Prodajni specialist - senior / Senior Sales specialist

25.8.2023
Eurosender d.o.o.
Ljubljana, Slovenia
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Eurosender je sodobna digitalna platforma, ki povezuje pošiljatelje in logistična podjetja po vsem svetu. Naša celovita rešitev nudi širok nabor cenovno ugodnih storitev za vsako povpraševanje ter dostop do mreže najboljših ponudnikov logističnih storitev. Podjetjem pomagamo pri širitvi poslovanja in vodenju poslovnih logističnih procesov. 

Pri Eurosenderju smo razvili lasten algoritem, ki poišče najugodnejšo in najprimernejšo logistično rešitev za vsako povpraševanje. Naša avtomatizirana platforma primerja na tisoče ponudb mednarodnih ponudnikov logističnih storitev v le nekaj sekundah. Strankam prikaže optimalno rešitev za izbrano relacijo in vrsto pošiljke.

VIZIJA IN CILJI

Naša misija je digitalizacija zastarele papirologije v logistični industriji, avtomatizacija logističnih procesov v podjetjih, optimalna izraba tovornega prostora pri prevoznikih in dostop do nizkih, vnaprej dogovornjenih cen za vse pošiljatelje. 

Zavzemamo se za tehnološke rešitve, za doseganje nemogočega, izvrstno podporo strankam, prilagojene storitve tudi za zahtevna povpraševanja ter alternativne možnosti za okolju prijazno logistiko.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Verjamemo, da različne osebnosti doprinesejo pomemben delček v mozaik skupnega uspeha. Z izpostavljanjem pomena iskrenosti, sodelovanja in medsebojne solidarnosti ne rastemo zgolj kot logistični strokovnjaki, temveč tudi kot posamezniki. Spodbujamo timski duh in komunikacijo s sproščeno atmosfero v podjetju, z zabavnimi tedenskimi aktivnostmi na petkovih rogljičkih in Eurosender mesečnim kolegijem kjer, lahko vsak član ekipe postavi vprašanje ali ponudi zanimivo idejo. 

EUROSENDER d.o.o.
Cesta v Gorice 34B
1000 LJUBLJANA

Dejavnost:
Računalništvo in informatika


Eurosender d.o.o. je hitrorastoče globalno podjetje, del vodilne evropske medijske skupine ProSiebenSat1, ki upravlja vodilni evropski spletni portal za naročila kurirskih storitev Eurosender.com in svoje storitve ponuja v 27 evropskih državah. Naše storitve so namenjene tako fizičnim osebam kot malim in srednje velikim podjetjem ter spletnim trgovcem. Znanje in tehnološki razvoj sta v družbi ključni vrlini, zato Eurosender svoje zaposlene spodbuja h karierni rasti in inovativnosti.
Število zaposlenih:
20 do 49 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Vsem članom Eurosender ekipe je skupna visoka motivacija za delo, ambicioznost in vztrajnost. 

Vsak dan znova se trudimo prepoznavati nove priložnosti v svetu logistike, kar od nas zahteva precejšnjo mero fleksibilnosti in seveda prevzemanja odgovornosti.

Cenimo proaktivnost, željo po novem znanju in iznajdljivost. Mnenje vsakega člana ekipe šteje. 

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če se nam pridružiš, bomo seveda poskrbeli za običajen (ne)finančni del, a to naj ne bo glavna motivacija za tvojo prijavo. Prijavi se, če ti res veliko pomeni, da s svojim delom pomagaš posameznikom in podjetjem reševati njihove logistične izzive. Prijavi se, če si pripravljen preseči okvire že preizkušenega in iskati nove načine za bolj učinkovite digitalne logistične poti.

Vsako jutro na poti do naše vizije digitalizirane logistike uživamo, ker: 

- vemo, da bomo delali z izjemno ekipo, od katere se lahko učimo in ki stopi skupaj v težkih časih, 

- se nam zasvetijo oči ob misli, da stojimo ob boku največjim logističnim gigantom in posameznikom ter podjetjem zapleten logistični proces skrajšamo na nekaj klikov, 

- z veseljem prihajamo v čisto nove pisarne v Ljubljani in Luksemburgu, kjer imamo poleg sodobnega delovnega okolja tudi prostor za druženje in sprostitev, 

- se družimo na rednih team-buildingih in vsak petek na skupnem zajtrku poskrbimo za predstavitev pomembnih uspehov in seveda za dnevno dozo smeha, 

- se ob pogovoru s sodelavci iz različnih držav in kontinentov vsak dan počutimo, kot da bi prepotovali del sveta, 

- se zavedamo, da s tem, ko hitro rastemo kot podjetje, hitro rastejo tudi priložnosti za osebni karierni razvoj vsakega od nas. 

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Eurosender je digitalna platforma, ki nudi celovite logistične rešitve za podjetja in posameznike po vsem svetu. Sodelovanje z več kot 100 ponudniki nam omogoča, da uporabnikom ponudimo bogat nabor logističnih storitev s takojšnjimi ali prilagojenimi ponudbami. Uporabnikom, ki želijo dvigniti logistične procese na višjo raven, nudimo platformo, kjer je mogoče upravljati z vsemi trenutnimi in preteklimi naročili.

Specialist v marketingu / Partnership Specialist

Prodajni specialist - senior / Senior Sales specialist

Ljubljana, Slovenia

Ko se pridružiš naši Eurosender ekipi, to ni le nova služba. Postati del Eurosender-ja pomeni postati del ekipe, ki stoji za najsodobnejšimi poslovnimi priložnostmi v digitalni logistiki. Smo sodobna digitalna platforma, ki povezuje pošiljatelje in logistična podjetja po vsem svetu. Naše celovite rešitve nudijo širok nabor cenovno ugodnih storitev za vsako povpraševanje ter dostop do široke mreže ponudnikov logističnih storitev.  

Eurosender ekipa raste hitro in premišljeno. Zgraditi želimo stabilno organizacijo, kjer bodo temeljne vrednote podjetja vedno na vidiku. Vaše delo bo potekalo v kolaborativni, drzni in progresivni ekipi posameznikov iz celotnega sveta, ki stremi k skupnemu poslanstvu opolnomočiti podjetja, da razširijo svoj obseg poslovanja in prevzamejo nadzor nad svojimi logističnimi procesi.  

O NAŠI PRODAJNI EKIPI 

Naša prodajna ekipa se posveča zagotavljanju najboljše možne izkušnje za naše B2B stranke na področju digitalne logistike. Ponosni so na ustvarjanje močnih in dolgotrajnih odnosov s strankami, s svojimi izjemnimi komunikacijskimi in pogajalskimi spretnostmi pa ne le izpolnjujejo, temveč presegajo pričakovanja naših strank.  

Pridružitev naši ekipi pomeni postati del dinamične skupine posameznikov, ki so strastni do prodaje in predani uspehu našega podjetja. 

ZAUPALI TI BOMO NASLEDNJE ODGOVORNOSTI: 

 • Aktivno pridobivanje novih strank in skrb za rast prodaje, 
 • opravljanje hladnih klicev na določenem geografskem območju za ustvarjanja novih poslovnih priložnosti, 
 • organiziranje  prodajnih sestankov  in predstavitev  pri ključnih predstavnikih strank,
 • sodelovanje z ekipo pri pripravi predlogov, ki bodo ustrezali potrebam, težavam in ciljem stranke,
 • predstavite novih izdelkov in storitev s ciljem izboljšanja poslovnih odnosov, 
 • sodelovanje pri oblikovanju cenovne politike in rešitev, ki  izpolnjujejo potrebe strank,
 • prepoznavanje morebitnih težav in aktivno reševanje le-teh,
 • ustvarjanje in ohranjanje pozitivnih in dolgoročnih odnosov s strankami.

VEŠČINE, KI JIH PRIČAKUJEMO: 

 • Vsaj 3 leta delovnih izkušenj na področju prodaje,
 • odlične komunikacijske in pogajalske sposobnosti, 
 • aktivno znanje angleškega jezika in vsaj enega izmed dodatnih tujih jezikov: nemščina/portugalščina/hrvaščina/francoščina, 
 • poznavanje sistemov CRM (npr. Pipedrive, Salesforce), 
 • proaktivnost in analitično razmišljanje, 
 • ustvarjalnost in strast do prodaje.

PONUJAMO VEČ KOT LE NOV NAZIV:

 • zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem, 
 • priložnost za profesionalni razvoj v mladem, hitro rastočem mednarodnem podjetju, 
 • dinamično okolje, kjer so ideje dobrodošle in mnenja štejejo, 
 • delo v povezani ekipi, ki jo sestavljajo sodelavci iz vseh koncev sveta, 
 • sproščeno delovno atmosfero v naših novih pisarnah v Ljubljani, 
 • redna petkova druženja s sodelavci ob jutranji kavi in rogljičkih, 
 • fleksibilen delovnik. 

NA POTI DO NAŠE VIZIJE DIGITALIZIRATI LOGISTIKO UŽIVAMO, KER:?? 

 • vemo, da bomo delali z izjemno ekipo, od katere se lahko učimo in ki stopi skupaj v težkih časih, 
 • se nam zasvetijo oči ob misli, da stojimo ob boku največjim logističnim gigantom in posameznikom ter podjetjem zapleten logistični proces skrajšamo na nekaj klikov, 
 • z veseljem prihajamo v čisto nove pisarne v Ljubljani, kjer imamo poleg sodobnega delovnega okolja tudi prostor za druženje in sprostitev, 
 • se družimo na rednih team-buildingih in vsak petek na skupnem zajtrku poskrbimo za kroženje pomembnih mejnikov in seveda za dnevno dozo smeha, 
 • se ob pogovoru s sodelavci iz različnih držav in celin vsak dan počutimo, kot da bi prepotovali del sveta, 
 • se zavedamo, da s tem, ko hitro rastemo kot podjetje, hitro rastejo tudi priložnosti za osebni karierni razvoj vsakega od nas. 

With Eurosender, you don’t simply start a new job. When you join us, you become a member of the team behind digital logistics .We are a modern digital platform that connects shippers and logistics companies worldwide. Our centralised solutions cater to every logistics requirement, providing access to the best transporters at discounted rates.  

We are growing our organization at a fast pace while building it solidly with our core values always in sight.  That means you will work with a collaborative, bold, and progressive team of individuals from all over the world on a mission to empower businesses to expand their reach and take full control of their logistics processes. 

ABOUT OUR SALES TEAM 

Our sales team is dedicated to ensuring B2B clients have the best experience possible with our digital logistics services. They thrive on solving any challenges that arise and take pride in building strong, long-lasting relationships with our customers. With their exceptional communication and negotiation skills, they not only meet but exceed our clients' expectations. Joining our team means becoming part of a dynamic group of individuals who are passionate about sales and dedicated to driving our company's success.  

RESPONSIBILITIES WE WILL TRUST YOU WITH 

 • Research and identify potential clients, and the decision makers within the client organization,
 • Cold calls as appropriate within your market or geographic area to ensure a robust pipeline of opportunities,
 • Plan approaches and pitches,
 • Set up meetings between client decision makers and company’s practice leaders/Principals,
 • Work with team to develop proposals that speaks to the client’s needs, concerns, and objectives,
 • Present new products and services and enhance existing relationships,
 • Participate in pricing the solution/service and work with?team?to meet customer needs,
 • Handle objections by clarifying, emphasizing agreements and working through differences to a positive conclusion,
 • Use a variety of styles to persuade or negotiate appropriately,
 • Arrange and participate in internal and external client debriefs. 

SKILLS WE WOULD LIKE YOU TO BRING TO THE TEAM

 • At least 3 years of working experiences in sales, 
 • Excellent communication and negotiation skills, 
 • Active knowledge of English and at least one of the following languages: German/Portuguese/Croatian/French, 
 • Knowledge of CRM systems (e.g. Pipedrive, Salesforce), 
 • Proactivity and analytical thinking, 
 • Creativity and a passion for sales. 

WE OFFER YOU MORE THAN JUST A NEW JOB TITLE

 • Employment for an indefinite period with a 6-month probationary period, 
 • Budget for learning and development, 
 • An opportunity to grow together with a young and expanding international company, 
 • A dynamic and fast-paced environment where your ideas and opinions count, 
 • An opportunity to work in a very connected international team that sticks together in challenging times, 
 • Fun and informal vibe in our spacious offices with weekly Friday croissants gatherings, 
 • Occasional business trips as part of various events connecting our international team multiple times per year, 
 • Other perks, depending on office location. 

THIS IS WHY ARE WE EXCITED ABOUT DIGITALISING LOGISTICS TOGETHER 

 • We are excited about the thought of standing side by side with global logistics giants and making sure we reduce the complex logistics process to a few clicks,
 • We really enjoy working together and we know we can count on each other in challenging times. 
 • We feel good in our brand-new offices in Ljubljana and Luxembourg, 
 • We enjoy learning about each other at regular team buildings and every Friday at Friday Croissants. 
 • Talking to colleagues from different countries and continents makes us feel like we are traveling every day, 
 • We are aware that as we grow rapidly as a company, the opportunities for the personal career development of each of us also grow exponentially. 

V kolikor ste zainteresirani, pošljite svoj CV v angleškem jeziku. Vsi kandidati bodo intervjuvani v angleščini. 
If you are interested, send your CV in English. All candidates will be interviewed in English.

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Ko se pridružiš naši Eurosender ekipi, to ni le nova služba. Postati del Eurosender-ja pomeni postati del ekipe, ki stoji za najsodobnejšimi poslovnimi priložnostmi v digitalni logistiki. Smo sodobna digitalna platforma, ki povezuje pošiljatelje in logistična podjetja po vsem svetu. Naše celovite rešitve nudijo širok nabor cenovno ugodnih storitev za vsako povpraševanje ter dostop do široke mreže ponudnikov logističnih storitev.

Eurosender ekipa raste hitro in premišljeno. Zgraditi želimo stabilno organizacijo, kjer bodo temeljne vrednote podjetja vedno na vidiku. Vaše delo bo potekalo v kolaborativni, drzni in progresivni ekipi posameznikov iz celotnega sveta, ki stremi k skupnemu poslanstvu opolnomočiti podjetja, da razširijo svoj obseg poslovanja in prevzamejo nadzor nad svojimi logističnimi procesi.O NAŠI PRODAJNI EKIPI

Naša prodajna ekipa se posveča zagotavljanju najboljše možne izkušnje za naše B2B stranke na področju digitalne logistike. Ponosni so na ustvarjanje močnih in dolgotrajnih odnosov s strankami, s svojimi izjemnimi komunikacijskimi in pogajalskimi spretnostmi pa ne le izpolnjujejo, temveč presegajo pričakovanja naših strank.

Pridružitev naši ekipi pomeni postati del dinamične skupine posameznikov, ki so strastni do prodaje in predani uspehu našega podjetja.ZAUPALI TI BOMO NASLEDNJE ODGOVORNOSTI:

Aktivno pridobivanje novih strank in skrb za rast prodaje,
opravljanje hladnih klicev na določenem geografskem območju za ustvarjanja novih poslovnih priložnosti,
organiziranje prodajnih sestankov in predstavitev pri ključnih predstavnikih strank,
sodelovanje z ekipo pri pripravi predlogov, ki bodo ustrezali potrebam, težavam in ciljem stranke,
predstavite novih izdelkov in storitev s ciljem izboljšanja poslovnih odnosov,
sodelovanje pri oblikovanju cenovne politike in rešitev, ki izpolnjujejo potrebe strank,
prepoznavanje morebitnih težav in aktivno reševanje le-teh,
ustvarjanje in ohranjanje pozitivnih in dolgoročnih odnosov s strankami.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------With Eurosender, you don’t simply start a new job. When you join us, you become a member of the team behind digital logistics .We are a modern digital platform that connects shippers and logistics companies worldwide. Our centralised solutions cater to every logistics requirement, providing access to the best transporters at discounted rates.

We are growing our organization at a fast pace while building it solidly with our core values always in sight. That means you will work with a collaborative, bold, and progressive team of individuals from all over the world on a mission to empower businesses to expand their reach and take full control of their logistics processes.ABOUT OUR SALES TEAM

Our sales team is dedicated to ensuring B2B clients have the best experience possible with our digital logistics services. They thrive on solving any challenges that arise and take pride in building strong, long-lasting relationships with our customers. With their exceptional communication and negotiation skills, they not only meet but exceed our clients' expectations. Joining our team means becoming part of a dynamic group of individuals who are passionate about sales and dedicated to driving our company's success.RESPONSIBILITIES WE WILL TRUST YOU WITH

Research and identify potential clients, and the decision makers within the client organization,
Cold calls as appropriate within your market or geographic area to ensure a robust pipeline of opportunities,
Plan approaches and pitches,
Set up meetings between client decision makers and company’s practice leaders/Principals,
Work with team to develop proposals that speaks to the client’s needs, concerns, and objectives,
Present new products and services and enhance existing relationships,
Participate in pricing the solution/service and work with team to meet customer needs,
Handle objections by clarifying, emphasizing agreements and working through differences to a positive conclusion,
Use a variety of styles to persuade or negotiate appropriately,
Arrange and participate in internal and external client debriefs.
Kaj pričakujemo


VEŠČINE, KI JIH PRIČAKUJEMO:

Vsaj 3 leta delovnih izkušenj na področju prodaje,
odlične komunikacijske in pogajalske sposobnosti,
aktivno znanje angleškega jezika in vsaj enega izmed dodatnih tujih jezikov: nemščina/portugalščina/hrvaščina/francoščina,
poznavanje sistemov CRM (npr. Pipedrive, Salesforce),
proaktivnost in analitično razmišljanje,
ustvarjalnost in strast do prodaje.


SKILLS WE WOULD LIKE YOU TO BRING TO THE TEAM


At least 3 years of working experiences in sales,
Excellent communication and negotiation skills,
Active knowledge of English and at least one of the following languages: German/Portuguese/Croatian/French,
Knowledge of CRM systems (e.g. Pipedrive, Salesforce),
Proactivity and analytical thinking,
Creativity and a passion for sales.

Kaj nudimo

PONUJAMO VEČ KOT LE NOV NAZIV:

zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem,
priložnost za profesionalni razvoj v mladem, hitro rastočem mednarodnem podjetju,
dinamično okolje, kjer so ideje dobrodošle in mnenja štejejo,
delo v povezani ekipi, ki jo sestavljajo sodelavci iz vseh koncev sveta,
sproščeno delovno atmosfero v naših novih pisarnah v Ljubljani,
redna petkova druženja s sodelavci ob jutranji kavi in rogljičkih,
fleksibilen delovnik.


NA POTI DO NAŠE VIZIJE DIGITALIZIRATI LOGISTIKO UŽIVAMO, KER:  

vemo, da bomo delali z izjemno ekipo, od katere se lahko učimo in ki stopi skupaj v težkih časih,
se nam zasvetijo oči ob misli, da stojimo ob boku največjim logističnim gigantom in posameznikom ter podjetjem zapleten logistični proces skrajšamo na nekaj klikov,
z veseljem prihajamo v čisto nove pisarne v Ljubljani, kjer imamo poleg sodobnega delovnega okolja tudi prostor za druženje in sprostitev,
se družimo na rednih team-buildingih in vsak petek na skupnem zajtrku poskrbimo za kroženje pomembnih mejnikov in seveda za dnevno dozo smeha,
se ob pogovoru s sodelavci iz različnih držav in celin vsak dan počutimo, kot da bi prepotovali del sveta,
se zavedamo, da s tem, ko hitro rastemo kot podjetje, hitro rastejo tudi priložnosti za osebni karierni razvoj vsakega od nas.


WE OFFER YOU MORE THAN JUST A NEW JOB TITLE

Employment for an indefinite period with a 6-month probationary period,
Budget for learning and development,
An opportunity to grow together with a young and expanding international company,
A dynamic and fast-paced environment where your ideas and opinions count,
An opportunity to work in a very connected international team that sticks together in challenging times,
Fun and informal vibe in our spacious offices with weekly Friday croissants gatherings,
Occasional business trips as part of various events connecting our international team multiple times per year,
Other perks, depending on office location.


THIS IS WHY ARE WE EXCITED ABOUT DIGITALISING LOGISTICS TOGETHER

We are excited about the thought of standing side by side with global logistics giants and making sure we reduce the complex logistics process to a few clicks,
We really enjoy working together and we know we can count on each other in challenging times.
We feel good in our brand-new offices in Ljubljana and Luxembourg,
We enjoy learning about each other at regular team buildings and every Friday at Friday Croissants.
Talking to colleagues from different countries and continents makes us feel like we are traveling every day,
We are aware that as we grow rapidly as a company, the opportunities for the personal career development of each of us also grow exponentially.


If you are interested, send your CV in English. All candidates will be interviewed in English.

EUROSENDER d.o.o.
Cesta v Gorice 34B
1000 LJUBLJANA

Dejavnost:
Računalništvo in informatika


Eurosender d.o.o. je hitrorastoče globalno podjetje, del vodilne evropske medijske skupine ProSiebenSat1, ki upravlja vodilni evropski spletni portal za naročila kurirskih storitev Eurosender.com in svoje storitve ponuja v 27 evropskih državah. Naše storitve so namenjene tako fizičnim osebam kot malim in srednje velikim podjetjem ter spletnim trgovcem. Znanje in tehnološki razvoj sta v družbi ključni vrlini, zato Eurosender svoje zaposlene spodbuja h karierni rasti in inovativnosti.
Število zaposlenih:
20 do 49 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela