Prodajalec na bencinskem servisu (m/ž)

30.5.2024
MOL Slovenija d.o.o.
Ajdovščina
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 SPLOŠNO O PODJETJU

MOL Slovenija je članica Skupine MOL, mednarodne vodilne naftne in plinske družbe z več kot 26.000 zaposlenimi in dejavnostmi v več kot 30 državah po svetu. S svojimi poslovnimi dejavnostmi in dinamično mednarodno ekipo, beleži Skupina MOL več kot 100 let izkušenj v industriji. Skupina ima v lasti 4 rafinerije in 2 petrokemijski enoti v okviru integriranega upravljanja oskrbovalne verige. V Skupini MOL obratuje blizu 2.000 bencinskih servisov v 9 državah Srednje in Jugovzhodne Evrope.

Na slovenskem trgu je podjetje prisotno vse od leta 1996. Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na slovenskem trgu, tako na področju maloprodaje, kot tudi veleprodaje. Prvi bencinski servis MOL je svoje goste pozdravil že leta 1998 in sicer v Rogaški Slatini, danes pa v Sloveniji obratuje že 47 bencinskih servisov MOL. Na bencinskih servisih MOL postopoma poteka tudi implementacija Fresh Corner kotičkov. Gostje lahko tako že na večini bencinskih servisov v maloprodajni mreži MOL, uživajo v prijetnem ambientu Fresh Corner-jev v skodelici kave iz skrbno izbranih kavnih zrn in z vedno svežim mlekom, okusnih sendvičih pripravljenih na licu mesta s svežimi sestavinami in ostalih izvrstnih jedeh in napitkih. Strankam na bencinskih servisih so številne ugodnosti na voljo v  programu zvestobe imenovanem Moj klub ugodnosti MOL FOR ME. 

Poleg maloprodajne dejavnosti, podjetje izvaja tudi veleprodajne aktivnosti ter kartično poslovanje s karticami MOL Group cards za poslovne partnerje. 

Razvoj v podjetju vseskozi poteka z mislijo na kupce in prilagajanju ponudbe in storitve njihovim željam. Kakovost proizvodov in storitev je razlog za zvestobo kupcev. Vizija podjetja je biti najboljša izbira kupcem. Prav tako pa si v podjetju nenehno prizadevamo biti zanesljiv partner dobaviteljem in poslovnim partnerjem ter dober delodajalec sodelavkam in sodelavcem v podjetju.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na slovenskem trgu na debelo in drobno. Skupno v Sloveniji deluje že 47 bencinskih servisov MOL, ki v svojo ponudbo vključujejo goriva vrhunske kakovosti MOL EVO z odličnim učinkom čiščenja motorjev in ohranjanja čistosti motorjev. 

Poleg motornih goriv, ponudba na nekaterih prodajnih mestih vključuje tudi avtoplin, AdBlue ter avtopralnice, podjetje pa načrtuje tudi postavitev električnih polnilnic za električna vozila. Kupcem so na prodajnih mestih MOL na voljo številne ugodnosti s kartico kluba ugodnosti MOL FOR ME.  Ponudbo na večini bencinskih servisov dopolnjuje tudi Fresh Corner. Fresh Corner ponudbo v prvi vrsti odlikuje svežina – proizvodi so namreč pripravljeni na licu mesta in z vedno svežimi sestavinami. Slastni sendviči, pekovski izdelki lastnih pekarn, juhe, smoothiji, solate in ostala ponudba, ki se prilagaja željam gostov na posameznem bencinskem servisu. Fresh Corner ponudba je obogatena tudi z odlično kavo in kavo za na pot, pripravljeno z vedno sveže mletimi kavnimi zrni in svežim mlekom. 

Podjetje izvaja tudi veleprodajne aktivnosti, kjer je za stranke bil v celoti prenovljen tudi kartični sistem kartic MOL za poslovne uporabnike, prav tako pa tudi prodajo olj in maziv lastne blagovne znamke, ki jih odlikuje izjemna kakovost, dostopna tako na maloprodajnih mestih kot tudi v veleprodaji.

VIZIJA IN CILJI

V skladu z našimi strateškimi usmeritvami, uresničujemo našo vizijo biti najboljša izbira za zaposlene, kupce in vlagatelje. Želimo biti prva izbira kupcev in jim ponuditi vse proizvode in storitve, ki jih potrebujejo na poteh ter tako vse njihove poti narediti za njih čim bolj udobne. Skupina MOL je v letu 2016 sprejela svojo novo strategijo 2030 - Vstopimo v prihodnost, v skladu s katero si v Skupini MOL prizadevamo tudi, da bi v naslednjih letih postali vodilni na trgu alternativnih goriv.  Svoje maloprodajno poslovanje želimo transformirati s prilagajanjem rastočim področjem povpraševanja potrošnikov in biti del prenove transporta v regiji Osrednje in Vzhodne Evrope, zato je tudi mobilnost pomembno področje v naši strategiji. Naše rešitve na področju mobilnosti že vključujejo storitve kot so souporaba koles in avtomobilov. Skupina MOL je poleg projekta souporabe koles v Budimpešti, v letu 2018 v Budimpešti predstavila tudi storitev souporabe avtomobilov, tako imenovani car sharing.   

Ne nazadnje pa Skupina MOL s svojim Fresh Corner konceptom  postavlja nova merila tudi na področju svežih obrokov in vrhunske kave na bencinskih servisih. 

Cilj podjetja MOL Slovenija je nadaljnja rast, tako na področju veleprodaje kot tudi maloprodaje. Na maloprodajnem področju je to predvsem širitev mreže bencinskih servisov v regije, kjer je podjetje manj prisotno. Investicijsko pa v podjetju vseskozi vlagamo tudi v obstoječe bencinske servise, predvsem na področju razširitve relevantne ponudbe za naše kupce in prenovami ter uvedbami Fresh Corner kotičkov za prijetne postanke naših strank.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V podjetju sledimo našim 4 temeljnim vrednotam. To so LJUDJE, STRANKE, LASTNIŠTVO in AGILNOST. Naša korporativna kultura je zgrajena na temeljih naših vrednot, kjer ljudi, njihovo zadovoljstvo ter varnost postavljamo na prvo mesto. Stranke so bistvo našega delovanja zato so v središču naših prizadevanj, lastništvo pa udejanjamo z mislijo, da je naše podjetje naša odgovornost. Zelo pomembno za današnji čas, kjer so spremembe stalnica, pa je, da smo agilni, prevzemamo vodilno vlogo v razvoju in postavljamo vzgled. V Skupini MOL razvoju korporativne kulture namenjamo veliko pozornosti tudi z raziskavami in implementacijo ukrepov na podlagi rezultatov raziskav. Spodbujamo kulturo podajanja povratnih informacij in cenjenja naših zaposlenih. V tem duhu se odraža tudi klima v našem podjetju. Sproščenost, prijetna atmosfera in dejstvo, da delujemo kot ekipa, vplivajo tudi na zadovoljstvo naših sodelavk in sodelavcev.

MOL SLOVENIJA d.o.o.
Ulica arhitekta Novaka 6
9000 Murska Sobota
http://www.mol.si/

Dejavnost:
Bencinski servisi in kuriva


Skupina MOL je vodilna mednarodna, integrirana naftna in plinska družba s sedežem v Budimpešti na Madžarskem. S svojimi poslovnimi dejavnostmi in dinamicno mednarodno ekipo zaposlenih, ki šteje skoraj 30.000 ljudi, je prisotna v vec kot 40 državah sveta in ima vec kot 100 let izkušenj v industriji.
Število zaposlenih:
50 do 99 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Pričakovanju pri delu najbolj odraža  že slogan našega programa za razvoj prodajnih kompetenc SMILE - Mi Osrečujemo Ljudi. Prodajalci na bencinskih servisih morajo zatorej radi delati z ljudmi, skrb za zadovoljstvo naših gostov pa uresničevati z njihovo prijaznostjo ter pozornostjo. 

Delo v dinamičnem okolju zahteva ljudi, ki so agilni in se znajo hitro odzvati na spremembe.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Delo v mednarodnem okolju ima vsekakor svoj čar in ponuja možnosti sodelovanja z mednarodno ekipo iz več kot 30 držav. Priložnost razvoja kariere na mednarodni ravni pa je dopolnjena tudi z možnostmi izobraževanj, ki jih ponujamo svojim zaposlenim. Prizadevamo si za profesionalni in osebni razvoj naših zaposlenih zato pripravljamo tudi individualne načrte razvoja, na bencinskih servisih pa izvajamo program SMILE z namenom našim zaposlenim omogočati, da postanejo najboljši pri svojem delu. Možnosti fleksibilnega dela, dodatni dnevi letnega dopusta kot nagrada za prostovoljske aktivnosti, organizacija športnih aktivnosti in izobraževanj na področju zdravega načina življenja  v okviru programa STEP, pa so le nekatere izmed naših iniciativ, katere so na voljo našim zaposlenim.

V Skupini MOL veliko pozornost posvečamo tudi talentom prihodnosti. V ta namen potekajo v Skupini MOL tudi različni programi za študente in mlade diplomante. Mednarodno študentsko tekmovanje Freshhh vsako leto privabi več tisoč študentov iz različnih držav, ki se v ekipah pomerijo za bogate nagrade in možnost pričetka njihovih karier v Skupini MOL. V programu Growww pa imajo mladi diplomanti priložnost, da začnejo kariero v mednarodnem podjetju in pridobijo prve dragocene delovne izkušnje pod mentorstvom strokovnjakov.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Pri MOL-u se svojim strankam vselej trudimo zagotoviti visoko kakovostna goriva. V letu 2017 je Skupina MOL predstavila novo generacijo goriv vrhunske kakovosti MOL EVO. Goriva MOL EVO so na voljo tudi na vseh bencinskih servisih MOL po Sloveniji. 

Ko gre za avtomobile in življenjsko  dobo motorja, izjemna kakovost nikakor ne more biti razkošje. Kot strokovnjaki za razvoj goriv, v Skupini MOL ponujamo goriva EVO, ki motor dokazano čistijo in ga ohranjajo čistega. Komponente, ki jih vsebujejo goriva EVO, iz sistema za dovod goriva odstranijo vse usedline, zaradi česar v „srce” avtomobila priteka optimalna količina goriva, to pa zagotavlja enakomernejše delovanje ter možnost, da boste z enim rezervoarjem goriva opravili večjo razdaljo. Za voznike je že to ena izmed velikih prednosti in če se zmanjša še količina usedlin, se zmanjša tudi možnost okvare motorja, kar hkrati podaljša njegovo življenjsko dobo. Zahvaljujoč inovativnim dodatkom, goriva MOL EVO ščitijo sestavne dele motorja pred korozijo in nastankom oblog ter poskrbijo za čiščenje že nastalih oblog. Z redno uporabo bo celoten sistem za oskrbo z gorivom, od rezervoarja, injektorja pa vse do ventilov, ostal čist, motor pa bo ohranil svojo prvotno odzivnost, pospešek in porabo goriva.

Fresh Corner – za vsako priložnost 

Nekaj let nazaj je Skupina MOL predstavila nov maloprodajni koncept imenovan Fresh Corner, lastno blagovno znamko, ki vključuje kavo vrhunske kakovosti, svežo hrano in vsakodnevna živila, kreirano kot odgovor na najsodobnejše tržne trende. V Sloveniji je Fresh Corner kupcem na voljo že v skoraj celotni maloprodajni mreži, obseg ponudbe pa se na prodajnih mestih vseskozi prilagaja povpraševanju.  

Skupina MOL je pionir na številnih regionalnih tržiščih, kjer je predstavila Fresh Corner ponudbo in v trgovine na bencinskih servisih vključila sendviče pripravljene na licu mesta iz vedno svežih sestavin, sveže pečene pekovske izdelke lastnih pekarn ter bogato gastro ponudbo, katera vključuje juhe, hamburgerje, različne sezonske in regionalne specialitete ter široko ponudbo zdravih možnosti – od sveže stisnjenih sokov, smoothijev in solat. Ponudbo Fresh Corner kotičkov zaokrožuje odlična kava, ki jo pripravljamo iz vedno sveže mletih, skrbno izbranih kavnih zrn in obogatimo s svežim mlekom.

Kartica zvestobe MOL FOR ME

Na bencinskih servisih MOL je strankam na voljo program zvestobe imenovan Moj klub ugodnosti MOL FOR ME. S klubom ugodnosti MOL FOR ME, so na vseh bencinskih servisih MOL, članom kluba omogočene številne ugodnosti ter posebne akcije in ponudbe. 

Olja in maziva MOL 

Naš razvojni proces maziv je osnovan na več kot 100 letnih izkušnjah, prav tako pa so skrbno upoštevane potrebe naših strank in zahteve proizvajalcev opreme. Zahvaljujoč izpopolnjeni sestavi, naši produkti zagotavljajo uravnotežene zmogljivosti na vseh področjih zaščite motorja. Razen tega, da maziva zagotavljajo visoko zanesljivost delovanja, velik  poudarek posvečamo znižanju operativnih stroškov za naše stranke.

Kartice MOL Group Cards 

Mednarodne kartice MOL GOLD EUROPE so kartice na odloženo plačilo, ki se sprejemajo na mednarodni ravni in s katerimi lahko uporabniki plačujejo na več kot 3.200 bencinskih servisih v različnih evropskih državah od Slovenije, Madžarske, Romunije, Slovaške, Češke, Avstrije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije ter Italije. Namenjene so podjetjem in organizacijam, ki svojo poslovno dejavnost vršijo tudi izven meja Slovenije in z uporabo kartic MOL preprosto in udobno plačujejo ter koristijo ugodnosti uporabe kartic MOL GOLD EUROPE z odloženim plačilom. V ponudbo kartičnega poslovanja je vključena tudi domača kartica na odloženo plačilo ter predplačniška kartica.


BONITETE PODJETJA

Podjetje MOL Slovenija se je v letu 2018 že drugo leto zapored uvrstilo v najvišji bonitetni razred odličnosti AAA po mednarodno priznanih kriterijih poslovno analitične hiše Bisnode, strateškim partnerjem družbe Dun & Bradstreet katere svetovna mreža obsega podatke iz več kot 265 milijonov podjetij v 240 državah.

Oceno bonitetne odličnosti bonitetne hiše podajo na osnovi različnih kriterijev ocenjevanja bonitete podjetja skozi daljše preteklo in sedanje obdobje. Tako so v ocenjevanje vključeni kriteriji kot so plačilna in kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in ostali kriteriji tveganja poslovanja s podjetjem. Najvišja ocena bonitetne odličnosti tako predstavlja najbolj zanesljivo, kredibilno in nizko tvegano podjetje za sodelovanje s poslovnimi partnerji – dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in ostalimi poslovnimi partnerji.

V Sloveniji je v letu 2018 med več kot 171 tisoč registriranimi podjetji bonitetno odličnost doseglo zgolj 15.749 podjetij. Bonitetna odličnost je potrditev dosežkov podjetja in zagotovilo strankam ter poslovnim partnerjem o uspehu, verodostojnosti in zanesljivosti podjetja, MOL Slovenija pa se tako uvršča med 9.2% najbolj zanesljivih poslovnih subjektov v Sloveniji.

Prodajalec na bencinskem servisu (m/ž)

MOL Slovenija d.o.o. je članica Skupine MOL, mednarodne, integrirane, naftne, plinske, petrokemične in maloprodajne družbe s sedežem v Budimpešti na Madžarskem. S svojimi poslovnimi dejavnostmi in dinamično mednarodno ekipo, ki šteje več kot 24.000 ljudi, je aktivna v več kot 30 državah in beleži več kot 100 let izkušenj v industriji. Skupina MOL upravlja tri rafinerije in dva petrokemična obrata v okviru integriranega upravljanja oskrbovalne verige, in sicer na Madžarskem, Slovaškem in na Hrvaškem in ima v lasti mrežo skoraj 2000 bencinskih servisov v 9 državah Osrednje in Vzhodne Evrope. Raziskovalne in proizvodne dejavnosti Skupine MOL so podprte z več kot 85-letnimi izkušnjami na področju ogljikovodikov ter 30-letnimi izkušnjami pri vbrizgavanju CO2. Trenutno potekajo proizvodne aktivnosti v 9 državah in raziskovalne dejavnosti v 12 državah.

Skupina MOL je zavezana k transformaciji svojega tradicionalnega poslovanja na osnovi fosilnih goriv k nizko-ogljičnem, trajnostnem poslovnem modelu in si prizadeva, da bi postala ogljično nevtralna do leta 2050, medtem ko bo oblikovala nizko-ogljično krožno gospodarstvo v regiji Osrednje in Vzhodne Evrope.

Kot članica Skupine MOL je družba MOL Slovenija d.o.o. na slovenskem trgu prisotna vse od leta 1996. Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na debelo in drobno prek maloprodajne mreže 134 bencinskih servisov MOL po Sloveniji. Če ste se pripravljeni pridružiti naši ekipi, lahko več informacij najdete tudi na naši spletni strani www.mol.si ali na LinkedIn strani podjetja. 

Poslovni partner podjetja MOL Slovenija d.o.o./ upravljalec bencinskega servisa, vabi ambiciozne kandidate k prijavi za delovno mesto:

PRODAJALEC NA BENCINSKEM SERVISU (M/Ž) 


Kraj opravljanja dela:
Ajdovščina

Delo obsega: Strežba v dnevnem baru, priprava in ponudba gastro asortimenta, v trgovini pa tudi svetovanje pri prodaji izdelkov in storitev ter delo na blagajni, delo v avtopralnici.

Glavna dela in naloge:

 • strežba v dnevnem baru
 • izvajanje dela v okviru gastro ponudbe (priprava in postrežba)
 • direktna prodaja izdelkov in storitev strankam 
 • izvajanje dela na blagajni 
 • skrbno in natančno izvajanje prevzemov blaga in goriv
 • skrb za urejenost in čistočo prodajnih polic ter celotnega bencinskega servisa  
 • vodenje potrebne dokumentacije ter druga dela po navodilih nadrejenih
 • pomoč v avtopralnici

Kandidatom ponujamo:

 • pogodbo o zaposlitvi za določen čas 12 mesecev s polnim delovnim časom, poskusnim obdobjem 3 mesecev ter možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas

Od kandidatov pričakujemo:

 • najmanj IV. stopnjo izobrazbe  
 • možnost opravljanja dela tudi v nedeljo, za praznike, dopoldanske in popoldanske izmene 
 • tekoče ustno in pisno sporazumevanje v slovenskem jeziku
 • usposobljenost za delo z računalnikom
 • skrbnost, ažurnost in doslednost pri izvajanju nalog

Prednost bodo imeli kandidati: 

 • z veseljem do strežbe, prodaje, svetovanja ter dela s strankami 
 • z veseljem do dela v timu
 • s fleksibilnim in prilagodljivim pristopom
 • z odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi

Prijavo s priloženim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite preko Mojedelo.com 
Rok za oddajo prijav: 29. junij 2024

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Poslovni partner podjetja MOL Slovenija d.o.o./ upravljalec bencinskega servisa, vabi ambiciozne kandidate k prijavi za delovno mesto:

PRODAJALEC NA BENCINSKEM SERVISU (M/Ž)

Kraj opravljanja dela: Ajdovščina

Delo obsega:
Strežba v dnevnem baru, priprava in ponudba gastro asortimenta, v trgovini pa tudi svetovanje pri prodaji izdelkov in storitev ter delo na blagajni, delo v avtopralnici.
Glavna dela in naloge:
• strežba v dnevnem baru
• izvajanje dela v okviru gastro ponudbe (priprava in postrežba)
• direktna prodaja izdelkov in storitev strankam
• izvajanje dela na blagajni
• skrbno in natančno izvajanje prevzemov blaga in goriv
• skrb za urejenost in čistočo prodajnih polic ter celotnega bencinskega servisa
• vodenje potrebne dokumentacije ter druga dela po navodilih
nadrejenih
• pomoč v avtopralniciKaj pričakujemo

• najmanj IV. stopnjo izobrazbe
• možnost opravljanja dela tudi v nedeljo, za praznike, dopoldanske in popoldanske izmene
• tekoče ustno in pisno sporazumevanje v slovenskem jeziku
• usposobljenost za delo z računalnikom
• skrbnost, ažurnost in doslednost pri izvajanju nalog

Prednost bodo imeli kandidati:
• z veseljem do strežbe, prodaje, svetovanja ter dela s strankami
• z veseljem do dela v timu
• s fleksibilnim in prilagodljivim pristopom
• z odličnimi komunikacijskimi sposobnostmiKaj nudimo

Kandidatom ponujamo:
• pogodbo o zaposlitvi za določen čas 12 mesecev s polnim delovnim časom, poskusnim obdobjem 3 mesecev ter možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas

Prijavo s priloženim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev, pošljite preko Mojedelo.com.
Rok za oddajo prijav: 29. junij 2024


MOL SLOVENIJA d.o.o.
Ulica arhitekta Novaka 6
9000 Murska Sobota
http://www.mol.si/

Dejavnost:
Bencinski servisi in kuriva


Skupina MOL je vodilna mednarodna, integrirana naftna in plinska družba s sedežem v Budimpešti na Madžarskem. S svojimi poslovnimi dejavnostmi in dinamicno mednarodno ekipo zaposlenih, ki šteje skoraj 30.000 ljudi, je prisotna v vec kot 40 državah sveta in ima vec kot 100 let izkušenj v industriji.
Število zaposlenih:
50 do 99 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela