Prodajni specialist za nemški trg

3.5.2023
FEYDOM HOME d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 SPLOŠNO O PODJETJU

ABC-ji podjetja
Podjetje FEIDOM AA d.o.o. smo del svetovne znamke FEYDOM. Glavna dejavnost je prodaja modularnih sedežnih garnitur in drugih sorodnih izdelkov, kjer je poudarek na trajnosti, ustvarjanje izdelkov z ničelnim odpadom, domovi, ki se spreminjajo in živijo z nami. 

V podjetju smo mladi odštekanci. Celotna ekipa je sproščena, domača in neprestano išče načine, kako lahko izboljša počutje in kvaliteto dela.

 VIZIJA IN CILJI

Kam gremo (oz. kam si želimo iti?)
V boljšo prihodnost.

Pri delu nas vodi par načel:
 • Modularnost in praltičnost. Želimo si ustvariti izdelke, ki imajo življenjsko dobo daljšo od našega prodajnega cikla. Tako ustvarjamo garniture, ki so modularne - po načelu - v manj kot minuti lahko iz sedežne garniture naredite ležišče ali pa jo spremenite v dvosed in počivalnik. 
 • Pustiti ničelni vtis na okolje, kar predvsem želimo doseči s FEYDOM gozdom na 50ih hektarih s skupaj 30.000 drevesi. Poleg tega našo celotno proizvodnjo poganja elektrika pridobljena iz sončnih celic. Imamo program, kjer vse ostanke nastale pri proizvodnji spremenimo v produkt in smo tako zero-waste. Ves čas raziskujemo, kako bolj trajnostno pakirati sedežne in raziskujemo, kaj še lahko raziščemo, da bomo boljši.
 • Ponuditi kvaliteto za super ceno. Kvaliteta je v izbranih materialih, hand-made izdelavi, v znanju in viziji. Hkrati pa da sam produkt naredi vaše dinamično življenje lažje in zabavnejše. 

Vsekakor pa ste vabljeni, da nas obiščete v salonu na Tavčarjevi 1 v Ljubljani, da tudi sami začutite, kaj je FEYDOM in za kaj se zavzemamo. Verjamemo, da produkt pove vse. 

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Work hard, party hard.
Iskreno, težko boste našli kolektiv, kjer se boste počutili bolj sproščeno. Vsaj enkrat na dan se celotna pisarna utopi v smehu. Kave imamo na pretek, zraven pa tudi polno opremljeno kuhinjo (s pomivalcem in pečico), kjer se vsake toliko kuha, peče in žge. 

Odprti smo na vse tipe idej, o organizaciji dela, načinov in programov, s katerimi delamo, idej za teambuildinge, boljše odnose, jasnejšo komunikacijo in tako dalje. Vemo, da kot podjetje nikoli ne moreš imeti vsega 100% poštimanega, si pa to res želimo. Skladno s tem imamo tudi vedno odprta vsa vrata v pisarni (razen wc-ja, iz jasnih razlogov).

Nujno pa moramo povedati, da se tudi dela. Dokler se držimo rokov in je delo opravljeno, je v pisarni sproščeno. Ko imamo akcije delamo, optimiziramo in ugotavljamo, zakaj je šla kakšna stvar narobe. Ko se kaj zalomi, se napakiramo v avte in po hitrem postopku rešimo še tako zateglo situacijo, da problem čim hitreje poštimamo.

Ponašamo se tudi s svojo iskrenostjo in odprtostjo do vsega in vseh.
FEYDOM HOME d.o.o.
Tavčarjeva ulica 1
1000 Ljubljana
https://fey.si/

Dejavnost:
Pohištvo in oprema
Število zaposlenih:
5 do 9 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Jo! Živ’! Kje si, kje si? 

V FEYDOM ekipi iščemo predvsem takšne, ki bodo imeli pravi ~vibe~. Nekako veš, da si tapravi, če se na razgovoru za delo prerežiš dovolj, da zmotiš vse v sosednji sobi. Ampak okej, poglejmo še druge, bolj objektivne, kriterije poleg vibe check-a?

Iščemo posameznike, ki že nekaj znajo, imajo željo po učenju in so se pripravljeni tudi nekaj novega naučiti (itak). Vemo, da količina izkušenj ni enaka ustreznosti na delovnem mestu. Vemo, da bolj resen še ne pomeni bolj profesionalen. Vemo, da nihče ni delal identično tega, kar bi potrebovali (vseeno pa je fajn, da je vsaj podobno delo).

Long story short - če se počutite, kot da vam je oglas za delo vsaj približno pisan na kožo, nas obiščite kdaj. Vrata našega salona so vam vedno odprta (no, od ponedeljka do sobote med 12 in 19h).

 KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Za začetek ponujamo kolektiv, v katerem ni časa za dolgčas. Pomembno nam je, da gre dobro podjetju in da gre dobro našim zaposlenim. Zastavljene imamo tako skupinske kot individualne KPI-je, s katerimi merimo odnos do dela in uspeh (in oba tudi nagrajujemo!). 

Radi se poslušamo (ampak ne v samovšečnem stilu) - na skupnih sestankih kar poka od fantastičnih idej - nobena pa ni preslaba. Projektov in izzivov iz dneva v dan ne zmanjka. Naklonjeni smo testiranju novih idej in predlogov za kakršnekoli izboljšave.

Se prilagajamo in (se res trudimo da) ne kompliciramo. Razumemo, da ima vsak svoj življenjski slog, kateremu se potrudimo maksimalno prilagoditi. Bolj pomembno od tega, da smo v službi od 9h do 17h je to, da se s sodelavci počutimo dobro.

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Modularne sedežne!
So najboljše stvari, ki bodo doletele dnevne sobe. Ker v 30 sekundah sedežno spremenite v ležišče. Ker ko se umaže, slečete prevleke, jih vržete v pralni stroj, posušite in nazaj oblečete, kot da ni bilo nič.

So pa naše sedežne true modularne (tako kot smo dobili wireless slušalke, ki so bile še vedno povezane s kablom, tako še vedno pogosto lahko kupite modularno sedežno, ki vam jo zbijejo skupaj po tem ko jo prvič sestavite. Grozno. No, kakorkol, potem so naredili true wireless slušalke (AirPods) ki so pa končno bile poštene do pomena besede.). Vse naše sedežne se lahko razstavi, nazaj sestavi in spremeni v ležišča, kotne garniture, počivalnike, dvosede in tako dalje. Za vse podvige potrebujete le vaše roke (torej brez raznih vrtanj, vijakov ali sorodnih nevšečnosti.

Anyway, here’s our wall.

Vsem zaposlenim nudimo bonitete za boljše delo in bonitete, vezane na osebni razvoj.

Delo se opravlja v naših prostorih, v katerih zaposlenim priskrbimo vso opremo, ki jo potrebujejo. Če ste navajeni delati s post-it’s-i, jih kupimo. Če ste navajeni delat s piši-briši tablo, tudi zrihtamo. Seveda pridejo zraven tudi računalniki in vsa klasična oprema, ki pride k delovnemu mestu.

Nudimo dinamične delavnike - ko se malo bolj spoznamo, vam prepustimo več prostora pri samodoločanju delavnika. Dokler se znamo vsi igrati v istem peskovniku, se lahko igramo marsikaj. 

Nagrajevanja in napredovanja - vse imamo poštimano! Mesečne nagrade glede na individualno delo, na koncu leta pa preverimo tudi skupen uspeh glede na predviden uspeh. Opredeljeno imamo tudi periodiko za povišanje plače in predvideno rast po plačilnih razredih.

Seveda pa imamo urejene vse stvari, ki jih je fajn imet - dopusti, bolniške, tehnična oprema, mentorstvo, usposabljanja in licence, komunikacijo v timu, itn.

Zdrava ekipa v zdravih poslovnih prostorih, ali kako že gre. 


komercialist / vodja salona

FEYDOM IŠČE NOVEGA ČLANA EKIPE

PRODAJNI SPECIALIST ZA NEMŠKI TRG

Si strokovnjak za komercialne posle? Vsepovsod vidiš priložnosti, ki jih implementiraš in izkoristiš? Uživaš v delovnem okolju ki si ga lahko urediš tudi po svojih željah in si oseba, ki ji je v užitek delati z predano ekipo ki si želi več? Želiš službo zamenjati za »lifestyle«? Potem se prijavi na edinstveno karierno priložnost, ker smo prava ekipa zate!

Zaposlimo novega člana oz. članico ekipe na delovnem mestu PRODAJNI SPECIALIST ZA NEMŠKI TRG.

Pomemben oz. pomembna si TI! Tvoj vibe, samoiniciativnost, želja po učenju, samostojnost, organiziranost. Kot član ekipe si del družine!

Od tebe pričakujemo, da imaš žilico za organizacijo in si znaš razporejati svoje delo. Deifintivno je zaželjeno da imaš željo po učenju in napredovanju in veš, kaj pomeni vztrajnost, osredotočenost IN multitasking.

Znati moraš slovensko IN Nemško. Uporaba računalnika IS A MUST.

Delovno mesto je v Ljubljani

OPIS DELOVNEGA MESTA

Naloge in odgovornosti

 • Odgovarjanje na emaile, telefone, 
 • odgovarjanje na povpraševanja,
 • prodaja in predstavitev FEYDOM produktov,
 • iskanje novih strank (B2B in B2C) in priložnosti,
 • vzpostavitev prodajne mreže, salonov in pop-up storov,
 • poročanje o tekočih zadevah,
 • pregled listin, vnašanje v sistem in potrjevanje,
 • izdelava ponudb, računov in dobavnic,
 • osnovno, rutinsko sledenje plačil,
 • komunikacija s strankami in sodelavci
 • urejanje prodajne administracije
 • organiziranje datotek in excelov, 
 • predlogi glede optimizacije sistema,
 • aktivno sodelovanje pri projektih prodaje in strateških nalogah prodaje,
 • izvedba plana dostav za prodane izdelke,
 • priprava podatkov, analiz, statistik, poročil, akcijskih planov,
 • skrb za razvoj dobaviteljev in strank, sodelovanje pri obiskih in presojah,
 • ostala administrativna dela.

Delovni čas

 • polni delovni čas 40ur/teden

PRIČAKUJEMO

Zahtevana izobrazba

 • V., VI/1., VI/2., VII.

Zahtevane delovne izkušnje

 • 1 - 3 let

Od kandidata pričakujemo:

Natančno opravljeno delo v dogovorjenem roku, znanje Nemščine in seveda, da si del ekipe.

PONUJAMO

Delovno mesto ponuja:

 • Izjemno priložnost za delo v pozitivnem mladem kolektivu, ki je med seboj tesno povezan in išče vedno nove načine za kreativno izvedeno delo,
 • priložnost za rast in karierni razvoj,
 • stabilno, dolgotrajno zaposlitev,
 • možnost napredovanja,
 • osebnostno rast,
 • dobro plačilo (nagrade, stimulacije).

Oblika zaposlitve ali sodelovanja

 • Zaposlitev za nedoločen čas s 6 mesečno poizkusno dobo.

Prijava na delovno mesto

Veseli bomo Vaše prijave, ki jo sprejmemo na: anita@feydom.si 

Za več informacij nas lahko pokličete tudi na tel. št. 041 681 088.

Pohitite s prijavo! Rok za prijavo je 30 dni od objave, vendar v primeru, da bo ustrezen kandidat oz. kandidatka izbran/a prej, se razpis zaključi pred navedenim datumom.


**FEYDOM se ukvarja s prodajo dizajneskih, multifunkcionalnih in izredno praktičnih sedežnih garnitur. Smo izredno inovativni, unikatni in imamo skoraj vse modele nagrajene z Nemškimi nagradami za design. V zadnjih letih smo tudi zasadili 30.000 dreves, saj namreč za vsako sedežno garnituro posadimo eno drevo. Vsako leto produkte izboljšujemo, dodajamo nove in generalno stremimo k napredku na vseh področjih.


Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Si strokovnjak za komercialne posle? Vsepovsod vidiš priložnosti, ki jih implementiraš in izkoristiš? Uživaš v delovnem okolju ki si ga lahko urediš tudi po svojih željah in si oseba, ki ji je v užitek delati z predano ekipo ki si želi več? Želiš službo zamenjati za »lifestyle«? Potem se prijavi na edinstveno karierno priložnost, ker smo prava ekipa zate!

Zaposlimo novega člana oz. članico ekipe na delovnem mestu PRODAJNI SPECIALIST ZA NEMŠKI TRG.

Pomemben oz. pomembna si TI! Tvoj vibe, samoiniciativnost, želja po učenju, samostojnost, organiziranost. Kot član ekipe si del družine!

Od tebe pričakujemo, da imaš žilico za organizacijo in si znaš razporejati svoje delo. Deifintivno je zaželjeno da imaš željo po učenju in napredovanju in veš, kaj pomeni vztrajnost, osredotočenost IN multitasking.


Znati moraš slovensko IN Nemško. Uporaba računalnika IS A MUST.


Delovno mesto je v Ljubljani.

OPIS DELOVNEGA MESTA
Naloge in odgovornosti
• - odgovarjanje na emaile, telefone,
• - odgovarjanje na povpraševanja,
• - prodaja in predstavitev FEYDOM produktov,
• - iskanje novih strank (B2B in B2C) in priložnosti,
• - vzpostavitev prodajne mreže, salonov in pop-up storov,
• - poročanje o tekočih zadevah,
• - Pregled listin, vnašanje v sistem in potrjevanje,
• - Izdelava ponudb, računov in dobavnic,
• - Osnovno, rutinsko sledenje plačil,
• - komunikacija s strankami in sodelavci
• - Urejanje prodajne administracije
• - organiziranje datotek in excelov,
• - predlogi glede optimizacije sistema,
• - Aktivno sodelovanje pri projektih prodaje in strateških nalogah prodaje,
• - Izvedba plana dostav za prodane izdelke,
• - Priprava podatkov, analiz, statistik, poročil, akcijskih planov,
• - Skrb za razvoj dobaviteljev in strank, sodelovanje pri obiskih in presojah,
• - Ostala administrativna dela.

Delovni čas
polni delovni čas 40ur/teden

Kaj pričakujemo

Zahtevana izobrazba
V., VI/1., VI/2., VII.

Zahtevane delovne izkušnje
1 - 3 let

Od kandidata pričakujemo:
Natančno opravljeno delo v dogovorjenem roku, znanje Nemščine  In seveda, da si del ekipe.

Kaj nudimo

Delovno mesto ponuja:
• Izjemno priložnost za delo v pozitivnem mladem kolektivu, ki je med seboj tesno povezan in išče vedno nove načine za kreativno izvedeno delo,
• priložnost za rast in karierni razvoj,
• stabilno, dolgotrajno zaposlitev,
• možnost napredovanja,
• osebnostno rast,
• dobro plačilo (nagrade, stimulacije).

Oblika zaposlitve ali sodelovanja
Zaposlitev za nedoločen čas s 6 mesečno poizkusno dobo.

Prijava na delovno mesto
Veseli bomo Vaše prijave, ki jo sprejmemo na: anita@feydom.si

Za več informacij nas lahko pokličete tudi na tel. št. 041 681 088.


Pohitite s prijavo! Rok za prijavo je 30 dni od objave, vendar v primeru, da bo ustrezen kandidat oz. kandidatka izbran/a prej, se razpis zaključi pred navedenim datumom.

FEYDOM HOME d.o.o.
Tavčarjeva ulica 1
1000 Ljubljana
https://fey.si/

Dejavnost:
Pohištvo in oprema
Število zaposlenih:
5 do 9 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela