Prodajalec/ka po telefonu, 20h tedensko

10.11.2021
TELEMARKETING d.o.o.
Maribor s širšo okolico
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
TELEMARKETING d.o.o.
Spletna stran:

Prodajalec/ka po telefonu, 20h tedensko

Prodajalec/ka po telefonu, 20h tedensko


TELEMARKETING D.O.O.
Tvoj glas prodaja!

Specializirani smo izključno v prodaji preko telefona. Ne izvajamo vhodnega marketinga - osredotočimo se na želje strank in ne računamo na minuto; poslujemo na osnovi CPO.

Naše lokacije so v Litvi, Sloveniji, na Slovaškem in na Hrvaškem, ustanovljeni smo bili leta 2004 v Litvi. V Sloveniji delujemo od leta 2012. 

Pohvalimo se lahko z ekipo profesionalcev, ki so specializirani v prodaji preko telefona. Delamo na podlagi naše lastne baze končnih kupcev, z upoštevanjem podanega profila (tako up-selling – dodatna prodaja kot cross-selling - navzkrižna prodaja) ali s končnimi strankami. Naši zaposleni se stalno izobražujejo. Naše osebje je stalno, v povprečju s 3 (tremi) leti izkušenj dela v našem podjetju. Smo ekipa zanesljivih in profesionalnih strokovnjakov za prodajo.

Smo ekipa prodajnih strokovnjakov, ki so sposobni ustreči željam evropskih kupcev, jim prodati izdelke in storitve, ki zadovoljujejo njihove potrebe; z osebnim posvetovanjem in na najbolj priročen način.

Stremimo h temu, da postanemo najbolj ugoden kanal za nakupovanje za naše stranke in top delodajalec za zaposlene mamice malih otrok (delo od doma omogočeno čez celo leto). Prav tako ponujamo nemoteno delo ne glede na stanje v državi (odloki, zaprtja, epidemija).V uspešnem mednarodnem podjetju, ki se ukvarja izključno s telefonsko prodajo, zaposlimo agenta v klicem centru - prodajalca ali prodajalko telefonske prodaje za polovični delovni čas.

Pričakujemo osebo, ki je komunikativna in neustrašna po telefonu. Naša nova sodelavka ali sodelavec mora izkazovati željo po zaposlitvi, osnovno računalniško pismenost, znanje slovenskega jezika in izkazovati lastnosti dobrega prodajalca. Vse to preverimo na prvem razgovoru.
Obvezne so izkušnje iz prodaje - najbolj zaželjene iz direktne prodaje, ali druge, kjer se izkazuje samostojnost in proaktivnost.
Tudi druge delovne izkušnje so zaželjene - pri vsakem delu se nekaj naučimo.

Prednost bodo imeli kandidati, ki:

 • izkazujejo zanimanje za zdrav življenjski slog 
 • imajo predhodno znanje in zanimanje za prehranska dopolnila / hranila 
 • so izkušeni prodajalci
 • imajo zanimanje in znanje na področju zgodovine Slovenije

Nudimo:

 • Nudimo redno zaposlitev za 4 ure na dan / 20 urni delovni teden za določen čas, s poskusnim obdobjem, ki je plačano po enakih merilih kot redno delo.
 • Osnovna bruto plača prodajalca začetnika znaša 575,00€ + malica in prevoz. K osnovni plači se vsak mesec prišteje še bonus, oziroma provizija od prodaje. 
 • Dodatna provizija z bonusom se prišteje k bruto osnovi - višja osnova za pokojnino, ali jamstvo za kredit.
 • Naša pisarna je svetla, polna prijaznih agentov in agentk, s katerimi se lahko posvetujete in svojo prodajno tehniko izboljšate.
 • Delovni čas je velika prednost zaposlitve pri nas, vsi agentje delajo od ponedeljka do petka, od 8:00 do 12:00   ali  11:00 do 15:00/ zaposlitev je za 20 ur tedensko. Vikendi in prazniki so pri nas dela prosti dnevi.
 • Pomoč in usmeritve vodje cel čas - prvi mesec intenzivni treningi, kasneje po potrebi in želji. Odličen "support center".
 • Urejeno, toplo delovno okolje s kuhinjo, predelom za počitek, parkirno mesto neposredno ob pisarnah podjetja.
 • Vsi zaposleni so deležni tako nadomestila za bolniško ali porodniško odsotnost, kot tudi dopusta in vseh dodatkov za izobraževanja.
 • Z bazo strank razpolagate sami, ob pomoči vodje - prodajni klici ne potekajo sami od sebe, vsak agent jih nadvladuje samostojno.
 • Možno se je dogovoriti za delo od doma - trening poteka v pisarni, po končanem usposabljanju prejmete vso delovno opremo in z delom pričnete doma.

Vse prispele prošnje bodo obravnavane diskretno in po enakem sistemu točkovanja. 

Prošnje s priloženim življenjepisom in spremnim pismom pošljite na mail:  rebecca@telemarketing-slovenia.si

Ne odlašaj!
Še 7 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

V uspešnem mednarodnem podjetju, ki se ukvarja izključno s telefonsko prodajo, zaposlimo agenta v klicem centru - prodajalca ali prodajalko telefonske prodaje za polovični delovni čas.

Kaj pričakujemo

Pričakujemo osebo, ki je komunikativna in neustrašna po telefonu. Naša nova sodelavka ali sodelavec mora izkazovati željo po zaposlitvi, osnovno računalniško pismenost, znanje slovenskega jezika in izkazovati lastnosti dobrega prodajalca. Vse to preverimo na prvem razgovoru.
Obvezne so izkušnje iz prodaje - najbolj zaželjene iz direktne prodaje, ali druge, kjer se izkazuje samostojnost in proaktivnost.
Tudi druge delovne izkušnje so zaželjene - pri vsakem delu se nekaj naučimo.

Prednost bodo imeli kandidati, ki:
- izkazujejo zanimanje za zdrav življenjski slog
- imajo predhodno znanje in zanimanje za prehranska dopolnila / hranila
- so izkušeni prodajalci
- imajo zanimanje in znanje na področju zgodovine Slovenije

Kaj nudimo

Nudimo redno zaposlitev za 4 ure na dan / 20 urni delovni teden za določen čas, s poskusnim obdobjem, ki je plačano po enakih merilih kot redno delo.
Osnovna bruto plača prodajalca začetnika znaša 575,00€ + malica in prevoz. K osnovni plači se vsak mesec prišteje še bonus, oziroma provizija od prodaje.
Dodatna provizija z bonusom se prišteje k bruto osnovi - višja osnova za pokojnino, ali jamstvo za kredit.
Naša pisarna je svetla, polna prijaznih agentov in agentk, s katerimi se lahko posvetujete in svojo prodajno tehniko izboljšate.
Delovni čas je velika prednost zaposlitve pri nas, vsi agentje delajo od ponedeljka do petka, od 8:00 do 12:00 ali 11:00 do 15:00/ zaposlitev je za 20 ur tedensko. Vikendi in prazniki so pri nas dela prosti dnevi.
Pomoč in usmeritve vodje cel čas - prvi mesec intenzivni treningi, kasneje po potrebi in želji. Odličen "support center".
Urejeno, toplo delovno okolje s kuhinjo, predelom za počitek, parkirno mesto neposredno ob pisarnah podjetja.
Vsi zaposleni so deležni tako nadomestila za bolniško ali porodniško odsotnost, kot tudi dopusta in vseh dodatkov za izobraževanja.
Z bazo strank razpolagate sami, ob pomoči vodje - prodajni klici ne potekajo sami od sebe, vsak agent jih nadvladuje samostojno.
Možno se je dogovoriti za delo od doma - trening poteka v pisarni, po končanem usposabljanju prejmete vso delovno opremo in z delom pričnete doma.

Izberi področje dela