Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Programer / Razvijalec programske opreme (Programmer / Software Developer) m/ž

7.12.2017
Počkaj d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom


SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje Počkaj d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Nastalo je iz manjšega družinskega podjetja ustanovljenega leta 1970. Prvotna dejavnost podjetja je bila izdelovanje knjižnične in hotelske opreme. Kasneje je bila k obstoječi proizvodnji dodana še proizvodnja aparatov za igre in zabavo. Uvedba novega asortimenta izdelkov je bila pomembna prelomnica v razvoju podjetja, saj je bistveno vplivala na izboljšanje in posledično povečanje poslovnih prihodkov in dobička podjetja. Zaradi povečanega obsega dela so bili leta 2001 kupljeni in urejeni novi poslovno-proizvodni prostori v Sežani. V nove prostore je bila preseljena večina proizvodnje. V letih 2001 - 2004 je proizvodnja strmo naraščala. Hkrati z rastjo prihodkov je naraščalo tudi število zaposlenih. Leta 2005 je bil poleg obstoječih proizvodno-poslovnih prostorov zgrajen tudi novi, moderen poslovni objekt, v katerem podjetje posluje še danes.

Strateški načrt podjetja predstavlja izhodišče za uresničitev vizije in poslanstva. Usmerjen je v spodbujanje razvojno raziskovalne dejavnosti, proizvodnje visoko kakovostnih izdelkov, zagotavljanje zadovoljstva kupcev, končnih uporabnikov in zaposlenih, varovanje okolja ter rast poslovanja podjetja.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Počkaj d.o.o. je danes uspešno mednarodno uveljavljeno podjetje s področja proizvodnje in prodaje elektronskih igralnih aparatov, ki jih trži pod lastno blagovno znamko Alfastreet. Vsi produkti so plod lastnega razvoja in designa ter se uvrščajo v sam svetovni vrh ponudnikov tovrstnih naprav. Družba, ki danes zaposluje preko 100 ljudi je s svojimi aparati že prisotna v skupno 96 državah po vseh kontinentih. Zaradi hitre rasti prodaje na obstoječih trgih ter intenzivnega širjenja na nova tržišča ter povečanih aktivnosti na področju razvoja in prodaje zaposlujemo na sedežu v Sežani več različnih profilov.

VIZIJA IN CILJI

Naša vizija je utrditi položaj največjega proizvajalca avtomatskih elektronskih rulet in ostalih igralnih avtomatov za več igralcev (ETG – Electronic Table Games), tudi v prihodnje dosegati evropsko in svetovno primerljive rezultate, investirati v razvoj novih edinstvenih proizvodov, ki so bistvenega pomena za obstoj na tržišču igralnih naprav ter prodreti na tržišča, kjer igralniška zakonodaja dovoljuje igre na srečo. Temeljni cilji rasti podjetja so vlagati v nove razvojno raziskovalne projekte ter razvijati in razširiti dejavnost z novimi izdelki, prilagojenimi željam in zahtevam posameznega trga in kupca, prodreti na nove tuje trge ter povečati prodajo in tržni delež na obstoječih trgih. Obenem si želimo obdržati in izboljševati visoko kakovost izdelkov, povečati obseg poslovanja na domačem in tujih trgih, povečati dodano vrednost na zaposlenega, povečati število zaposlenih na področju raziskav in razvoja, testirne ekpe ter prodaje. Poleg tega strmimo k ohranjanju dobrih poslovnih odnosov z obstoječimi poslovnimi partnerji in k pozitivni delovni klimi.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Podjetje Počkaj d.o.o. ima tudi dve povezani podjetji, in sicer Alfastreet d.o.o. ter Mizarsko delavnico Iztok Počkaj s.p., zato na posameznih področjih zaposlujemo različne profile kadrov. Iščemo sodelavce, ki si želijo pozitivne delovne klime, dobrih in spoštljivih odnosov ter želijo s svojim delom in znanjem doprinesti k nadaljnjem razvoju podjetja.

Delovno okolje ponuja številne tudi možnosti napredovanja, vsem ki ste željni novih izzivov in vam idej ne primanjkuje. Posebej stimuliramo tudi nadpovprečno angažiranost, ambicioznost ter kreativnost.

Ker v podjetju preživimo več kot s svojimi domačimi je naš moto, da se imamo »fajn«, kjer se lahko tudi služba v hobi spremeni. Strmimo k temu, da vsakemu zaposlenemu najdemo delovno mesto, ki mu bo v zadovoljstvo ter veselje, zato se predhodno dobro pogovorimo, da lahko želje posamezniku maksimalno prilagodimo.

Da se med sabo podružimo in bolje spoznamo, organiziramo najrazličnejše zabavne ter športne kolektivne dogodke, tako da vsakdo zagotovo najde nekaj kar ga veseli in se druženja udeleži.KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Naša pričakovanja na področju zaposlovanja so različna in odvisna od delovnega mesta oziroma dela, ki ga bo posameznik v družbi opravljal. Za manj zahtevna delovna mesta so običajno naša pričakovanj manj zahtevna, medtem ko pri vodilnih delovnih pozicijah iščemo veliko bolj prodorne, ambiciozne, pozitivne ter kreativne sodelavce.

Zavedamo se, da vsak ki prihaja v novo delovno okolje potrebuje čas, da se navadi na delo, sodelavce ter kulturo podjetja in zato se vsakokrat potrudimo, da posameznik čim prej spozna vse aspekte podjetja ter prilagodi načinu dela. Vsak posameznik dobi mentorja, ki mu je vedno na razpolago ter mu lahko odgovori na vsa konkretna vprašanja ter mu pomaga, da je rokovanje z delom čim bolj enostavno, vključitev v kolektiv pa čim manj stresna in hitra.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Zavedamo se, da danes ni lahko izbrati službe, ki nas bo na splošno zadovoljevala in nam omogočila, da se bomo počutili varne, spoštovane ter cenjenje. Zlasti če smo že zaposleni je zamenjava velikokrat težka odločitev, zato se tudi sami prilagajamo takšnim situacijam in potencialnim kandidatom omogočimo, da nas predhodno bolje spoznajo. Vsak novi kader, ki prihaja v naše vrste se mora predhodno seznaniti z delom in delovnim procesom, nalogami ter sodelavci, saj le na tak način lahko čim bolj približamo in orišemo posamezno delovno mesto in potencialnega kandidata seznanimo z vsemi potrebnimi informacijami še pred zaposlitvijo.

Sodelavcem ponujamo odlične delovne pogoje, pozitivno in stabilno delovno klimo, delo v lepo urejenih delovnih prostorih ter skrb za varnost in zdravje pri delu. Vabimo vas, da nas kontaktirate ter se še sami prepričate kaj in kako delamo pri nas ter kaj vam lahko ponudimo v okviru vaših znanj in izkušenj. Izobrazba je pomembna, vsekakor pa še zdaleč ni ključen dejavnik pri izbiri ustreznih sodelavcev. Veselimo se srečanja z vami!NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Povezava na spletni katalog: http://bit.ly/2lwqInD


Company Pockaj d.o.o. is a private limited company, owner of a well-known and fast-growing brand Alfastreet gaming, with its head office and production facilities based in Sezana, Slovenia.

Alfastreet multi-player series of products include Automated and Live Roulette, Automated electronic Dice, Black Jack, Poker in various models and configurations and also the SLOT program. Alfastreet products are a synonym for top quality, technologically advanced, carefully designed, crafted and built Gaming instruments. Flexibility of services, inventiveness and customer orientation assure maximized customer’s and player’s profitability in maintain the brand’s leading market position.

Alfastreet is a name that incorporates trust and excellence.

We all focus on teamwork as our guiding principle. Furthermore, we are keen to demonstrate our customers the commitment to service their needs with reliability, efficiency and excellence, combining our unique skills with the latest technology.

All company’s business operations, products and services are carefully adjusted to local markets, current standards and legislation, due this reason also our R&D department is growing rapidly.

We are looking for dedicated team players that are comfortable with self-direction, and inspired by the thrill of building creative solutions to challenging problems. Several of our programmers are self-taught, so a degree is not a necessity. However, a love of programming and ability to work in a team are both a must.

Programmer / Software Developer m/f

Job location in Tehnološki park Ljubljana.

Responsibilities:

 • Developing innovative applications,
 • Provide software maintenance services throughout the project life cycle,
 • Suggest improvements if necessary by designing and implementing new systems,
 • Participate in creating communications protocols for new devices,
 • Determine and correct the bugs identified by people from other crafts and the quality control team,
 • Carry out all other related tasks.

Essential Skills:

 • Minimum 2 years of relevant product development experiences,
 • Object-oriented software development skills, especially C# / ActionScript or complementary skills,
 • Ability to collaborate and work well with other disciplines,
 • Solid written and verbal communication skills,
 • Ability to adapt to change.

Other Skills:

 • Experience in a cross-platform,
 • Ability to take initiative,
 • Ability to work as part of a team.

We Offer:

 • We are offering a unique opportunity to join an international well-established company with challenging projects,
 • Professional development opportunities,
 • Flexible office hours,
 • Competitive salary based on your work experiences, knowledge and capabilities with the yearly project benefits,
 • Excellent working environment.

If you think you’re the right person for the job, we’d love to hear from you!


For further information please contact Bostjan Gustin on the telephone number +00386 31 677 590.

Please send your CV via MojeDelo.com portal.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Počkaj d.o.o. je zasebna družba z omejeno odgovornostjo, specializirana za proizvodnjo avtomatskih elektronskih aparatov, ki jih trži pod lastno blagovno znamko Alfastreet.
Proizvodni program vključuje avtomatizirane rulete, avtomatizirane igre s kockami, avtomatizirane mehanske konjske dirke, Black Jack, Poker v različnih izvedbah in konfiguracijah, ter program slot aparatov. Proizvodi so sinonim za najvišjo kakovost, tehnološko naprednost in unikaten dizajn. Inovativnost aparatov ter osredotočenost na kupca zagotavlja največjo učinkovitost in profitabilnost igralnim salonom ter casinojem, kar družbi zagotavlja vodilno mesto na svetovnih trgih.
Alfastreet je znamka, ki pomeni zaupanje ter odličnost.
Timsko delo je vodilo našega podjetja. Ob temu želimo svojim kupcem dokazati, da smo družba, ki ji skrb za zadovoljstvo kupcev predstavlja pomembno konkurenčno prednost. Za uspeh je ključna odzivnost in sposobnost izdelave izdelka skladno s pričakovanji kupca.
Vse poslovne odločitve, produkti in storitve so natančno prilagojene svetovnim tržiščem, trenutnim standardom in zakonodaji, kar posledično zahteva hitro rast prodajnega ter razvojnega oddelka.

Vas zanima dinamično in ustvarjalno delo v hitrorastočem mednarodnem podjetju z urejenim delovnim okoljem in pozitivno delovno klimo? Vas zanima samostojno delo ter razvoj novih produktov? V kolikor ste željni novih izzivov na področju igralniške industrije, vas vabimo, da se prijavite na novo delovno mesto znotraj naše organizacije, in sicer:

NALOGE IN ODGOVORNOSTI
• razvoj programskih modulov za igralne aparate glede na navodila vodje skupine;
• izvajanje in evidentiranje popravkov obstoječih modulov programske opreme ;
• testiranje posameznih razvojnih komponent;
• priprava rešitev pri spremembah in izboljšavah izdelkov;
• sodelovanje pri izvedbi komunikacijskih protokolov za nove igralne aparate;
• ostala dela po navodilih vodje razvoja.

ŽELIMO, DA VAS ODLIKUJEJO LASTNOSTI IN KOMPETENCE

• zaželeno vsaj 2 leti ustreznih delovnih izkušenj na področju razvoja;
• znanje C# / ActionScript ter poznavanje drugih programskih jezikov;
• tesno sodelovanje z drugimi oddelki in delo v različnih programskih okoljih;
• komunikacijske ter odlične organizacijske sposobnosti, sposobnost samostojnega doseganja delovnih nalog, skrbnost, kreativnost, samoiniciativnost;
• sposobnost prilagajanja spremembam;
• sposobnost timskega dela.

NUDIMO VAM
• delo v kreativnem in ambiciozno naravnanem mednarodnem podjetju;
• edinstveno priložnost, da se pridružite mednarodno dobro uveljavljenemu podjetju z zahtevnimi projekti;
• možnost kariernega razvoja;
• gibljiv delovni čas;
• konkurenčna plača;
• odlično delovno okolje.
Dodatne informacije glede razpisanega delovnega mesta lahko dobite na telefonski številki 05/70 72 120 ali 031/677-590 (g. Boštjan Guštin).

Vaše ponudbe z življenjepisom pošljite preko portala MojeDelo.com.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kaj pričakujemo

Kaj nudimo

Izberi področje dela