Prodajalec specialist m/ž

9.9.2022
Slovenijales trgovina d.o.o.
Kranj
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Slovenijales trgovina d.o.o.

Komercialist

Smo specializirano trgovsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki se ukvarja z nabavo in prodajo trgovskega blaga na domačih in tujih trgih. Sestavni del naše dejavnosti je veriga trgovin z mizarskimi delavnicami, v katerih nudimo storitve, kot so izdelava pohištvenih kosov po meri, razrez in robljenje lesenih plošč za posamezne kupce in tudi za proizvodna podjetja manjšega obsega. Ponosni smo na širok prodajni program strešnih kritin, stavbnega pohištva, talnih in stenskih oblog, zunanjih masivnih podov ter pohištvenega okovja za mizarje.

Zaradi širitve poslovanja in z željo po boljšem servisu v našem maloprodajnem centru v Kranju zaposlimo novega sodelavca m/ž za delo na delovnem mestu 

PRODAJALEC SPECIALIST – m/ž

Želimo,  da ima novi sodelavec:

  • strast do prodaje in veselje do dela s strankami.

Ker je obseg prodaje velik si želimo, da je:

  • računalniško pismen 
  • Komunikativen
  • spoštljiv v odnosu do strank in sodelavcev 
  • da ima željo po učenju in novimi izzivi. 

Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas 3 mesecev,  s polnim delovnim časom in kasnejšo možnostjo podaljšanja delovnega razmerja.
Delo poteka v MPE Hobby Kranj na naslovu  Ulica Mirka Vadnova 19a, Kranj. Ponudbo in življenjepis z dokazili o izpolnjevanju pogojev  pošljite v roku 30 dni od objave  na naslov: SLOVENIJALES TRGOVINA d.o.o., Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana ali na e mail: irena.kosnjek@jelovica.si. Informacije dobite na tel. 04 5113 236 ali osebno v Kranju pri vodji MPE g. Stepančič Tadeju tel. 0590 77 1 84.
   Slovenijales Trgovina d.o.o.


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Smo specializirano trgovsko podjetje z več kot 60-letno tradicijo, ki se ukvarja z nabavo in prodajo trgovskega blaga na domačih in tujih trgih. Sestavni del naše dejavnosti je veriga trgovin z mizarskimi delavnicami, v katerih nudimo storitve, kot so izdelava pohištvenih kosov po meri, razrez in robljenje lesenih plošč za posamezne kupce in tudi za proizvodna podjetja manjšega obsega. Ponosni smo na širok prodajni program strešnih kritin, stavbnega pohištva, talnih in stenskih oblog, zunanjih masivnih podov ter pohištvenega okovja za mizarje.

Zaradi širitve poslovanja in z željo po boljšem servisu v našem maloprodajnem centru v Kranju zaposlimo novega sodelavca m/ž za delo na delovnem mestu

• PRODAJALEC SPECIALIST

Želimo, da ima novi sodelavec:
- strast do prodaje in veselje do dela s strankami.

Kaj pričakujemo

Ker je obseg prodaje velik si želimo, da je:
- računalniško pismen
- Komunikativen
- spoštljiv v odnosu do strank in sodelavcev
- da ima željo po učenju in novimi izzivi.

Kaj nudimo

Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas 3 mesecev, s polnim delovnim časom in kasnejšo možnostjo podaljšanja delovnega razmerja.
Delo poteka v MPE Hobby Kranj na naslovu Ulica Mirka Vadnova 19a, Kranj. Ponudbo in življenjepis z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite v roku 30 dni od objave na naslov: SLOVENIJALES TRGOVINA d.o.o., Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana ali na e mail:irena.kosnjek@jelovica.si. Informacije dobite na tel. 04 5113 236 ali osebno v Kranju pri vodji MPE g. Stepančič Tadeju tel. 0590 77 1 84.

Izberi področje dela