Prodajni svetovalec za video-nadzorne rešitve (m/ž)

22.11.2022
Konica Minolta Slovenija d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Konica Minolta Slovenija d.o.o.
Spletna stran:

Svetovalec v prodaji (m/ž)


Uspešen prodajalec ne pristaja na dane razmere, temveč sam izbira sredstva, ustvarja okoliščine za svoje delo in sam išče nove poti. 

Objavljamo razpis za delovno mesto prodajnega svetovalca za video-nadzorne rešitve (m/ž) za področje Slovenije.
Delovno mesto je na sedežu podjetja, Konica Minolta Slovenija, d.o.o., Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana 

Za dodatne informacije pokličite na 041 287 444, g. Boštjan Kavčnik.

Kaj ti nudimo:

 • delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
 • zaposlitev v zelo uspešnem mednarodnem podjetju, 
 • delo z vrhunskim portfeljem storitev, rešitev in produktov partnerjev in dobaviteljev na lokalni in globalni ravni,
 • stimulativen redni dohodek in bonus za rezultate, 
 • mobilni telefon, prenosni računalnik,
 • karierni in osebnostni razvoj,
 • možnost napredovanja.

Od tebe pričakujemo:

 • redno in usmerjeno obiskovanje novih in obstoječih strank v Sloveniji,
 • fokusirana prodaja inteligentnih videonadzornih sistemov Mobotix,
 • priprava ponudb in sledenje ter sodelovanje pri večjih projektih,
 • sledenje in soustvarjanje strategije podjetja na področju video nadzornih sistemov,
 • skrb za stranke in učinkovit ‘upsell’,
 • doseganje prodajnih planov,
 • znanje Angleškega jezika,
 • prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami v branži varovanja in videonadzornih sistemov.

Imaš sledeče lastnosti:

 • Situacijsko znanje. Poznavanje posla (potencialnih) strank - njihovih trgov, strank, konkurence, izzivov, itd.. Razumevanje ključnih posameznikov pri strankah - nakupnih vplivnikov – njihovih vlog, dela, interesov in težav. 
 • Poznavanje zmožnosti. Poznavanje zmožnosti izdelkov in storitev, potrebnih za rešitev strankinih problemov.
 • Veščine dela z ljudmi. Predvsem uspešna komunikacija – veščine aktivnega in pazljivega poslušanja ter vzpostavitve in vodenja pomembnega dialoga.
 • Prodajne veščine. Vzbuditev interesa, odkrivanje strankinih problemov in njihovih vzrokov, kdo so odločevalci in kako pridobiti dostop do njih, gradnja vizije rešitve, prepoznavanje vrednosti za stranko, kontrola nakupno-prodajnega procesa, predstavljanje koristi za kupca, pogajanja, itd..
 • Odlične komunikacijske sposobnosti. Ste odličen poslušalec in se znate vživeti v kožo sogovornika. Veste, zakaj nam je bog dal 2 ušesi in le 1 usta. Se zelo dobro izražate, tako ustno kot pisno. 
 • Želja po izboljševanju. Imate sposobnost hitrega učenja in potrebo po pridobivanju novih znanj in veščin. Sistematičen način dela. Hočete razumeti, zakaj je posel v nekem primeru uspel, v nekem drugem pa ne. Analitične sposobnosti in inovativnost (razmišljanje izven okvirjev). 
 • Čustvena stabilnost/inteligenca. Včasih morate imeti debelo kožo. Razočaranja in zavrnitve vas ne vržejo iz tira. Znati se morate kontrolirati tudi v konfliktnih, negotovih, obremenjujočih in stresnih situacijah. Samokontrolo morate znati ohraniti tudi pri nevljudnih, težavnih ali bolj agresivnih sogovornikih.
 • Dobra energetska opremljenost. Izžarevati morate energijo. Problemi vam predstavljajo izziv. Ste proaktivni, vztrajni in pripravljeni na trdo delo.
 • Uživate v prodaji in delu z ljudmi. Razvijate in gojite win-win odnose. Ima veliko mero razumevanja za potrebe, občutke in čustva drugih. Iščete najustreznejšo rešitev za stranko. Držite dano besedo.
 • Ostalo. Izpit B kategorije, vsaj V. stopnja izobrazbe. 

PRIJAVA:

Razpis za delovno mesto 'Video-nadzorne rešitve (m/ž) za področje Slovenije razpisujemo za delo v Ljubljani
(Konica Minolta Slovenija, d.o.o., Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana).

Prijavo na delovno mesto z dokazili pošljite preko portala MojeDelo.com, najkasneje do 22. 12. 2022. 

Konica Minolta Slovenija je rastoče in vzburljivo podjetje, sinonim za kakovost, inovativnost in ustvarjalnost. Prizadevamo si ustvariti delovno okolje, v katerem se zaposleni dobro počutijo, radi prihajajo na delo in dosegajo svoj maksimalni potencial. 

VAROVANJE PODATKOV:

V okviru prijave na prosto delovno mesto obdelujemo vaše osebne podatke z namenom pregleda vaše prošnje za delo in primernosti za prosto delovno mesto. Vaše podatke hranimo na sedežu podjetja Konica Minolta Slovenija, d.o.o., v Sloveniji. Da lahko v celoti ocenimo vašo prošnjo za delo, morate priložiti svoj življenjepis, reference in/ali seznam ustreznih izkušenj.

Podatke o vaši prošnji za delo in vaše osebne podatke bomo izbrisali pet mesecev po zaključku postopka prijave za delovno mesto. Postopek prijave za delovno mesto se zaključi, ko vas obvestimo o končnem statusu določene prošnje (zavrnitev | sprejem | širši izbor za bazo ustreznih kandidatov). Obdelava podatkov se izvaja na osnovi 6. člena, 1. odstavka, 1. stavka, črke b uredbe GDPR.

Če vas nismo izbrali za določeno delovno mesto, vseeno pa želimo vašo prošnjo shraniti v svojo bazo kandidatov (ker smo ocenili, da ste potencialni kandidat za kakšno drugo delovno mesto), vam bomo poslali ločeno vabilo, da vas dodamo v bazo potencialnih kandidatov. Vabilo lahko sprejmete ali zavrnete. V primeru da vabilo sprejmete, vas lahko kontaktiramo v kolikor se izprazni delovno mesto, ki bi bilo primerno. Vašo prošnjo bomo hranili samo z vašim izrecnim dovoljenjem. Če privolite, bomo vašo prošnjo za delo hranili največ 12 mesecev, nato bo samodejno izbrisana. V primeru vašega ugovora zoper obdelavo podatkov, vaše prošnje za delo ne bomo več obravnavali za prihodnja prosta delovna mesta, ki bi vam ustrezala. Obdelava podatkov v tem primeru se izvaja na osnovi 6. člen, 1. odstavek, 1. stavek, črka a uredbe GDPR.

Dodatne informacije o varovanju podatkov si lahko preberete v našem pravilniku o zasebnosti.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Uspešen prodajalec ne pristaja na dane razmere, temveč sam izbira sredstva, ustvarja okoliščine za svoje delo in sam išče nove poti.

Objavljamo razpis za delovno mesto prodajnega svetovalca za video-nadzorne rešitve (m/ž) za področje Slovenije.

Delovno mesto je na sedežu podjetja, Konica Minolta Slovenija, d.o.o., Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana

Za dodatne informacije pokličite na 041 287 444, g. Boštjan Kavčnik.

Kaj pričakujemo

Od tebe pričakujemo:
o redno in usmerjeno obiskovanje novih in obstoječih strank v Sloveniji,
o fokusirana prodaja inteligentnih videonadzornih sistemov Mobotix,
o priprava ponudb in sledenje ter sodelovanje pri večjih projektih,
o sledenje in soustvarjanje strategije podjetja na področju video nadzornih sistemov,
o skrb za stranke in učinkovit ‘upsell’,
o doseganje prodajnih planov,
o znanje Angleškega jezika,
o prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami v branži varovanja in videonadzornih sistemov.

Imaš sledeče lastnosti:
o Situacijsko znanje. Poznavanje posla (potencialnih) strank - njihovih trgov, strank, konkurence, izzivov, itd.. Razumevanje ključnih posameznikov pri strankah - nakupnih vplivnikov – njihovih vlog, dela, interesov in težav.
o Poznavanje zmožnosti. Poznavanje zmožnosti izdelkov in storitev, potrebnih za rešitev strankinih problemov.
o Veščine dela z ljudmi. Predvsem uspešna komunikacija – veščine aktivnega in pazljivega poslušanja ter vzpostavitve in vodenja pomembnega dialoga.
o Prodajne veščine. Vzbuditev interesa, odkrivanje strankinih problemov in njihovih vzrokov, kdo so odločevalci in kako pridobiti dostop do njih, gradnja vizije rešitve, prepoznavanje vrednosti za stranko, kontrola nakupno-prodajnega procesa, predstavljanje koristi za kupca, pogajanja, itd..
o Odlične komunikacijske sposobnosti. Ste odličen poslušalec in se znate vživeti v kožo sogovornika. Veste, zakaj nam je bog dal 2 ušesi in le 1 usta. Se zelo dobro izražate, tako ustno kot pisno.
o Želja po izboljševanju. Imate sposobnost hitrega učenja in potrebo po pridobivanju novih znanj in veščin. Sistematičen način dela. Hočete razumeti, zakaj je posel v nekem primeru uspel, v nekem drugem pa ne. Analitične sposobnosti in inovativnost (razmišljanje izven okvirjev).
o Čustvena stabilnost/inteligenca. Včasih morate imeti debelo kožo. Razočaranja in zavrnitve vas ne vržejo iz tira. Znati se morate kontrolirati tudi v konfliktnih, negotovih, obremenjujočih in stresnih situacijah. Samokontrolo morate znati ohraniti tudi pri nevljudnih, težavnih ali bolj agresivnih sogovornikih.
o Dobra energetska opremljenost. Izžarevati morate energijo. Problemi vam predstavljajo izziv. Ste proaktivni, vztrajni in pripravljeni na trdo delo.
o Uživate v prodaji in delu z ljudmi. Razvijate in gojite win-win odnose. Ima veliko mero razumevanja za potrebe, občutke in čustva drugih. Iščete najustreznejšo rešitev za stranko. Držite dano besedo.
o Ostalo. Izpit B kategorije, vsaj V. stopnja izobrazbe.

Kaj nudimo

o delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
o zaposlitev v zelo uspešnem mednarodnem podjetju,
o delo z vrhunskim portfeljem storitev, rešitev in produktov partnerjev in dobaviteljev na lokalni in globalni ravni,
o stimulativen redni dohodek in bonus za rezultate,
o mobilni telefon, prenosni računalnik,
o karierni in osebnostni razvoj,
o možnost napredovanja.

Izberi področje dela