelkov, globoko zamrznjenih jedi, svežega mesa, sadja in zelenjave, kruha ter ostalih živil. Poleg znanih blagovnih znamk boste lahko izbrali tudi izdelke kakovostnih lastnih blagovnih znamk.

Sortiment vedno znova dopolnjujemo s privlačnimi in cenovno ugodnimi neprehrambnimi artikli za gospodinjstvo, šport in prosti čas, tekstilnimi izdelki in belo tehniko, kar nam omogoča uspešno prilagajanje potrebam naših kupcev.

Z izkušenimi, strokovno usposobljenimi sodelavci zagotavljamo, da kupci nakupujejo v vedno urejenih in prijaznih trgovinah, ki se odlikujejo po visoki funkcionalnosti in preglednosti.

Skladiščnica / skladiščnik

Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

- omogočanje prijetnih in enostavnih nakupov kupcem,
- dosledno opravljanje dela v skladu s prodajnimi načeli,
- zalaganje polic s prehrambnimi in neprehrambnimi izdelki,
- priprava, peka in zlaganje pekovskih izdelkov,
- zagotavljanje svežosti sadja in zelenjave,
- skrb za čistost in urejenost prodajnih polic in trgovine,
- delo na blagajni.

Kaj pričakujemo

-Najmanj IV. stopnjo izobrazbe,
-dinamičnost in veselje do dela s kupci,
-spoštljiv odnos do kupcev in sodelavcev,
-učinkovitost dela,
-prilagodljivost in zmožnost timskega dela.
-selekcijski postopek vključuje testiranje.

Kaj nudimo

Delovno okolje, v katerem boste imeli občutek varnosti in povezanosti s svojo ekipo, ustrezno pomoč in podporo pri opravljanju vaših delovnih nalog že od vsega začetka, raznoliko delo in prijetno delovno vzdušje,sodobno delovno okolje v uspešni mednarodni trgovski verigi, 30-urni tedenski delovnik, zaposlitev za določen čas 6. mesecev s poskusno dobo 2 meseca, možnost in želja po podaljšanju za nedoločen čas,mesečno plačilo, ki je nad slovenskim povprečjem v trgovinski dejavnosti:

1.leto: 840 EUR bruto/mesec za 30 ur na teden,
2. in 3. leto: 880 EUR bruto/mesec za 30 ur na teden,
4. in 5. leto: 930 EUR bruto/mesec za 30 ur na teden,
6. in vsako naslednje leto: 980 EUR bruto/mesec za 30 ur na teden.
6,12€ povračila stroškov prehrane na delovni dan,
vplačilo v 2. pokojninski steber (po prehodu zaposlitve v nedoločen čas),
kartica ugodnosti zaposlenih,
družabne aktivnosti in ugodnosti za zaposlene z družinami (letni piknik zaposlenih, novoletna zabava, vsakoletno
brezplačno letovanje za otroke v pacugu, družinski dan, dodaten dan dopusta na prvi dan šole za starše prvošolčkov,…),
urejeno delovno okolje in parkirišče,
stalni razvoj in osebnostno rast.

Smo vzbudili vaše zanimanje? Če ste pripravljeni sprejeti izziv, vas vabimo, da se prijavite izključno preko spletnega obrazca. Do spletnega obrazca dostopate tako, da kliknete na gumb "Prijavite se".

Izberi področje dela