Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Prodajalec na bencinskem servisu - Logatec

13.6.2018
Mol Slovenija d.o.o.
Logatec
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Mol Slovenija d.o.o.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih zaposlenih pričakujemo predvsem, da pomembno prispevajo k uresničevanju naših vrednot, ustrezno strokovno znanje ter veselje do dela v mednarodnem koncernu, prav tako pa tudi pozitiven odnos in strast do področja dela in dela v teamih, iskrenost, pripravljenost za prevzemanje odgovornosti, fleksibilnost ter usmerjenost k rezultatom in k zadovoljstvu kupca.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

V družbi MOL Slovenija d.o.o., se v okviru celotne Skupine MOL redno izvajajo raziskave zadovoljstva zaposlenih in prav tako aktivnosti in akcije na podlagi rezultatov raziskav. Vseskozi se trudimo za karierni razvoj zaposlenih. Naši zaposleni so redno obveščeni o prostih delovnih mestih v celotni Skupini MOL, možnosti za napredovanja na delovna mesta v Skupini MOL pa izhajajo z zelo razvejanih področij in segmentov v katerih deluje Skupina, tako da imajo zaposleni na voljo tudi zelo širok spekter napredovanj. Skupaj z zaposlenimi se postavljajo tudi letni cilji po področjih, na podlagi katerih se izvaja nagrajevanje zaposlenih.

Odgovornost do zaposlenih

Zaposlenim zagotavljamo delovno okolje s poudarkom na zdravju in varnosti. Pri izvajanju dela je pomembno sodelovanje zaposlenih in skupno uresničevanje zastavljenih ciljev. Svojo odgovornost do zaposlenih nenehno izkazujemo tudi z vsakoletnimi prizadevanji in cilji na področju promoviranja zdravega življenjskega stila, tako se družba MOL Slovenija d.o.o. tradicionalno udeležuje programa Skupine MOL imenovanega STEP, katerega namen je osveščanje zaposlenih o pomenu kulture zdravja in varnosti ter motiviranje zaposlenih k sprejemu odločitev, ki pripomorejo k zdravemu načinu življenja. Svojo odgovornost do zaposlenih izkazujemo tudi z rednim obveščanjem vseh zaposlenih o pomembnejših dogodkih, načrtih podjetja ter novicah celotne Skupine preko internega glasila. Prav tako vse zaposlene spodbujamo k delitvi idej in najboljših praks, z namenom najboljšega sodelovanja med zaposlenimi.

Izobraževanje in usposabljanje

Nenehno si prizadevamo za izobraževanja svojih zaposlenih in njihov profesionalni razvoj. Veliko pozornosti namenjamo tudi implementaciji izobraževanj ostalih članic Skupine MOL, ki so se izkazala kot zelo pozitivna, delitev know-howa med članicami, je namreč za nas izrednega pomena z vidika implementacije najboljših praks. Za zaposlene pripravljamo tudi letne plane izobraževanj, želimo delovati predvsem usmerjeno k rasti vsakega posameznega zaposlenega.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Vseskozi se trudimo, da našim strankam, obiskovalkam in obiskovalcem bencinskih servisov MOL, ponudimo le najboljše: kakovostno gorivo, prijazno storitev in odličnost celotne ponudbe – to je usmeritev Skupine MOL in filozofija, ki jo izpolnjujemo tudi v MOL Slovenija. Zavedamo se, da se obiskovalke in obiskovalci vračajo zaradi kakovostne ponudbe, pa tudi zaradi prijaznosti zaposlenih.

Opisi produktov:

GORIVA:
Goriva MOL dajejo avtomobilom natanko tisto, kar avtomobili potrebujejo – dinamičnost, varnost, ekonomičnost in hitrost.

Bencinska goriva:
MOL trži svoji bencinski gorivi, ki so jima dodani najsodobnejši sintetični aditivi, pod blagovno znamko MOL Tempo Plus bencin. Na voljo sta: Neosvinčeni super bencin z oznako: EN 95 in Neosvinčeni super bencin z oznako: EN 98. V največji možni meri bencinska goriva MOL Tempo Plus ne le ustrezajo okoljevarstvenim zahtevam EU, temveč jih v marsičem presegajo, okolje ščitijo v največji možni meri. Bencinska goriva MOL Tempo Plus ne vsebujejo žvepla, poleg tega pa njihova uporaba zmanjšuje emisije izpušnih plinov, onesnaževanje okolja in nastanek smoga. Več informacij na: http://www.mol.si/si/vozite_z_nami/goriva/neosvin_eni_super_bencini/

Dizelsko gorivo:
MOL trži svoje dizelsko gorivo, izdelano s pomočjo najsodobnejših aditivov, pod blagovno znamko MOL Tempo Plus Diesel, ki je idealno gorivo tako za sodobne visokotlačne vbrizgalne sisteme kot tudi za tradicionalne dizelske motorje. Izpolnjuje vse zahteve za visokokakovostna goriva, ki so jih postavila mednarodna združenja proizvajalcev motorjev in vozil. Več informacij na: http://www.mol.si/si/vozite_z_nami/goriva/dizelska_goriva/

TRGOVINE MOL / dodatni asortiment na bencinskih servisih

Voznicam in voznikom želimo na slovenskih avtocestah ponuditi le najboljše. Zato smo ustvarili tudi prijazen trgovski prostor, znotraj katerega ustvarjamo pozitivno energijo in vzdušje, v katerem se bo vsaka obiskovalka in vsak obiskovalec bencinskega servisa MOL dobro počutil in se zato tudi vračal k nam.

Kurilno olje:

Sodobno in tradicionalno – dvoje v enem. Popolna rešitev za manjše industrijske in skupne ogrevalne sisteme na kurilno olje. MOL trži kurilno olje, obogateno s sodobnimi dodatki.

Bitumni:

Nudimo široko paleto bitumenskih izdelkov, namenjenih različnim področjem; izgradnji in popravilu cest, hidroizolaciji, proizvodnji briketov ter proizvodnji ovojnega papirja.

Maziva & avtomobilske kemikalije

Uporaba naših maziv zagotavlja vrhunsko zaščito bencinskih in dizelskih motorjev tako osebnih kot tudi gospodarskih vozil, prav tako učinkovita pa so tudi naša olja ter masti, namenjena uporabi na področju transporta, industrije, obdelave kovin itd.

KARTICE MOL:

Zlate in srebrne kartice MOL
Svojim strankam želimo zagotoviti udobje, varnost in hitro storitev. Zato smo razvili program zlatih in srebrnih kartic MOL (Gold in Silver), ki sta plačilno sredstvo in omogočata podjetjem točenje goriva z odloženim plačilom. Zlata in srebrna kartica MOL sta namenjeni poslovnim partnerjem. Kartici delujeta po principu kreditne kartice in podjetju omogočata zmanjšanje gotovinskega prometa in administrativnega dela ter večjo obvladljivost in transparentnost stroškov za gorivo.

Zelene kartice MOL
Zelena kartica MOL GREEN je predplačniška kartica. Kartični račun se lahko hitro in preprosto napolni s pologom gotovine na blagajni na bencinskih servisih MOL v Sloveniji. Katerakoli MOL GREEN kartica lahko koristi vplačano dobroimetje že takoj po opravljenem vplačilu. Prav tako se lahko kartični račun napolni z nakazilom na transakcijski račun; v tem primeru se dobroimetje lahko uporabi po prejemu nakazanih sredstev, odvisno od hitrosti prejema bančnega nakazila.

Strokovni sodelavec za marketing

MOL Slovenija d.o.o. je članica Skupine MOL, mednarodne integrirane naftne in plinske družbe z ekipo več kot 25.000 zaposlenih ter mrežo blizu 2.000 bencinskih servisov v 11 državah Srednje in Jugovzhodne Evrope, ki delujejo pod okriljem 8 blagovnih znamk. Zaposleni z nenehnim iskanjem novih priložnosti povečanja zadovoljstva naših kupcev, skupno prispevamo k uspehom našega stalno rastočega podjetja. 
Kot članica Skupine MOL je družba MOL Slovenija d.o.o. na slovenskem trgu prisotna vse od leta 1996. Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na debelo in drobno prek maloprodajne mreže 46 bencinskih servisov MOL po Sloveniji. Če ste se pripravljeni pridružiti naši ekipi, lahko več informacij najdete tudi na naši spletni strani www.mol.si ali na LinkedIn strani podjetja.

Poslovni partner podjetja MOL Slovenija d.o.o./ upravljalec bencinskega servisa, zaradi širitve prodajne ponudbe, vabi ambiciozne kandidate k prijavi za delovno mesto:
 

PRODAJALEC NA BENCINSKEM SERVISU (M/Ž) 


Kraj opravljanja dela:

LOGATEC

Delo obsega:
Priprava in ponudba gastro asortimenta, v trgovini pa tudi svetovanje pri prodaji izdelkov in storitev, delo na blagajni, pomoč v avtopralnici.

Glavna dela in naloge:

 • izvajanje dela v okviru gastro ponudbe (priprava in postrežba)
 • direktna prodaja izdelkov in storitev strankam
 • strežba v dnevnem baru
 • izvajanje dela na blagajni
 • skrbno in natančno izvajanje prevzemov blaga in goriv
 • skrb za urejenost in čistočo prodajnih polic ter celotnega bencinskega servisa 
 • vodenje potrebne dokumentacije ter druga dela po navodilih nadrejenih
 • pomoč v avtopralnici

Kandidatom ponujamo:

 • pogodbo o zaposlitvi za določen čas 12 mesecev s polnim delovnim časom, poskusnim obdobjem 3 mesecev ter možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas 

Od kandidatov pričakujemo:

 • najmanj IV. stopnjo izobrazbe  
 • možnost opravljanja dela tudi v nedeljo, za praznike, dopoldanske in popoldanske izmene
 • tekoče ustno in pisno sporazumevanje v slovenskem jeziku
 • usposobljenost za delo z računalnikom
 • skrbnost, ažurnost in doslednost pri izvajanju nalog

Prednost bodo imeli kandidati: 

 • z veseljem do strežbe, prodaje, svetovanja ter dela s strankami 
 • z veseljem do dela v timu
 • s fleksibilnim in prilagodljivim pristopom
 • z odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi

Prijavo s priloženim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev, pošljite na marija.menart@kabelnet.net
Rok za oddajo prijav: 1. julij 2018

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Kraj opravljanja dela:
LOGATEC

Delo obsega:
Priprava in ponudba gastro asortimenta, v trgovini pa tudi svetovanje pri prodaji izdelkov in storitev, delo na blagajni, pomoč v avtopralnici.

Glavna dela in naloge:
• izvajanje dela v okviru gastro ponudbe (priprava in postrežba)
• direktna prodaja izdelkov in storitev strankam
• izvajanje dela na blagajni
• skrbno in natančno izvajanje prevzemov blaga in goriv
• skrb za urejenost in čistočo prodajnih polic ter celotnega bencinskega servisa
• vodenje potrebne dokumentacije ter druga dela po navodilih nadrejenih
• pomoč v avtopralnici

Kaj pričakujemo

• najmanj IV. stopnjo izobrazbe
• možnost opravljanja dela tudi v nedeljo, za praznike, dopoldanske in popoldanske izmene
• tekoče ustno in pisno sporazumevanje v slovenskem jeziku
• usposobljenost za delo z računalnikom
• skrbnost, ažurnost in doslednost pri izvajanju nalog

Prednost bodo imeli kandidati:

• z veseljem do strežbe, prodaje, svetovanja ter dela s strankami
• z veseljem do dela v timu
• s fleksibilnim in prilagodljivim pristopom
• z odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi

Kaj nudimo

• pogodbo o zaposlitvi za določen čas 12 mesecev s polnim delovnim časom, poskusnim obdobjem 3 mesecev ter možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas

Prijavo s priloženim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev, pošljite na marija.menart@kabelnet.net

Rok za oddajo prijav: 01. julij 2018

Izberi področje dela