Prodajni svetovalec m/ž

11.9.2019
Styria digital marketplaces, d.o.o.
Ljubljana
m/ž
VROČ OGLAS DANES
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje Styria digital marketplaces, d.o.o. je nastalo z združitvijo vodilnega zaposlitvenega portala MojeDelo.com in največjega spletnega oglasnika bolha.com. Po podatkih Raziskave o merjenju obiskanosti spletnih strani MOSS, spletni strani skupaj mesečno ustvarita več kot 150 milijonov prikazov. MojeDelo.com, kot vodilni zaposlitveni portal v Sloveniji, trenutno ponuja kar 2.700 prostih delovnih mest in razpolaga z največjo bazo iskalcev zaposlitve. Na bolha.com, največji prodajno-nakupovalni skupnosti v Sloveniji, pa uporabniki vsakodnevno objavijo preko 5.000 novih oglasov. 

GLAVNE DEJAVNOSTI

MojeDelo.com je največji slovenski zaposlitveni portal, na katerem lahko iskalci zaposlitve najdejo informacije o prostih delovnih mestih in napotke za karierni razvoj. Delodajalcem omogočamo učinkovit kanal za komuniciranje s trgom dela, karierno usmerjenim iskalcem pa številna orodja in storitve za karierni razvoj in iskanje zaposlitve. Za neposreden stik med delodajalci in iskalci zaposlitve skrbimo že več kot 15 let.

bolha.com je največji spletni oglasnik v Sloveniji, ki ga uporabniki dnevno uporabljajo že od leta 1999. Ne glede na to ali kupujejo, prodajajo ali podarjajo, je bolha.com prva izbira večine uporabnikov malih oglasov. Na enem mestu je objavljenih več kot 1.140.847 aktualnih malih oglasov z bogato ponudbo posameznikov in podjetij. V več kategorijah združujemo tako rabljene kot nove izdelke ter storitve z različnih področij.


VIZIJA IN CILJI

MojeDelo.com in bolha.com sta združila svoje moči s ciljem nadaljnje rasti na slovenskem digitalnem trgu. Združitev je del poslovne strategije uspešnega avstrijskega koncerna Styria Media Group AG. Poslanstvo Styria digital marketplaces, d.o.o. je postati vodilni ponudnik storitev na domačem digitalnem trgu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Ustvarjamo delovno okolje, ki sodelavcev ne omejuje, ravno nasprotno, obožujemo sodelavce, ki stopijo naprej, prevzamejo odgovornost in generirajo nove ideje ter produkte. Spremljamo uspešnost dela vsakega posameznika in doseganje ciljev. Nudimo številne možnosti osebnega napredovanja vsem, ki se izkažejo pri delu in so dovolj ambiciozni. Pri nas izzivov nikoli ne zmanjka, pri vsakem zaposlenem podpiramo kreativnost in nove ideje.

Predvsem pa ustvarjamo delovno okolje, v katerem se sodelavci dobro počutimo in z veseljem prihajamo na delo.


 SI ŽELITE KARIERE V PODJETJU STYRIA DIGITAL MARKETPLACES d.o.o.?

Si želiš postati del naše ekipe?  Pošlji nam svoj CV v katerem predstaviš, zakaj bi ravno ti bil/a prava oseba, ki bi skupaj z nami ustvarjala trende na slovenskem digitalnem trgu! 

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Podjetje Styria digital marketplaces, d.o.o. tvori zagnana, motivirana, fleksibilna in profesionalna ekipa. Takšen mora biti tudi posameznik, ki se ji želi pridružiti.

Vedno smo pripravljeni sprejeti nove izzive, speljati zahtevne projekte ali najti kreativno rešitev.

Smo zahtevni, a z namenom. 

Želimo si osebo, ki zna predstavljati, prepričati in prodati. Komunikativno in pozitivno. Vztrajno in vestno. Samozavestno. Ki se ne zadovolji s povprečjem, ampak ga/jo motivirajo visoko postavljeni cilji. Izkušnje in dosežki v prodaji in marketingu so velika prednost, prav tako tudi poznavanje digitalnega trga in procesov, ki potekajo na njem. Če ste poleg vseh naših pričakovanj in želja sposobni aktivnega poslušanja in posvečanja stranki ter poleg tega še družabni, zabavni in urejeni, toliko bolje!

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Vaš delovni čas bo fleksibilen. Vaše delo bo dinamično, zato bodo delovne obveznosti občasno časovno neenakomerno razporejene. Vedno pa znamo razumeti, da imate tudi osebno življenje in vam ponujamo vse možnosti za usklajevanje dela in vaših privatnih interesov.

Delali boste v sklopu sproščene in visoko profesionalne ekipe, ki pa je med seboj razvila več kot le profesionalne odnose. Tudi v prostem času se radi družimo, med nami so se razvila iskrena prijateljstva. Med seboj se spoštujemo in vedno lahko računamo na medsebojno pomoč. 

Vaš dohodek bo stimulativen. Stalno bomo merili vaše dosežke in jih nagrajevali. Redno bomo skrbeli za vaš profesionalni razvoj in izobraževanje. Naučili vas bomo vsega, kar je potrebno za opravljanje vašega dela in tako boste postali nepogrešljivi del naše ekipe.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

PRODUKTI IN STORITVE MojeDelo.com

 Za iskalce zaposlitve:

1.       Širok nabor zaposlitvenih oglasov

2.       Brezplačne nasvete o iskanju zaposlitve, ki jih najdete tukaj

3.       Karierni priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev

4.       Psihometrično testiranje in poročilo o kariernih možnostih

5.       Testiranje uporabniških znanj, s katerimi lahko iskali zaposlitve pridobijo MojeDelo certifikat, ki ga lahko priložijo v svoj CV in si tako povečajo možnosti za nove karierne priložnosti.

 

Za delodajalce:

1.       Objava zaposlitvenih oglasov

2.       Baza CV

3.       Karierni sejmi

4.     HR produkti

5.       Produkti za gradnjo uspešne blagovne znamke delodajalca

6.       Plača.si

 

 PRODUKTI IN STORITVE bolha.com

1.       bolha.com trgovina

2.       Oglaševanje z oglasno pasico (banner) ali newslettrom

3.       Izpostavitve za posameznike

4.       Plačljive kategorije za posameznike

Predstavljamo ekipo Styrie digital marketplaces.

Kakšne sodelavce si želimo v Styria digital marketplaces? 

Naš direktor Tomaž Gorjup v videu odgovarja na vprašanje, kakšne kadre potrebuje digitalno podjetje v digitalni dobi.

 

 

Kaj počne Skrbnik ključnih strank? 

Skrbnik ključnih strank Iztok pravi, da pri svojem delu najbolj ceni svobodo, da ni vsak dan enak ter si lahko sam organizira svoje delo. Veseli ga tudi, da ima zares super ekipo svojih sodelavcev.

 

Kaj počne Prodajni svetovalec?

Prodajni svetovalec Aleš pravi, da ni lepšega kot strankam svetovati, kako do več prometa in boljših rezultatov. Če pa še kaj proda, pa je zadovoljstvo še toliko večje.

 

Kaj počne Specialist za blagovne znamke delodajalca? 

Specialistka za blagovne znamke delodajalca Ana v svojem delu neizmerno uživa, saj sodeluje pri različnih projektih: na pomoč priskoči pri organizaciji dogodkov, opravlja raziskave na slovenskem trgu ter pomaga pri pripravi različnih marketinških aktivnosti.

Kaj počne Organizator dogodkov? 

Organizatorka dogodkov nima dolgočasnega dela. Skrbi karierne dogodke za splošno javnost ter poslovne dogodke za naše partnerje.

 

HR specialist

Največji slovenski zaposlitveni portal MojeDelo.com išče novega sodelavca/ko:

PRODAJNI SVETOVALEC m/ž 

Vaše delo bo obsegalo:

  • klicanje novih in vnaprej zbranih kontaktov,
  • predstavljanje storitev in produktov,
  • pripravo ponudb in paketov po meri strank,
  • svetovanje strankam o pravilni izbiri storitve in uporabi portala,
  • opravljanje predstavitvenih in prodajnih sestankov pri strankah,
  • skrb za obstoječe stranke in iskanje novih.

Vaše stranke bodo slovenska podjetja, ki zaposlujejo in/ali želijo povečati svoj ugled na trgu dela. Pomagali jim boste, da to dosežejo, svetovali jim boste o pravilni izbiri produktov in pripravljali pakete, ki jim ustrezajo. Spremljali boste njihove uspehe in jim svetovali, kako naj dosežejo še večje. 

Uspešnost bomo merili po jasnih, vnaprej postavljenih kriterijih, ki so za vse enaki. Če boste imeli željo po sodelovanju v drugih projektih, ustvarjanju novih produktov in idej, ste pravi za nas – proaktivnost iščemo, spodbujamo in nagrajujemo. 

Pričakujemo:

Smo zahtevni, a z namenom. Potrebujemo človeka, ki zna predstavljati, prepričati in prodati. Komunikativnega in pozitivnega. Vztrajnega in vestnega. Samozavestnega. 

Pričakujemo odprto, komunikativno in samozavestno osebo, ki si želi dela z ljudmi, prodaje in doseganja ciljev. Želimo, da vas visoko postavljeni cilji motivirajo in se ne zadovoljite s povprečjem. 

Bodite pripravljeni na dinamično delo, kjer se stvari hitro spreminjajo in kjer so delovne obveznosti občasno časovno neenakomerno razporejene. Ob svojem delu boste imeli priložnost in dolžnost dodatnega izobraževanja in usposabljanja, tako znotraj podjetja kot izven njega. 

Izkušnje in dosežki v telefonski prodaji so vaša velika prednost, prav tako poznavanje trga dela in procesov, ki potekajo na njem. Ste mobilni, imate vozniški izpit B-kategorije in lasten prevoz?. Odlikuje vas vztrajnost in vestnost, ste sposobni poslušanja in posvečanja stranki. Če ste poleg tega še družabni, zabavni in urejeni, toliko bolje! 

Nudimo:

Vaš dohodek bo stimulativen z variabilnim delom. Stalno bomo merili vaše dosežke in jih nagrajevali. Redno bomo skrbeli za vaš profesionalni razvoj in izobraževanje. Naučili vas bomo vsega, kar je potrebno vedeti o slovenskem trgu dela, da boste znali dobro svetovati svojim strankam in jim prodati več – kar bo seveda pomenilo tudi višjo plačo. 

Vaš delovni čas bo fleksibilen. Naše delo je dinamično, zato bodo delovne obveznosti občasno časovno neenakomerno razporejene. Vedno pa znamo razumeti, da imate tudi osebno življenje in vam ponujamo vse možnosti za usklajevanje dela in vaših privatnih interesov. 

Delali boste v sklopu mlade, sproščene in visoko profesionalne ekipe, ki pa je med sabo razvila več kot le profesionalne odnose. Sodelavci se med seboj spoštujemo, vedno pa lahko računate na našo pomoč. 

Ste pravi za nas? Prijavite se, navdušite nas in se nam prodajte! Kvaliteta vaše prijave bo odraz vaše sposobnosti prodaje. Jo imate? Dokažite nam in z veseljem se bomo srečali z vami. 


Styria digital marketplaces d.o.o. je podjetje, ki je v lasti avstrijske skupine Styria Media Group. Upravljamo največji slovenski zaposlitveni portal MojeDelo.com, kjer skrbimo za neposreden stik med delodajalci in iskalci dela. Naše stranke so najboljša slovenska podjetja, ki od svojih partnerjev pričakujejo nič manj kot odličnost. 

Že dobrih 15 let v Sloveniji organiziramo karierne sejme. Tudi v svetovnem merilu sodijo med najbolje organizirane in največje. Na njih se predstavljajo številni domači in tuji delodajalci, ki se v dveh dneh srečajo s preko 15.000 kandidati. 

To je le delček našega dela. Dosedanje uspehe smo dosegli zaradi kvalitete in dela naših sodelavcev, ki jih visoko cenimo in spoštujemo. Vedno iščemo nove okrepitve in dopolnitve naše ekipe. Preverite, če ste pravi za nas!


Prijave sprejemamo izključno preko portala MojeDelo.com.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Največji slovenski zaposlitveni portal MojeDelo.com išče novega sodelavca/ko:

PRODAJNI SVETOVALEC m/ž
Vaše delo bo obsegalo:
klicanje novih in vnaprej zbranih kontaktov,
predstavljanje storitev in produktov,
pripravo ponudb in paketov po meri strank,
svetovanje strankam o pravilni izbiri storitve in uporabi portala,
opravljanje predstavitvenih in prodajnih sestankov pri strankah,
skrb za obstoječe stranke in iskanje novih.
Vaše stranke bodo slovenska podjetja, ki zaposlujejo in/ali želijo povečati svoj ugled na trgu dela. Pomagali jim boste, da to dosežejo, svetovali jim boste o pravilni izbiri produktov in pripravljali pakete, ki jim ustrezajo. Spremljali boste njihove uspehe in jim svetovali, kako naj dosežejo še večje.

Uspešnost bomo merili po jasnih, vnaprej postavljenih kriterijih, ki so za vse enaki. Če boste imeli željo po sodelovanju v drugih projektih, ustvarjanju novih produktov in idej, ste pravi za nas – proaktivnost iščemo, spodbujamo in nagrajujemo.

Kaj pričakujemo

Smo zahtevni, a z namenom. Potrebujemo človeka, ki zna predstavljati, prepričati in prodati. Komunikativnega in pozitivnega. Vztrajnega in vestnega. Samozavestnega.

Pričakujemo odprto, komunikativno in samozavestno osebo, ki si želi dela z ljudmi, prodaje in doseganja ciljev. Želimo, da vas visoko postavljeni cilji motivirajo in se ne zadovoljite s povprečjem.

Bodite pripravljeni na dinamično delo, kjer se stvari hitro spreminjajo in kjer so delovne obveznosti občasno časovno neenakomerno razporejene. Ob svojem delu boste imeli priložnost in dolžnost dodatnega izobraževanja in usposabljanja, tako znotraj podjetja kot izven njega.

Izkušnje in dosežki v telefonski prodaji so vaša velika prednost, prav tako poznavanje trga dela in procesov, ki potekajo na njem. Ste mobilni, imate vozniški izpit B-kategorije in lasten prevoz?. Odlikuje vas vztrajnost in vestnost, ste sposobni poslušanja in posvečanja stranki. Če ste poleg tega še družabni, zabavni in urejeni, toliko bolje!

Kaj nudimo

Vaš dohodek bo stimulativen z variabilnim delom. Stalno bomo merili vaše dosežke in jih nagrajevali. Redno bomo skrbeli za vaš profesionalni razvoj in izobraževanje. Naučili vas bomo vsega, kar je potrebno vedeti o slovenskem trgu dela, da boste znali dobro svetovati svojim strankam in jim prodati več – kar bo seveda pomenilo tudi višjo plačo.

Vaš delovni čas bo fleksibilen. Naše delo je dinamično, zato bodo delovne obveznosti občasno časovno neenakomerno razporejene. Vedno pa znamo razumeti, da imate tudi osebno življenje in vam ponujamo vse možnosti za usklajevanje dela in vaših privatnih interesov.

Delali boste v sklopu mlade, sproščene in visoko profesionalne ekipe, ki pa je med sabo razvila več kot le profesionalne odnose. Sodelavci se med seboj spoštujemo, vedno pa lahko računate na našo pomoč.

Ste pravi za nas? Prijavite se, navdušite nas in se nam prodajte! Kvaliteta vaše prijave bo odraz vaše sposobnosti prodaje. Jo imate? Dokažite nam in z veseljem se bomo srečali z vami.

Styria digital marketplaces d.o.o. je podjetje, ki je v lasti avstrijske skupine Styria Media Group. Upravljamo največji slovenski zaposlitveni portal MojeDelo.com, kjer skrbimo za neposreden stik med delodajalci in iskalci dela. Naše stranke so najboljša slovenska podjetja, ki od svojih partnerjev pričakujejo nič manj kot odličnost.

Že dobrih 15 let v Sloveniji organiziramo karierne sejme. Tudi v svetovnem merilu sodijo med najbolje organizirane in največje. Na njih se predstavljajo številni domači in tuji delodajalci, ki se v dveh dneh srečajo s preko 15.000 kandidati.

To je le delček našega dela. Dosedanje uspehe smo dosegli zaradi kvalitete in dela naših sodelavcev, ki jih visoko cenimo in spoštujemo. Vedno iščemo nove okrepitve in dopolnitve naše ekipe. Preverite, če ste pravi za nas!Prijave sprejemamo izključno preko portala MojeDelo.com.

Izberi področje dela