Prodajalec (m/ž), Rudnik, Ljubljana

7.6.2024
JYSK d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

JYSK SKUPINA

JYSK je mednarodna maloprodajna veriga, ki prodaja ”potrebščine za dom” ter ima vedno odlične ponudbe. JYSK je ustanovil Lars Larsen leta 1979 v Arhusu na Danskem in je še danes v družinskem lastništvu. Danes JYSK skupina obsega več kot 3000 prodajalen v 51 državah sveta. Letni promet skupine je približno 4,7 milijarde evrov. Razvoj je stabilen in kontroliran, glavna moč JYSKa pa je več kot 24000 zaposlenih.


JYSK V SLOVENIJI

Prva JYSK trgovina v Sloveniji je bila odprta leta 2008 v Brežicah in Murski Soboti. V nekaj letih je JYSK razširil svojo mrežo, ki trenutno šteje 23 trgovin na področju cele države.

Poleg nenehnega iskanja novih in privlačnih lokacij se ukvarjamo tudi s prenovo in osvežitvijo obstoječih trgovin.
Moč in vrednost JYSK-a sta v kulturi podjetja, zaposlene pa vodi skupna ambicija po razvoju in želja po uspehu. To je nekaj, kar vsi zaposleni v JYSK delijo in v kar verjamejo!


 LJUDJE KOT NAJVEČJA VREDNOST PODJETJA

Kot v vsaki krizi doslej, je JYSK vedno našel najboljši možni odgovor. Pripravljeni smo pričakali jesen, naša prioriteta pa je, da ravnamo v skladu s predpisi in si po svojih najboljših močeh prizadevamo zaščititi in motivirati svoje zaposlene. Naš glavni cilj je zmanjšati stroške, da bi iz te krize prišli s čim manj posledicami, saj je za nas najpomembneje, da ohranimo vsa delovna mesta.

Trenutno v JYSK Slovenija zaposlujemo 189 delavcev, a ta številka se povečuje iz leta v leto, glede na to da smo še naprej v veliki širitvi,  ter konstantno odpiramo nove trgovine.
Kot enega izmed strateških ciljev je opredeljeno, da zmanjšanje števila zaposlenih in kakršni koli ukrepi, ki bi vplivali na njihovo zadovoljstvo, tudi v tem težkem kriznem času za nas niso sprejemljivi. 


 KARIERA V JYSK-u

JYSK svojim zaposlenim zagotavlja stalen strokovni razvoj. Za vsako delovno mesto imamo uvodne programe in programe usposabljanja. Preko spletnih izobraževalnih programov lahko vsi zaposleni na zabaven in interaktiven način razvijajo svoje prodajne veščine in pridobivajo nova znanja. Številni zaposleni dobijo priložnost napredovanja, postanejo notranji trener ali mentor, nekateri pa imajo priložnost nadaljevati svojo kariero v mednarodnem okolju.

Če imaš pravi odnos, ambicije in motivacijo, v JYSK-u vedno obstaja naslednja stopnica.


ZAKAJ POSTATI DEL JYSK TIMA?

V JYSK-u smo zelo ponosni na močan tekmovalni in timski duh med zaposlenimi. Organiziramo interna tekmovanja, na katerih najboljše ekipe prejmejo nagrade, kot so skupne večerje, izleti in bonusi. Vsako leto najboljši vodje trgovin osvojijo službeni avto, vsi zaposleni v trgovinah pa prejmejo bonuse, katerih višina je odvisna od rezultata, ki ga doseže celotna ekipa.
Dvakrat letno zapiramo vse trgovine zaradi dogodka JYSK Party in Family day. 
Na našem letnem Partyu sodeluje več kot 1000 zaposlenih iz Slovenije in ostalih držav v naši regiji, da bi lahko vsi skupaj proslavili uspešno leto, ki je za nami, medtem ko Family day vsi naši zaposleni preživijo v skupinskem druženje z svojimi družinami in kolegi.

JYSK d.o.o.
Tovarniška cesta 10A
8250 Brežice
https://jysk.si/

Dejavnost:
Pohištvo in oprema; Trgovina; Tekstil in tekstilni izdelki


JYSK je mednarodna maloprodajna veriga, ki prodaja "vse za dom". Lastnik trgovine je ustanovitelj, Lars Larsen, ki je na Danskem znan kot vodilni trgovec s stalno "najboljšo ponudbo".
Število zaposlenih:
200 do 249 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Prodajalec (m/ž), Rudnik, Ljubljana

Prodajalec (m/ž), Rudnik, Ljubljana

Te zanima prodaja? In želiš nuditi najboljšo uslugo kupcem v JYSK Slovenija skupaj z svojo ekipo? Rad/a imaš raznolikost in dinamično delovno okolje? 

Morda si prav ti oseba katero iščemo! 

KAJ TI NUDIMO


Priložnost se imaš pridružiti maloprodajni verigi, katera želi biti prvi izbor za zaposlene v maloprodaji. Mi smo dinamično okolje, kjer se sliši tvoje razmišljanje, vključujemo te in tvoj razvoj nam je nadvse pomemben. Dodatno, v JYSK-u lahko pričakuješ:

 • priložnost za razvoj in prevzemanje dodatnih odgovornosti – naš cilj je popolniti minimalno 90% vodstvenih položajev z internimi kandidati. V kolikor pokažeš pravi pristop in vložiš delo, so priložnosti neomejene. Več poizvedi tukaj.
 • interna tekmovanja med trgovinami z zanimivimi nagradami ter letni izbor najboljše trgovine v državi z odlično nagrado za vse člane ekipe
 • atraktivne mesečne bonuse z katerimi nagrajujemo izvrstne prodajne rezultate
 • reden prihodek pri katerem izplačujemo tudi nadomestilo za potne stroške, malico, dodatek za minulo delo, regres ter jubilarne nagrade
 • pogodba za polni delovni čas, ob delu v izmenah katere planiramo minimalno tri tedne vnaprej da bi se lahko organiziral/a v prostem času
 • popust za zaposlene za vse proizvode v JYSK-u
 • prijetno delovno okolje v prijateljsko naravnanih ekipah, skozi organizirana druženja kot je letni JYSK party za vse zaposlene ali Family day
 • možnost sodelovanja v različnih športnih tekmovanjih (Ultrabalaton, Wings for life ipd.) ter v projektih trajnosti kot naprimer akcije pogozdovanja
 • možnost mednarodnega razvoja kariere

KAJ BODO TVOJE NALOGE

 • Tvoja odgovornost je prodaja v trgovini: nuditi našim kupcem izvrstno uslugo z nasmehom!
 • zagotavljaš da je trgovina 100% čista in dobro popolnjena z proizvodi
 • sodeluješ v prejemu, zlaganju in sestavljanju blaga, v skladišču in trgovini
 • imaš priložnost dobiti odgovornost za lasten oddelek znotraj trgovine

Spoznaj enega od naših prodajalcev in pridobi dodatne informacije tukaj.

KAJ PRIČAKUJEMO OD TEBE

 • odprtost, prevzemanje iniciative ter nudenje vrhunske usluge našim kupcem
 • imaš nalezljiv entuzijazem in uživaš v razgovoru z kupci
 • dober/a si sodelavec/ka – skupaj z svojo ekipo delaš korak več, da bi dosegli izvrstne rezultate
 • rad/a imaš raznolikost in lahko se prilagajaš spremembam

JE TO TVOJA NASLEDNJA PRILOŽNOST? Prijavi se danes!

Proces zaposlovanja v Sloveniji:

Redno pregledujemo vse prispele prijave, ter zaključujemo proces ko najdemo pravega kandidata/ko. Vse kandidate za katere ocenimo, da odgovarjajo za pozicijo, pokličemo na razgovor za delo – neke pozicije vključujejo tudi dodatno oceno preko vprašalnika in/ali dodaten korak video prijave, na kateri se veselimo slišati tvojo motivacijo za pozicijo.

O NAS
Trdno verjamemo da so naši zaposleni ključ našega uspeha od odprtja prve trgovine leta 1979 do preko 3,300 trgovin danes. Zato težimo k razvoju in možnosti rasti znotraj JYSK-a ter se ponašamo z predanostjo in trudom katerega kažejo naši zaposleni. Imamo zaupanje eden v druge in verjamemo v delegiranje in svobodo z odgovornostjo.

JYSK želi vključiti vse, brez obzira na leta, spol, raso, spolno usmerjenost, fizične in mentalne sposobnosti, državljanstvo ali izkušnje. Skupaj zagotavljamo vključujočo kulturo katera opogumlja, podpira in slavi razlike naših zaposlenih. Prav ta kombinacija različnih mišljenj, talentov in edinstvenih osebnosti nas naredi močnejše.

Za več informacij, prosimo obišči našo karierno stran.

Prodajalec video ali  Standard Retail video      

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Te zanima prodaja? In želiš nuditi najboljšo uslugo kupcem v JYSK Slovenija skupaj z svojo ekipo? Rad/a imaš raznolikost in dinamično delovno okolje? 💪

Morda si prav ti oseba katero iščemo! 🙋

KAJ TI NUDIMO

Priložnost se imaš pridružiti maloprodajni verigi, katera želi biti prvi izbor za zaposlene v maloprodaji. Mi smo dinamično okolje, kjer se sliši tvoje razmišljanje, vključujemo te in tvoj razvoj nam je nadvse pomemben. Dodatno, v JYSK-u lahko pričakuješ:

-priložnost za razvoj in prevzemanje dodatnih odgovornosti – naš cilj je popolniti minimalno 90% vodstvenih položajev z internimi kandidati. V kolikor pokažeš pravi pristop in vložiš delo, so priložnosti neomejene. Več poizvedi tukaj.
-interna tekmovanja med trgovinami z zanimivimi nagradami ter letni izbor najboljše trgovine v državi z odlično nagrado za vse člane ekipe
-atraktivne mesečne bonuse z katerimi nagrajujemo izvrstne prodajne rezultate
-reden prihodek pri katerem izplačujemo tudi nadomestilo za potne stroške, malico, dodatek za minulo delo, regres ter jubilarne nagrade
-pogodba za polni delovni čas, ob delu v izmenah katere planiramo minimalno tri tedne vnaprej da bi se lahko organiziral/a v prostem času
-popust za zaposlene za vse proizvode v JYSK-u
-prijetno delovno okolje v prijateljsko naravnanih ekipah, skozi organizirana druženja kot je letni JYSK party za vse zaposlene ali Family day
-možnost sodelovanja v različnih športnih tekmovanjih (Ultrabalaton, Wings for life ipd.) ter v projektih trajnosti kot naprimer akcije pogozdovanja
-možnost mednarodnega razvoja kariere

KAJ BODO TVOJE NALOGE

-Tvoja odgovornost je prodaja v trgovini: nuditi našim kupcem izvrstno uslugo z nasmehom!
-zagotavljaš da je trgovina 100% čista in dobro popolnjena z proizvodi
-sodeluješ v prejemu, zlaganju in sestavljanju blaga, v skladišču in trgovini
-imaš priložnost dobiti odgovornost za lasten oddelek znotraj trgovine

Spoznaj enega od naših prodajalcev in pridobi dodatne informacije tukaj.

KAJ PRIČAKUJEMO OD TEBE

-odprtost, prevzemanje iniciative ter nudenje vrhunske usluge našim kupcem
-imaš nalezljiv entuzijazem in uživaš v razgovoru z kupci
-dober/a si sodelavec/ka – skupaj z svojo ekipo delaš korak več, da bi dosegli izvrstne rezultate
-rad/a imaš raznolikost in lahko se prilagajaš spremembam

JE TO TVOJA NASLEDNJA PRILOŽNOST? Prijavi se danes!

Proces zaposlovanja v Sloveniji:

Redno pregledujemo vse prispele prijave, ter zaključujemo proces ko najdemo pravega kandidata/ko. Vse kandidate za katere ocenimo, da odgovarjajo za pozicijo, pokličemo na razgovor za delo – neke pozicije vključujejo tudi dodatno oceno preko vprašalnika in/ali dodaten korak video prijave, na kateri se veselimo slišati tvojo motivacijo za pozicijo.

O NAS

Trdno verjamemo da so naši zaposleni ključ našega uspeha od odprtja prve trgovine leta 1979 do preko 3,300 trgovin danes. Zato težimo k razvoju in možnosti rasti znotraj JYSK-a ter se ponašamo z predanostjo in trudom katerega kažejo naši zaposleni. Imamo zaupanje eden v druge in verjamemo v delegiranje in svobodo z odgovornostjo.

JYSK želi vključiti vse, brez obzira na leta, spol, raso, spolno usmerjenost, fizične in mentalne sposobnosti, državljanstvo ali izkušnje. Skupaj zagotavljamo vključujočo kulturo katera opogumlja, podpira in slavi razlike naših zaposlenih. Prav ta kombinacija različnih mišljenj, talentov in edinstvenih osebnosti nas naredi močnejše.

 

Za več informacij, prosimo obišči našo karierno stran.

Prodajalec video                          ali       Standard Retail video      

 

https://vimeo.com/297029274                 https://vimeo.com/348142280

Kaj pričakujemo

Kaj nudimo

JYSK d.o.o.
Tovarniška cesta 10A
8250 Brežice
https://jysk.si/

Dejavnost:
Pohištvo in oprema; Trgovina; Tekstil in tekstilni izdelki


JYSK je mednarodna maloprodajna veriga, ki prodaja "vse za dom". Lastnik trgovine je ustanovitelj, Lars Larsen, ki je na Danskem znan kot vodilni trgovec s stalno "najboljšo ponudbo".
Število zaposlenih:
200 do 249 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela