Prodajalec na oddelku delikatese (m/ž)

2.11.2023
E.Leclerc, Rudnidis d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 SPLOŠNO O PODJETJU

Prvi hipermarket E.Leclerc smo junija 2000 odprli v Ljubljani in sicer kot prvi trgovski center na Rudniku, okoli katerega so se nato pojavile še druge trgovine in trgovski centri. Danes se razteza na kar 10.000 m2. Osnovni ponudbi se je od takrat pridružila še zlatarna pod imenom Le Manège à bijoux, marca 2013 pa še specializirana trgovina za zdravje, lepoto in nego, Leposana. Novembra 2007 je sledilo odprtje hipermarketa v Mariboru na 5.000 m2 površine. V letu 2021 smo dočakali težko pričakovano garažno hišo, ki ponuja še več udobja pri nakupovanju.

Vse trgovine E.Leclerc v Sloveniji sledijo načelu E.Leclerc skupine v svetu, ki svoje cene prilagaja kupni moči potrošnikov. Redno zato spremljamo dogajanje na trgu in sproti oblikujemo posebne ponudbe. Kar 80 % izdelkov v naših trgovinah je lokalnega izvora, saj je podpora lokalnega gospodarstva za nas zelo pomembna.

 VIZIJA IN CILJI

Naše poslanstvo je, da se podjetje kot tudi posamezniki vsestransko ves čas razvijamo in prilagajamo potrošnikom ter jim nudimo najkakovostnejše storitve in najboljši izbor izdelkov.

Naš cilj je z različnimi pristopi zadovoljiti potrebe naših strank. To dosegamo z gostoljubnostjo,  s profesionalnimi delovnimi pristopi, z zagotavljanjem najnižje cene E.Leclerc, z dodelanim izborom kakovostnih izdelkov, ki so vedno v ponudbi bogato založenih polic, z dodatno vrednostjo raznolike ponudbe drugih storitev za stranke, s spoštovanjem pravil higiene in varnosti živil, delovnega okolja in zaposlenih.

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Sodelavci stremimo k timskemu delu in k odprti ter iskreni komunikaciji. Z odgovornim opravljanjem svojih zadolžitev in z doslednim sledenjem delovnih procesov ohranjamo spoštljiv odnos do sodelavcev ter pozitivno vzdušje ter odnose v podjetju.
RUDNIDIS, d.o.o.
Jurčkova cesta 225
1000 Ljubljana
https://www.e-leclerc.si/

Dejavnost:
Trgovina


Smo uspešna in močna mednarodna poslovna skupina. Že od samega začetka se borimo za najnižje cene in tako povečujemo kupno moč slovenskih potrošnikov. Zagovarjati kupno moč, delovati v smeri pravičnejšega, jasnejšega in okolju prijaznega potrošništva, za vse to se zavzema evropsko gibanje E.Leclerc, del katerega je tudi skupina E.Leclerc Slovenija.
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Vsakega novega motiviranega sodelavca sprejmemo kot enakopravnega člana naše ekipe. Od vsakega posameznika pričakujemo, da odgovorno opravlja svoje naloge ter je spoštljiv do naših strank kot tudi do vseh sodelavcev.


 KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ker spodbujamo vsestranski osebni razvoj posameznika, lahko znotraj našega podjetja vsak motiviran in delaven posameznik, ne glede na delovno mesto, ki ga trenutno zaseda, napreduje in gradi svojo lastno kariero.

Zavedamo se, da je samo zadovoljen delavec uspešen pri svojem delu, zato skrbimo za razvoj, izobraževanje in spodbujanje. Naše zaposlene v trgovini mesečno nagrajujemo v okviru programa “Top sodelavec meseca”.

Na letni ravni organiziramo piknik za naše zaposlene in njihove družinske člane. Za otroke naših zaposlenih organiziramo tudi dogodek s prihodom Dedka Mraza, ki jih zabava in obdari. Ob priložnostih organiziramo poslovno večerjo in team buildinge.

Za vozila naših zaposlenih je poskrbljeno z brezplačnim pokritim parkiriščem.


Mesar (40h, dopoldanski delovnik), m/ž

Smo francosko podjetje, ki deluje samostojno na področju široke potrošnje in je številka 1 na tem področju v Franciji.Poleg Slovenije in Francije delujemo tudi v Italiji, Španiji, na Portugalskem in Poljskem. V Sloveniji smo odprli prvo trgovino leta 2000, drugo trgovino leta 2007, v prihodnje pa nameravamo odpreti še nove trgovine.

Zagovarjati kupno moč, delovati v smeri pravičnejšega, jasnejšega in okolju prijaznega potrošništva, za vse to se zavzema evropsko gibanje E.Leclerc, del katerega je tudi skupina E.Leclerc Slovenija.
Pridružite se nam in skupaj z nami delite drugačno vizijo distribucije. Čut za odgovornost in samostojnost je vir naše motivacije in našega razvoja. V krogu prvega gibanja neodvisnih trgovcev v Evropi doživite široko distribucijo na drugačen način!

Več na: www.e-leclerc.si

Prodajalec na oddelku postrežne delikatese (m/ž)

Mednarodna trgovska veriga E.Leclerc v Ljubljani (https://www.e-leclerc.si/)  vabi nove sodelavce, da se nam pridružijo v naši družbi. 

V naše vrste vabimo Prodajalke/ce na oddelku delikatese.

Zaposlimo organizirano in predano osebo, ki ima posluh za stranke in je ustrežljiva. Prodaja,svetovanje in spremljanje strank so del našega vsakdana 

Opis delovnega mesta:

Kot oseba z veseljem do dela z živili skrbite za pripravo  prodajnega  prostora in prodajo trgovskega blaga ter pri tem sledite zahtevam kakovosti in higiene.

Pričakujemo:

 • smisel za organizacijo in urejenost prostora, 
 • posluh za stranke, 
 • ustrežljivost, 
 • komunikativnost ter 
 • odlično znanje slovenskega jezika. 

Ponujamo:

 • delo v izkušenem kolektivu s takojšnjim pričetkom dela, 
 • delo za polni delovni čas (40h), 
 • urejen izmenski delovni čas brez dela ob nedeljah in praznikih,
 • zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, 
 • poleg rednega plačila lahko prejmete dodatno stimulativno nagrado, 
 • zagotovljena socialna varnost, 
 • možnost razvoja osebnih kompetenc in priložnost za napredovanje,
 • drugo: druženje na letnem družinskem pikniku ipd.,hitro dostopno brezplačno parkirišče za osebno vozila v parkirni hiši 

Prijave z življenjepisom sprejemamo  preko portala Mojedelo.com.

Ne odlašaj!
Še 4 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Mednarodna trgovska veriga E.Leclerc v Ljubljani (https://www.e-leclerc.si/) vabi nove sodelavce, da se nam pridružijo v naši družbi.

V naše vrste vabimo Prodajalke/ce na oddelku delikatese.
Zaposlimo organizirano in predano osebo, ki ima posluh za stranke in je ustrežljiva. Prodaja,svetovanje in spremljanje strank so del našega vsakdana
OPIS DELOVNEGA MESTA
Kot oseba z veseljem do dela z živili skrbite za pripravo prodajnega prostora in prodajo trgovskega blaga ter pri tem sledite zahtevam kakovosti in higiene.

Kaj pričakujemo


- smisel za organizacijo in urejenost prostora,
- posluh za stranke,
- ustrežljivost,
- komunikativnost ter
- odlično znanje slovenskega jezika.

Kaj nudimo

- delo v izkušenem kolektivu s takojšnjim pričetkom dela,
- delo za polni delovni čas (40h),
- urejen izmenski delovni čas, brez dela ob nedeljah in praznikih
- zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas,
- poleg rednega plačila lahko prejmete dodatno stimulativno nagrado,
- zagotovljena socialna varnost,
- možnost razvoja osebnih kompetenc in priložnost za napredovanje,
- drugo: druženje na letnem družinskem pikniku ipd.,hitro dostopno brezplačno parkirišče za osebno vozila v parkirni hiši

RUDNIDIS, d.o.o.
Jurčkova cesta 225
1000 Ljubljana
https://www.e-leclerc.si/

Dejavnost:
Trgovina


Smo uspešna in močna mednarodna poslovna skupina. Že od samega začetka se borimo za najnižje cene in tako povečujemo kupno moč slovenskih potrošnikov. Zagovarjati kupno moč, delovati v smeri pravičnejšega, jasnejšega in okolju prijaznega potrošništva, za vse to se zavzema evropsko gibanje E.Leclerc, del katerega je tudi skupina E.Leclerc Slovenija.
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela