Prodajni svetovalec na terenu

10.10.2019
A1 Slovenija, d. d.
Maribor
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji in pomemben del skupine Telekom Austria Group, vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah.

V A1 Slovenija vse od vstopa na trg leta 1999 ohranjamo položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepimo svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporabljamo za to, da svojim uporabnikom omogočamo oblikovanje doživetij, kot jih sami želijo živeti.

Družbena odgovornost je v A1 Slovenija globoko vpeta v jedro poslovanja. Živimo jo vsak dan in na vseh področjih našega delovanja.

Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700.000 uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti doživljajo delo, zabavo in ustvarjanje bolj povezano in tako kot dejansko sami želijo.

Več informacij najdete na A1.si.

GLAVNE DEJAVNOSTI

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev mobilne in fiksne telefonije, interneta ter digitalne televizije v Sloveniji.

VIZIJA IN CILJI

Odlična uporabniška izkušnja in digitalizacija sta naša strateška temelja za povezovanje ljudi, prostorov in stvari. Ustvarjamo edinstvene izkušnje v digitalnem svetu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da organizacijska kultura močno vpliva na uresničevanje naše strategije, zato jo nenehno krepimo in spodbujamo njen razvoj. Vsakodnevno gradimo pogoje dela, ki spodbujajo inovativen način razmišljanja ter kreativnost pri ustvarjanju novih produktov in storitev. Zaupanje, timsko delo, hitra odzivnost na spremembe so ključni elementi naše kulture in s tem naših vrednot. Svoj posel opravljamo odgovorno in z integriteto. Ni pomembno zgolj, kakšne rezultate imamo, pomembno je tudi, kako jih dosegamo. Spodbujamo vključevanje sodelavcev v različne aktivnosti, ki morda tudi niso del njihovih osnovnih zadolžitev, in s tem krepimo medsebojno sodelovanje in timsko delo. Ob tem pa je pomembno, da razmišljamo in delujemo izven ustaljenih okvirjev. Naša glavna prednost so sodelavci, ki pri svojem delu uresničujejo vrednote A1.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Sodelavci A1 smo odprti za nove priložnosti, polni energije in željni novih znanj in te lastnosti pričakujemo tudi od novih sodelavcev. Glavne kompetence, ki jih iščemo pri novih sodelavcih, so: inovativno razmišljanje, predanost, učinkovitost, sodelovanje in odgovornost. Delujemo v hitro se spreminjajoči panogi, kjer so spremembe nenehne. V takšnih okoliščinah so prav sodelavci tisti, ki morajo kot prvi razumeti, zakaj potrebujemo spremembe, v njih pa morajo videti priložnost za napredek, za izboljšave in nove predloge − tako na osebni ravni, kot tudi na ravni podjetja.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1. Na razgovorih izstopajo predvsem kandidati, ki pokažejo široko neukalupljeno razmišljanje izven okvirjev, obenem pa jim je pomembna proaktivnost in konstruktiven odnos do dela ter predanost izzivom. Prepričajo nas kandidati, ki pokažejo veliko mero odgovornosti in zaupanja - tako do sebe, sodelavcev, podjetja in okolja kot do družbe kot celote.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če želimo ustvarjati konkurenčno prednost pred drugimi podjetji v panogi, moramo biti v svojem poslu odlični. Odličnost izhaja iz sodelavcev in ne more obstajati brez ustreznih splošnih in strokovnih znanj ter izkušenj in veščin zaposlenih. Zato si prizadevamo za nenehen razvoj znanja in kompetenc znotraj podjetja. Izredno skrb posvečamo ključnim potencialom in jim omogočamo individualni razvoj. Ob vsem tem pa nenehno skrbimo za dobro počutje sodelavcev na delovnem mestu z odprto in transparentno komunikacijo ter organizacijo raznovrstnih srečanj, s katerimi krepimo medsebojno sodelovanje.

Da smo na pravi poti, pričajo tudi mnoga prejeta priznanja. Velik ugled uživamo med iskalci zaposlitve, ki so podjetje prepoznali kot enega najuglednejših slovenskih zaposlovalcev in mu dodelili certifikat Ugleden delodajalec. Leta 2017 smo prejeli priznanje Zlata nit za najboljšega delodajalca v kategoriji velikih podjetij.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Predplačniška ponudba: A1 SIMPL, A1 SIMPLnet

Ponudba za rezidenčne naročnike: A1 GO!, A1 Play, Senior ponudba, Paket Dodatni, A1 SmartHome, A1 All inclusiveA1 Domači net

Ponudba mobilnega interneta: A1 Domači net

Ponudba fiksnih TV-paketov: Trojčki A1 Kombo

Ponudba za poslovne naročnike: A1 GO! - poslovni, A1 Podjetni, A1 Poslovni Smart, A1 Poslovni Premium, A1 Podjetni zakup, A1 Dodatni, A1 Optika, A1 PBX, A1 blagajna, A1 Nadzor, A1 storitve v oblaku, A1 Podjetnik (Internet + fiksna telefonija), A1 DSL in A1 All inclusive.

Prodajni svetovalec na terenu

Prodajni svetovalec na terenu

Lokacija dela: Maribor
Če vas zanima

A1 Slovenija ima razvejano prodajno mrežo, s katero nenehno nadgrajuje svojo prisotnost na trgu. Uporabniku želimo zagotoviti odlične storitve povsod po Sloveniji. Biti želimo tam, kjer nas potrebujejo, in jim zagotavljati enak nivo kakovosti povsod.

Prodajno mrežo želimo dodatno širiti preko terenske prodaje po vsej Sloveniji s pisarno v Mariboru.
Če imate vrhunske prodajne sposobnosti, znate razmišljati kreativno, nenehno iščete razvojne in poslovne priložnosti ter si želite soustvarjati sveže, nove prodajne poti, ste morda idealen kandidat za nas, ter vas zanima:

 • prodaja produktov in storitev A1 posameznim fizičnim strankam v regiji katero pokrivate,
 • doseganje postavljenih prodajnih rezultatov,
 • mentorstvo pri uvajanju novih sodelavcev,
 • izdelava poročil in statistik po navodilih nadrejenega.

Če imate

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1, ter imajo:

 • delovne izkušnje na področju prodaje,
 • IV. ali V. stopnjo izobrazbe ekonomsko – komercialne smeri ali podobne smeri,
 • prodornost, prodajne in organizacijske sposobnosti,
 • veselje do dela z ljudmi in vztrajnost,
 • poznavanje regije in njenih značilnost.

Če bi si želeli delati v okolju, ki vam ponuja

 • delovno razmerje bomo sklenili za krajši delovni čas (30 ur/teden) za dobo 1 leta (3 mesece poskusno  delo), preko zaposlitvene agencije,
 • večinoma delo v popoldanskem delovnem času,
 • urejen prevoz na terenu,
 • izobraževanja o prodajnih tehnikah,
 • možnost strokovnega in osebnega razvoja,
 • enkratno priložnost soustvarjat prihodnost podjetja, kjer vam razkrijemo odlične prodajne veščine
 • možnost razvoja vaših potencialov in nadgradnjo kompetenc.

Več o podjetju in delovnem okolju si lahko ogledate v videu.

Prijava

Če ste se prepoznali v opisu vas vabimo, da se prijavite preko spletnega obrazca. Prijavo lahko oddate do vključno 25.10.2019.

Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Če vas zanima
A1 Slovenija ima razvejano prodajno mrežo, s katero nenehno nadgrajuje svojo prisotnost na trgu. Uporabniku želimo zagotoviti odlične storitve povsod po Sloveniji. Biti želimo tam, kjer nas potrebujejo, in jim zagotavljati enak nivo kakovosti povsod.
Prodajno mrežo želimo dodatno širiti preko terenske prodaje po vsej Sloveniji s pisarno v Mariboru.
Če imate vrhunske prodajne sposobnosti, znate razmišljati kreativno, nenehno iščete razvojne in poslovne priložnosti ter si želite soustvarjati sveže, nove prodajne poti, ste morda idealen kandidat za nas, ter vas zanima:
- prodaja produktov in storitev A1 posameznim fizičnim strankam v regiji katero pokrivate,
- doseganje postavljenih prodajnih rezultatov,
- mentorstvo pri uvajanju novih sodelavcev,
- zdelava poročil in statistik po navodilih nadrejenega.

Če imate
Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1, ter imajo:
- delovne izkušnje na področju prodaje,
- IV. ali V. stopnjo izobrazbe ekonomsko – komercialne smeri ali podobne smeri,
- prodornost, prodajne in organizacijske sposobnosti,
- veselje do dela z ljudmi in vztrajnost,
- poznavanje regije in njenih značilnost.

Če bi si želeli delati v okolju, ki vam ponuja
- delovno razmerje bomo sklenili za krajši delovni čas (30 ur/teden) za dobo 1 leta (3 mesece poskusno  delo), preko zaposlitvene agencije,
- večinoma delo v popoldanskem delovnem času,
- urejen prevoz na terenu,
- izobraževanja o prodajnih tehnikah,
- možnost strokovnega in osebnega razvoja,
- enkratno priložnost soustvarjat prihodnost podjetja, kjer vam razkrijemo odlične prodajne veščine
- možnost razvoja vaših potencialov in nadgradnjo kompetenc.


Več na; https://youtu.be/Ju3_Ths6i-Y

<b>Prijava:</b>
Če ste se prepoznali v opisu vas vabimo, da se prijavite preko spletnega obrazca.

Kaj pričakujemo

Kaj nudimo

Izberi področje dela