Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Prodajni svetovalec

12.10.2018
A1 Slovenija, d. d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom


SPLOŠNO O PODJETJU

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji in pomemben del skupine Telekom Austria Group, vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah.

V A1 Slovenija vse od vstopa na trg leta 1999 ohranjamo položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepimo svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporabljamo za to, da svojim uporabnikom omogočamo oblikovanje doživetij, kot jih sami želijo živeti.

Družbena odgovornost je v A1 Slovenija globoko vpeta v jedro poslovanja. Živimo jo vsak dan in na vseh področjih našega delovanja.

Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700.000 uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti doživljajo delo, zabavo in ustvarjanje bolj povezano in tako kot dejansko sami želijo.

Več informacij najdete na A1.si.

GLAVNE DEJAVNOSTI

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev mobilne in fiksne telefonije, interneta ter digitalne televizije v Sloveniji.

VIZIJA IN CILJI

Odlična uporabniška izkušnja in digitalizacija sta naša strateška temelja za povezovanje ljudi, prostorov in stvari. Ustvarjamo edinstvene izkušnje v digitalnem svetu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da organizacijska kultura močno vpliva na uresničevanje naše strategije, zato jo nenehno krepimo in spodbujamo njen razvoj. Vsakodnevno gradimo pogoje dela, ki spodbujajo inovativen način razmišljanja ter kreativnost pri ustvarjanju novih produktov in storitev. Zaupanje, timsko delo, hitra odzivnost na spremembe so ključni elementi naše kulture in s tem naših vrednot. Svoj posel opravljamo odgovorno in z integriteto. Ni pomembno zgolj, kakšne rezultate imamo, pomembno je tudi, kako jih dosegamo. Spodbujamo vključevanje sodelavcev v različne aktivnosti, ki morda tudi niso del njihovih osnovnih zadolžitev, in s tem krepimo medsebojno sodelovanje in timsko delo. Ob tem pa je pomembno, da razmišljamo in delujemo izven ustaljenih okvirjev. Naša glavna prednost so sodelavci, ki pri svojem delu uresničujejo vrednote A1.KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Sodelavci A1 smo odprti za nove priložnosti, polni energije in željni novih znanj in te lastnosti pričakujemo tudi od novih sodelavcev. Glavne kompetence, ki jih iščemo pri novih sodelavcih, so: inovativno razmišljanje, predanost, učinkovitost, sodelovanje in odgovornost. Delujemo v hitro se spreminjajoči panogi, kjer so spremembe nenehne. V takšnih okoliščinah so prav sodelavci tisti, ki morajo kot prvi razumeti, zakaj potrebujemo spremembe, v njih pa morajo videti priložnost za napredek, za izboljšave in nove predloge − tako na osebni ravni, kot tudi na ravni podjetja.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1. Na razgovorih izstopajo predvsem kandidati, ki pokažejo široko neukalupljeno razmišljanje izven okvirjev, obenem pa jim je pomembna proaktivnost in konstruktiven odnos do dela ter predanost izzivom. Prepričajo nas kandidati, ki pokažejo veliko mero odgovornosti in zaupanja - tako do sebe, sodelavcev, podjetja in okolja kot do družbe kot celote.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če želimo ustvarjati konkurenčno prednost pred drugimi podjetji v panogi, moramo biti v svojem poslu odlični. Odličnost izhaja iz sodelavcev in ne more obstajati brez ustreznih splošnih in strokovnih znanj ter izkušenj in veščin zaposlenih. Zato si prizadevamo za nenehen razvoj znanja in kompetenc znotraj podjetja. Izredno skrb posvečamo ključnim potencialom in jim omogočamo individualni razvoj. Ob vsem tem pa nenehno skrbimo za dobro počutje sodelavcev na delovnem mestu z odprto in transparentno komunikacijo ter organizacijo raznovrstnih srečanj, s katerimi krepimo medsebojno sodelovanje.

Da smo na pravi poti, pričajo tudi mnoga prejeta priznanja. Velik ugled uživamo med iskalci zaposlitve, ki so podjetje prepoznali kot enega najuglednejših slovenskih zaposlovalcev in mu dodelili certifikat Ugleden delodajalec. Leta 2013 smo prejeli priznanje Zlata nit za najboljšega delodajalca v kategoriji velikih podjetij.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Predplačniška ponudba: A1 SIMPL

Ponudba za mlade: A1 ORTO TRIPSTER+, A1 ORTO GIGASTAR

Ponudba za rezidenčne naročnike: A1 Začetni S/M, A1 Svobodni S/M/L, A1 Sim za souporabo, A1 Safe, A1 NOW, A1 2.SIM, A1klub.si

Ponudba mobilnega interneta: A1 Neskončni net, A1 Domači net, A1 Hitri net S/M/L

Ponudba za poslovne naročnike: A1 Podjetni Začetni S/M, A1 Podjetni Svobodni S/M/L, A1 Sim za souporabo, A1 Podjetni Zakup, A1 Poslovni Smart, A1 Etherlink, A1 Officenet, A1 Optika, A1 PBX, A1 blagajna, , A1 Nadzor, , A1 storitve v oblaku

Prodajni svetovalec na terenu

Prodajni svetovalec

Lokacija dela:  Štajerska regija

Če vas zanima

A1 Slovenija želi uporabniku zagotoviti odlične storitve in podporo povsod po Sloveniji. Če imate vrhunske komunikacijske sposobnosti, nenehno iščete razvojne priložnosti si želite soustvarjati nekaj izjemnega, ter vas zanima:

 • izvajanje prodaje izdelkov in storitev družbe po telefonu z izvedbo celotnega prodajnega postopka, izvajanje proaktivnih/prodajnih aktivnosti,
 • doseganje postavljenih prodajnih rezultatov,
 • dosledno, pošteno in profesionalno izvajanje vseh procesov, postopkov in nalog, definiranih v posameznem oddelku družbe,
 • varna uporaba vseh sistemov in aplikacij, potrebnih za izvajanje del in nalog posameznih oddelkov,
 • skrb za pretok informacij,
 • odgovorno komuniciranje z vsemi zunanjimi poslovnimi partnerji družbe,
 • mentorstvo pri uvajanju novih sodelavcev,
 • izdelava poročil in statistik po navodilih nadrejenega.

Če imate

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1, ter imajo:

 • delovne izkušenj na področju telefonske prodaje,
 • IV. – VI. stopnjo izobrazbe ekonomsko – komercialne smeri oz. druga ustrezna izobrazba,
 • odlična telefonska in pisna komunikacija,
 • prodajne in pogajalske veščine,
 • samoiniciativnost, prodornost ter prijaznost.

Če bi si želeli delati v okolju, ki vam ponuja

 • delovno razmerje bomo sklenili za določen čas 1 leta s poskusno dobo 3 mesecev,
 • možnost strokovnega in osebnega razvoja,
 • možnost razvoja vaših potencialov in nadgradnjo kompetenc.


Prijava:

Če ste se prepoznali v opisu vas vabimo, da se prijavite preko spletnega obrazca do 30.10.2018.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Če vas zanima

A1 Slovenija želi uporabniku zagotoviti odlične storitve in podporo povsod po Sloveniji. Če imate vrhunske komunikacijske sposobnosti, nenehno iščete razvojne priložnosti si želite soustvarjati nekaj izjemnega, ter vas zanima:
- izvajanje prodaje izdelkov in storitev družbe po telefonu z izvedbo celotnega prodajnega postopka, izvajanje proaktivnih/prodajnih aktivnosti,
- doseganje postavljenih prodajnih rezultatov,
- dosledno, pošteno in profesionalno izvajanje vseh procesov, postopkov in nalog, definiranih v posameznem oddelku družbe,
- varna uporaba vseh sistemov in aplikacij, potrebnih za izvajanje del in nalog posameznih oddelkov,
- skrb za pretok informacij,
- odgovorno komuniciranje z vsemi zunanjimi poslovnimi partnerji družbe,
- mentorstvo pri uvajanju novih sodelavcev,
- izdelava poročil in statistik po navodilih nadrejenega.

Kaj pričakujemo

Če imate
Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1, ter imajo:
- delovne izkušenj na področju telefonske prodaje,
- IV. – VI. stopnjo izobrazbe ekonomsko – komercialne smeri oz. druga ustrezna izobrazba,
- odlična telefonska in pisna komunikacija,
- prodajne in pogajalske veščine,
- samoiniciativnost, prodornost ter prijaznost.

Kaj nudimo

Če bi si želeli delati v okolju, ki vam ponuja
- delovno razmerje bomo sklenili za določen čas 1 leta s poskusno dobo 3 mesecev,
- možnost strokovnega in osebnega razvoja,
- možnost razvoja vaših potencialov in nadgradnjo kompetenc.

Več o nas: https://www.youtube.com/watch?v=QMXdb78UsAE


Prijava:
Če ste se prepoznali v opisu vas vabimo, da se prijavite preko spletnega obrazca. Ob prijavi priložite življenjepis v slovenskem jeziku vključno do 30.10.2018.

Izberi področje dela