Prodajalec (m/ž) v Goriški regiji

23.6.2022
dm drogerie markt d.o.o.
Zagorje ob Savi
m/ž
VROČ OGLAS DANES
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Delo v dm-u je drugačno in nudi več kot le opravljanje delovnih nalog po vnaprej predpisanih in ustaljenih tirnicah. dm je več kot delodajalec - sodelavci sebe vidijo kot ekipo, ki oblikuje svoje delovno okolje, znotraj katerega ima vsakdo prostor za osebni in strokovni razvoj. Temelj dolgoročnih in uspešnih sodelovanj je delo, ki ga vsak opravlja z navdušenjem in ponosom. 

Vabljeni, da se preizkusite v novih delovnih priložnostih in od blizu spoznate delo v podjetju dm. Pri tem pa najdete takšno delo, ki bo za vas drugačno. Tisto, ki vas bo osrečevalo in ga boste z iskrico v očeh vsakodnevno opravljali.

SPLOŠNO O PODJETJU

dm drogerie markt velja za eno izmed največjih drogerijskih podjetij v srednji in vzhodni Evropi, ki v ospredje svojega delovanja postavlja potrebe svojih strank in zadovoljstvo sodelavcev. Zgodovina podjetja, ki ima danes svoje prodajalne v 13 državah po Evropi, sega v leto 1973, ko se je v Nemčiji odprla prva samopostrežna drogerija. Celotni dm koncern danes zaposluje več kot 62.600 sodelavcev, stranke pa lahko nakupujejo v več kot 3.700 prodajalnah.

Podjetje dm Slovenija je bilo ustanovljeno leta 1992, leto kasneje pa se je odprla prva prodajalna v ljubljanskem BTC-ju. Danes po več kot 25 letih delovanja podjetje na upravi, v logističnem centru, v prodajalnah in frizersko-kozmetičnih salonih zaposluje več kot 800 sodelavcev, kupcem pa v več kot 90 dostopnih, modernih in privlačnih prodajalnah ponuja prijetno nakupovalno izkušnjo v 50 krajih po Sloveniji. Od leta 2020 so strankam v sklopu dm Studia na voljo tudi frizersko-kozmetične storitve ter nakupovanje izdelkov preko spletne trgovine. 

»Kupujem tam, kjer nekaj veljam« je dm obljuba, ki postavlja v središče človeka v vsej njegovi edinstvenosti – kot stranko ali kot sodelavca. dm ima za vsa¬kogar pravo ponudbo, ki poudari njegovo individualnost. Z obsežno paleto izdelkov in storitev najvišje kakovosti ter strokovnim in prijaznim svetovanjem sodelavcev dm na dostopnih lokacijah živi svojo filozofijo. 

GLAVNE DEJAVNOSTI

Ponudba v dm prodajalnah obsega 13.500 različnih aktualnih drogerijskih izdelkov s področij nege telesa, dišav, nege in oblikovanja las, izdelkov za otroke in malčke, gospodinjstva, prehrane, zdravja, malih živali in foto storitev. Podjetje poseben poudarek namenja naravni kozmetiki in zdravi prehrani. Svojo raznoliko ponudbo dm dopolnjuje s 30 lastnimi blagovnimi znamkami z različnih področij. Odlično razmerje med kakovostjo in ceno izdelkov dm znamk so prepoznali tudi uporabniki in jim pri testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije podelili odlične ocene. Izdelke dm znamke redno testirajo tudi neodvisni inštituti, kjer dosegajo odlične rezultate. 

Svojo dejavnost je dm razširil tudi na področje lepotnih storitev ter v središču Kranja odprl vrata prvega lepotnega centra v Sloveniji. dm Studio združuje vse lepotne storitve na enem mestu ter strankam z najsodobnejšo opremo in strokovnim svetovanjem usposobljenih lepotnih strokovnjakov omogoča celovito obravnavo za izbrano lepotno področje.

VIZIJA IN CILJI

Dolgoročni cilj podjetja je s svojo ponudbo blaga, izdelkov in storitev plemenititi, zadovoljevati in presegati potrebe, želje in pričakovanja strank, obenem pa sodelavcem nuditi najboljše možnosti za razvoj. dm si kot kolektiv želi delovati družbeno odgovorno in predstavljati zgled v svojem okolju.

Pojem družbena odgovornost dm razume v širšem smislu in poskuša na različne načine pomagati socialno ogroženim družinam, otrokom, ljudem s posebnimi potrebami ali različnim neprofitnim organizacijam. Družbena odgovornost je opazna pri zasnovi prodajnega programa, pri ukrepih na področju varovanja okolja in virov, pri ravnanju s sodelavci in pri dobrodelnosti.

Nekateri izmed večjih letnih dobrodelnih projektov so:
 • Giving Friday, ki poteka zadnji petek v mesecu novembru na t.i. črni petek. Namesto dodatnih popustov je 5% dnevnega prometa namenjenega v dobrodelne namene.
 • Dobrodelni maraton, kjer v sodelovanju z Radiem 1 na 28-urnem dobrodelnem maratonu zbiramo sredstva za družine v stiskah.
 • Številne donacije, med katerimi je poseben poudarek namenjen dobrodelnosti v Tednu otroka in sodelovanju z Anino zvezdico.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Delovno okolje v dm-u je odprto in ustvarjalno, zaznamujejo ga pošteni in osebni odnosi ter pozitivno vzdušje, ki ga ustvarjajo sodelavci sami. Cilj je, da se posameznik počuti dobrodošlega in sprejetega ter z zadovoljstvom opravlja delovne naloge.

dm želi svojim sodelavcem ponuditi najboljše možnosti za razvoj in biti zgled drugim v poslovnem okolju. Smerokaz pri sprejemanju odločitev in načrtovanju poti so vrednote, ki zadevajo stranke, sodelavce in poslovne partnerje:

 • SAMOINICIATIVNOST IN ODGOVORNOST:

Od prvega dne se sodelavci usposabljajo na način, da so pri svojem delu samoiniciativni in delujejo odgovorno.

 • EMPATIJA IN OPTIMIZEM:

Sodelavci pri svojem delu razvijajo vizije in na delo gledajo s trajnostnega ter celostnega vidika. Pri tem je vodilo optimističen pristop k reševanju situacij in empatija do sodelavcev in poslovnih partnerjev.

Vabljeni, da o podjetju dm izveste še več preko naslednjih kanalov:

»Kdor hoče, najde pot.«

Prof. Götz W. Werner,
ustanovitelj podjetja dm drogerie markt

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Vsak sodelavec je odgovoren za soustvarjanje podobe podjetja in vzdušja na delovnem mestu. Pošten in spoštljiv odnos do sodelavcev, strank, poslovnih partnerjev in družbe nasploh je ključnega pomena pri ustvarjanju dolgoročnih in uspešnih sodelovanj. Temelj uspešnega dela pa je odgovorno in strokovno ravnanje, osebna iniciativa ter motiviranost za spopadanje z vsakodnevnimi izzivi. Od novih sodelavcev dm pričakuje upoštevanje navedenih vrlin, hkrati pa želi, da se poistovetijo in povežejo z osnovnimi dm vrednotami.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Podjetje nudi veliko možnosti za zaposlitev sodelavcev z različnimi znanji in interesi. Poleg zanimivega in dinamičnega dela ponuja odprto in kreativno delovno okolje, ki spodbuja strokovni in osebni razvoj. Vsi sodelavci imajo priložnost za karierni razvoj, med katerim pridobivajo različne spretnosti, izkušnje in znanja, ki prispevajo k večji kompetentnosti. Razvoj individualne kariere je prilagojen vsakemu posamezniku.

Za uspešno poslovanje in razvoj podjetja sta pomembna ustrezno znanje in usposobljenost vseh sodelavcev, zato jim dm omogoča udeležbo na pestrem programu eksternih in internih usposabljanj, obenem pa jim nudi tudi prvo drogerijsko izobraževanje v Sloveniji pod imenom dm akademija. Gre za 1. program nacionalne poklicne kvalifikacije za drogerista v Sloveniji. Udeleženci po uspešno zaključenem programu prejmejo naziv dm drogeristka oz. dm drogerist, ki je vpisan v register SOK (slovensko ogrodje kvalifikacij).  

dm posebno pozornost namenja varovanju zdravja sodelavcev, katerim so namenjene številne aktivnosti, v sklopu katerih jim želi približati zdrav način življenja. Zagotovo je to pomemben košček sestavljanke pri zagotavljanju dobrega počutja na delovnem mestu. Že ob prihodu sodelavca v podjetje se na vseh področjih dela daje poudarek pravilni ergonomiji pri opravljanju nalog delovnega mesta. Tako se vsak novo zaposleni od začetka dela priuči preventivnih ukrepov, ki zagotavljajo, da bo delovne naloge opravljal na sebi in drugim varen način. Dodatno za promocijo zdravja na delovnem mestu skrbi interna mreža ambasadorjev zdravja, ki svoje navdušenje in zavzetost za zdrav življenjski slog preko različnih aktivnosti širi med sodelavce. Vse aktivnosti so usmerjene v to, da je delo v dm-u varno in predvsem da se na dolgi rok ob izvajanju dela ne pozabi na zdravje in varnost, ampak se ju postavi na prvo mesto. 

Pri ravnanju s sodelavci si podjetje prizadeva za doseganje najvišjih standardov: 

 • biti dober in zgleden delodajalec,
 • delovati odgovorno,
 • svoje sodelavce spodbujati k aktivnemu in zdravemu življenjskemu slogu.
dm ceni mnenje zaposlenih o zadovoljstvu na delovnem mestu in tako redno izvaja ankete o zadovoljstvu. Utrinki rezultatov zadnje ankete so predstavljeni v nadaljevanju. 


dm sodelavci pravijo…

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

dm prodajni program zajema drogerijsko blago, namenjeno ohranjanju in izboljšanju dobrega počutja, lepote, higiene in čistoče. Stranke lahko izbirajo med 13.500 različnimi izdelki, od tega je več kot 4.300 izdelkov dm lastnih blagovnih znamk. Skupno je trenutno na voljo več kot 30 dm znamk, ki pri strankah uživajo veliko zadovoljstvo s kvaliteto in učinkovitostjo samih izdelkov. 

Prodajni program in nakupovalna izkušnja se razvijata v smer, ki je okolju čim bolj prijazna. Strankam so na voljo okolju prijaznejše nakupovalne vrečke, v prodajalnah se odpadki ločujejo, varčuje se z energijo in vodo, izvajajo pa se tudi drugi okolju prijazni ukrepi.

Zvestobo svojih kupcev dm nagrajuje z dm active beauty programom zvestobe. Stranka z zbiranjem točk ustvari prihranek, ki ga lahko koristi ob prihodnjih nakupih. Za nosečnice in starše so v sklopu active beauty programa na voljo dodatne nakupovalne ugodnosti iz programa otrok in knjižice z nasveti o starševstvu, vzgoji in uporabi izdelkov.

Svojo ponudbo je dm razširil tudi na splet in tako hiter, enostaven in varen spletni nakup omogočil tudi strankam, ki jim fizično nakupovanje ni blizu. Vse lepotne storitve na enem mestu pa so na voljo v novih lepotnih centrih dm Studia.
BONITETE PODJETJA

dm se zaveda pomembne vloge svojih zaposlenih, ki s svojim kakovostnim delom plemenitijo potrebe strank. So ključ do uspeha podjetja, zato jim posveča veliko pozornosti.

dm sodelavcem so na voljo ugodnosti:

 • možnost strokovnega in osebnega razvoja na pestrem programu internih in eksternih usposabljanj;
 • skrb za zdravje in varno delo sodelavcev v okviru aktivnosti, ki se izvajajo na področju Promocije zdravja na delovnem mestu (redni zdravniški pregledi, redna razgibavanja in masaže na delovnem mestu, usposabljanje s področja prve pomoči in požarne varnosti, udeležba na dm teku in drugih športnih prireditvah, zagotavljanje ergonomsko urejenega delovnega okolja ipd.);
 • brezplačni napitki in sezonsko sadje v modernih in dobro opremljenih kuhinjah;
 • neformalna druženja za krepitev dobrih medsebojnih odnosov (družinski dan, miklavževanje za otroke, prednovoletna zabava, piknik);
 • možnost testiranja izdelkov dm znamke;
 • darilo ob rojstvu otroka;
 • izplačilo regresa in božičnice v višini plače delavce;
 • delovnik, ki omogoča usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja;
 • izposoja gradiv iz dm knjižnice;
 • udeležba na tečajih tujega jezika (nemščine, angleščine, italijanščine).

Asistent v nabavnem oddelku

Biti dm sodelavec pomeni delati v dobro ljudi in s svojim delom narediti več kot le prispevati k prodaji drogerijskih izdelkov in storitev. Kot dm sodelavci boste vsakodnevno delo opravljali v okolju, ki spodbuja rast in razvoj, zaznamujejo pa ga pošteni in osebni odnosi. Cilj je, da skupaj dosežemo nove mejnike, pri čemer lahko vsak doprinese nekaj dragocenega. Vse, ki želite s svojim delom prispevati k uresničevanju uspešnih zgodb, vabimo, da postanete del ekipe sodelavcev dm Slovenija.

Sprejmite priložnost in se nam pridružite kot

PRODAJALEC (m/ž)
V GORIŠKI REGIJI

dm prodajalec je najpomembnejša vez med našimi kupci in podjetjem. Kompetentno in prijazno svetovanje ter spoštljiv odnos do kupcev so temelj pri ustvarjanju dolgoročnih in uspešnih sodelovanj.

Katere naloge bo obsegalo vaše delo?

 • Zadolženi boste za neposredno prodajo blaga in izvajanje promocij v poslovalnici.
 • Skrbeli boste za založenost blaga na policah.
 • Opravljali boste delo na blagajni.
 • Prevzemali boste odgovornost za prevzeto blago, gotovino in inventar poslovalnice.
 • Svetovali boste strankam, jim predstavljali našo ponudbo blaga in storitev ter skrbeli za prijetno nakupovalno vzdušje v poslovalnici.
 • Skrbeli boste za urejenost in izgled poslovalnice.

Kje se delo opravlja? 

V dm poslovalnicah na območju Goriške regije. 

Kakšna je vrsta delovnega časa? 

Krajši delovni čas 30 ur tedensko.

Kakšna so naša pričakovanja?

 • Zaključena najmanj 4. stopnja srednje poklicne izobrazbe trgovske ali druge ustrezne smeri.
 • Izkušnje oziroma motiviranost za delo na področju prodaje.
 • Dobre komunikacijske sposobnosti.
 • Spoštljiv odnos do strank in sodelavcev.
 • Veselje do dela z ljudmi.
 • Osebno urejenost in smisel za estetiko.
 • Prilagodljivost, natančnost in poštenost.

Kaj vam nudimo?

 • Zanimivo in dinamično delo v uspešnem mednarodnem podjetju.
 • Stabilno, urejeno in odprto delovno okolje.
 • Odlične možnosti strokovnega in osebnega razvoja, ki ga nudimo z obsežnim programom eksternih in internih usposabljanj.
 • Dinamično delo, ki omogoča usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.
 • Skrb za zdravje in varno delo v okviru aktivnosti, ki se izvajajo na področju Promocije zdravja pri delu.
 • Vodeno uvajanje na delovno mesto.
 • Zaposlitev za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.
 • Možnost udeležbe na prvem drogerijskem izobraževanju v Sloveniji pod imenom dm akademija, kjer udeleženci po uspešnem zaključku prejmejo naziv dm drogeristka oz. dm drogerist.
 • Možnost testiranja izdelkov dm znamk.
 • Izplačilo regresa in božičnice v višini plače delavca.

Kako oddate prijavo na razpisano delovno mesto?

Pisne ponudbe z življenjepisom v slovenskem jeziku in z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite prek portala MojeDelo.com.
Vabimo vas, da doživite delo drugače!

Za več informacij o podjetju obiščite spletno stran www.dm.si/podjetje/zaposlitev!

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Biti dm sodelavec pomeni delati v dobro ljudi in s svojim delom narediti več kot le prispevati k prodaji drogerijskih izdelkov in storitev. Kot dm sodelavci boste vsakodnevno delo opravljali v okolju, ki spodbuja rast in razvoj, zaznamujejo pa ga pošteni in osebni odnosi. Cilj je, da skupaj dosežemo nove mejnike, pri čemer lahko vsak doprinese nekaj dragocenega. Vse, ki želite s svojim delom prispevati k uresničevanju uspešnih zgodb, vabimo, da postanete del ekipe sodelavcev dm Slovenija.


Sprejmite priložnost in se nam pridružite kot

PRODAJALEC (m/ž) V GORIŠKI REGIJI


dm prodajalec je najpomembnejša vez med našimi kupci in podjetjem. Kompetentno in prijazno svetovanje ter spoštljiv odnos do kupcev so temelj pri ustvarjanju dolgoročnih in uspešnih sodelovanj.

Katere naloge bo obsegalo vaše delo?
• Zadolženi boste za neposredno prodajo blaga in izvajanje promocij v poslovalnici.
• Skrbeli boste za založenost blaga na policah.
• Opravljali boste delo na blagajni.
• Prevzemali boste odgovornost za prevzeto blago, gotovino in inventar poslovalnice.
• Svetovali boste strankam, jim predstavljali našo ponudbo blaga in storitev ter skrbeli za prijetno nakupovalno vzdušje v poslovalnici.
• Skrbeli boste za urejenost in izgled poslovalnice.

Kje se delo opravlja?
V dm poslovalnicah na območju Goriške regije.

Kakšna je vrsta delovnega časa?
Krajši delovni čas 30 ur tedensko.

Kaj pričakujemo

Kakšna so naša pričakovanja?
• Zaključena najmanj 4. stopnja srednje poklicne izobrazbe trgovske ali druge ustrezne smeri.
• Izkušnje oziroma motiviranost za delo na področju prodaje.
• Dobre komunikacijske sposobnosti.
• Spoštljiv odnos do strank in sodelavcev.
• Veselje do dela z ljudmi.
• Osebno urejenost in smisel za estetiko.
• Prilagodljivost, natančnost in poštenost.

Kaj nudimo

Kaj vam nudimo?
• Zanimivo in dinamično delo v uspešnem mednarodnem podjetju.
• Stabilno, urejeno in odprto delovno okolje.
• Odlične možnosti strokovnega in osebnega razvoja, ki ga nudimo z obsežnim programom eksternih in internih usposabljanj.
• Dinamično delo, ki omogoča usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.
• Skrb za zdravje in varno delo v okviru aktivnosti, ki se izvajajo na področju Promocije zdravja pri delu.
• Vodeno uvajanje na delovno mesto.
• Zaposlitev za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.
• Možnost udeležbe na prvem drogerijskem izobraževanju v Sloveniji pod imenom dm akademija, kjer udeleženci po uspešnem zaključku prejmejo naziv dm drogeristka oz. dm drogerist.
• Možnost testiranja izdelkov dm znamk.
• Izplačilo regresa in božičnice v višini plače delavca.


Kako oddate prijavo na razpisano delovno mesto?
• Pisne ponudbe z življenjepisom v slovenskem jeziku in z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite prek portala MojeDelo.com.
Vabimo vas, da doživite delo drugače!

Izberi področje dela