Prodajalec v Telekomovem centru Kranj (m/ž)

16.9.2022
Telekom Slovenije, d. d.
Kranj
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestomSPLOŠNO O PODJETJU

Telekom Slovenije s ponudbo najsodobnejših IKT-storitev in rešitev povezuje svoje uporabnike ter jim poenostavlja življenja. Kot vodilni slovenski ponudnik najsodobnejših komunikacijskih rešitev nenehno skrbi za razvoj ter uvaja nove inovativne tehnologije, tako da uporabnikom zagotavlja vrhunsko omrežje, najsodobnejše storitve in odlično uporabniško izkušnjo. Prepoznaven je na področju povezovanja novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku, multimedijskih vsebin in naprednih IKT-storitev. Svojim uporabnikom je že leta 2018 med prvimi na svetu omogočil, da TV in ostale vsebine ter naprave pametnega doma upravljajo na enem mestu in z glasom, kot prvi v Sloveniji pa je sredi leta 2020 vzpostavil tudi nacionalno omrežje pete mobilne generacije (5G).

Telekom Slovenije z inovativnimi tehnologijami soustvarja digitalno prihodnost Slovenije. Odpira nove priložnosti za razvoj inovativnih rešitev z visoko dodano vrednostjo za optimizacijo procesov, upravljanje z viri, zagotavljanje visoke stopnje varnosti, pa tudi višje kakovosti bivanja.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Telekom Slovenije skupaj s svojimi odvisnimi družbami deluje na trgih JV Evrope. Dejavnost Skupine Telekom Slovenije obsega fiksne in mobilne komunikacije, digitalne vsebine in storitve, multimedijske storitve in digitalno oglaševanje, sistemsko integracijo in storitve v oblaku, gradnjo in vzdrževanje telekomunikacijskih omrežij ter ohranjanje naravne in kulturne dediščine na območju Krajinskega parka Sečoveljske soline. Ob tem ima Telekom Slovenije največje, najbolj kakovostno in zanesljivo telekomunikacijsko omrežje v Sloveniji ter upravlja eno najkompleksnejših hrbteničnih omrežij v regiji jugovzhodne Evrope.

VIZIJA IN CILJI

Vizija

Digitaliziramo svet priložnosti.

Poslanstvo

Poenostavljamo življenja. Varujemo vaš svet.

Vrednote

Preprosto. Navdihujoče. Skrbno. Varno. Prebojno.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V Telekomu Slovenije si nenehno prizadevamo za krepitev organizacijske kulture, skrb za kulturo organizacije in njena transformacija, ki bo skladna z zastavljeno strategijo, pa je tudi sestavni del petletnega strateškega poslovnega načrta družbe. Pri tem največji poudarek namenjamo konstruktivnemu slogu, ki spodbuja usmerjenost zaposlenih k uporabniku, razvoj storitev in poslovno odličnost, zaposleni pa se med seboj podpirajo, si izmenjujejo ideje, so proaktivni in skupaj iščejo rešitve za konkretne izzive.

Dobro organizacijsko klimo ohranjamo z dobrimi odnosi med zaposlenimi na vseh nivojih, odprto komunikacijo, spremljanjem in usmerjanjem sodelavcev pri delu ter povezovanjem med organizacijskimi enotami. Osredotočamo se na področje komunikacije, vodenja ter motiviranja in razvoja kariere zaposlenih.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

V Telekomu Slovenije soustvarjamo digitalno prihodnost Slovenije, zato ves čas vlagamo v razvoj znanja in kompetenc svojih sodelavk in sodelavcev, saj je tehnološki razvoj v naši panogi izjemno hiter. Skrbimo za razvoj svojih zaposlenih, hkrati pa ekipo dodatno krepimo s strokovnjaki s področij informacijsko-komunikacijskih tehnologij, saj želimo biti vodilni in najnaprednejši tudi v prihodnje.

Poleg tega želimo svojo ekipo še okrepiti tudi na področju prodaje in produktnega vodenja, pri tem pa nam je pomembno, da imajo sodelavci poslovno žilico, razmišljajo izven okvirjev, si upajo tvegati, predvsem pa imajo željo po soustvarjanju skupne prihodnosti.

Poznavanje strokovnih področij je seveda ključna prednost, ob tem pa so izredno pomembne tudi kompetence in posameznikove lastnosti.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Pomembno nam je odlično strokovno znanje, pričakujemo pa tudi strast, željo po strokovnem in osebnem razvoju ter ljubezen do tehnologije nasploh. Naši sodelavci postanejo tisti, ki nas prepričajo s svojo odprtostjo, kreativnostjo, tržno usmerjenostjo ter predvsem željo po novih izzivih, ki jih želijo uresničiti pri nas.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Sodelavkam in sodelavcem ponujamo mnogo priložnosti za strokovni in osebni razvoj, ob hitrem tempu pa skrbimo tudi za to, da lahko uspešno usklajujemo družinsko in poklicno življenje. Le z ustreznim vlaganjem v znanje in izobraževanje zaposlenih bomo lahko dosegli višjo poslovno uspešnost in višjo dodano vrednost, zato tovrstnim aktivnostim namenjamo veliko pozornosti. Vzpostavljen imamo sistem, v katerega smo združili vse oblike mentorstva, coaching, e-izobraževanje in interni prenos znanja. Za  vodje smo razvili specializirane izobraževalne module. Naše talente ter sodelavke in sodelavce s ključnimi znanji razvijamo znotraj sistem ključnih in perspektivnih kadrov.

Vzpostavljen imamo sistem nagrajevanja, ki omogoča redno spremljanje doseganja in preseganja ciljev Razvijamo pa se še na mnogo drugih načinov.

Poleg navedenega zagotavljamo tudi:

  1. delo v visoko tehnološki in razvojno usmerjeni organizaciji,
  2. dinamično in urejeno delovno okolje,
  3. sodelovanje z ambicioznimi in prijetnimi ekipami sodelavcev,
  4. delo z vrhunskimi strokovnjaki,
  5. delo v družbi, kjer lahko vsakdo prispeva k njenemu razvoju,
  6. možnost osebnega in strokovnega razvoja,
  7. skrb za zaposlene in njihove družinske člane v skladu s certifikatom Družini prijazno podjetje,
  8. skrb za zdravje zaposlenih v sklopu programov za promocijo zdravja,
  9. in še marsikaj.

Soustvarjajmo digitalno prihodnost Slovenije.

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Vstopi z nami v digitalni svet priložnosti. Pridružite se nam kotprodajalec v Telekomovem centru Kranj (m/ž)Se želite dokazati v prodaji? Dobivati stimulativno plačilo za svoje delo?Če vas veseli prodaja, imate dobre komunikacijske sposobnosti in uživate v delu z ljudmi, se pridružite uspešni prodajni ekipi Telekoma Slovenije.

Vsebina dela

prodaja in trženje blaga in storitev,
priprava ponudb, pogodb in aneksov,
vzpostavljanje in vzdrževanje odnosov z uporabniki,
spremljanje prodaje, priprava poročil in sodelovanje pri pripravi prodajnih načrtov,
priprava in izvedba trženjskih aktivnosti.

Kaj pričakujemo

Pogoji za opravljanje dela

najmanj V. stopnja izobrazbe,
pretekle prodajne izkušnje,
vozniški izpit B kategorije,
osnovno znanje angleškega jezika,
pripravljenost za delo v izmenskem času.


Osebnostne lastnosti, ki prepričajo

odlične komunikacijske sposobnosti,
dobre pogajalske veščine,
vztrajnost,
odpornost na stres,
pozitivna naravnanost,
sposobnost dela v stresnih situacijah,
smisel in veselje za delo z ljudmi,
poznavanje prodajnih veščin,
samoiniciativnost in proaktivnost.

Kaj nudimo

mesečno plačilo v vrednosti 1.510€ bruto,
možnost stimulativne finančne nagrade,
službeni mobitel in mobilni paket,
mesečni popust za domači fiksni priključek v višini 37 EUR,
plačilo premije dodatnega prostovoljnega pokojninskega zavarovanja (po enem letu zaposlitve),
dodatek na delovno dobo (v višini 0,5 % bruto plače za vsako leto),
regres, ki je višji od povprečja v Republiki Sloveniji, božičnico ter možnost 13. plače,
7,96 EUR/dan povračila stroškov prehrane,
možnost nedenarne nagrade,
dodatna izobraževanja in usposabljanja,
mentorstvo ob zaposlitvi,
ugodnosti v okviru certifikata Družini prijazno podjetje (za zaposlene in otroke zaposlenih),
kolektivno nezgodno zavarovanje,
dodatne preventivne aktivnosti s področja skrbi za zdravje zaposlenih,
aktivnosti v okviru športnega društva in športne dogodke,
formalna in neformalna druženja ter seveda
stimulativno plačilo.

Delo se bo opravljalo v Telekomovem centru Kranj, zaposlitev pa bo na začetku sklenjena za določen čas.Na razpis se lahko prijavite, in sicer do vključno 26. 9. 2022.

Izberi področje dela