Programer

2.6.2021
Actual I.T. d. d.
Koper ali Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje Actual že 25 let  ponuja celovite informacijske rešitve, ki so podpora poslovnim procesom na posameznih področjih poslovanja.

Bistvene prednosti Skupine Actual predstavljajo lastne celovite informacijske rešitve blagovnih znamk PORT-Line, ki vključuje skupino produktov za podporo poslovanju logistike pristanišč, GASO-Line, produkti za spremljanje in nadzor nad maloprodajo poslovnega sistema v naftni industriji in storitve na področju IT Infrastrukturnih in IT Cybersecurity rešitev in svetovanj, s katerimi zaključujemo našo celovito ponudbo. Ne gre pozabiti, da je Skupina Actual prepoznavna tudi na področju implementacije poslovno informacijskih sistemov, ki temeljijo na tehnologiji družbe SAP (družba Itelis d.d.).

Področja IT infrastrukturnih in IT Cybersecurity rešitev in svetovanj je skupina Actual I.T. letos še dodatno okrepila z nakupom enega slovenskih največjih IT integratorjev Unistar PRO iz Ljubljane in nakupom njegovega hčerinskega podjetja, ki je vodilno podjetje s področja IT svetovanja in kibernetske varnosti, podjetje Pro Astec. Tako se je skupina Actual I.T. izstrelila med največje skupine s področja IT infrastrukture, svetovanja in kibernetske varnosti v Sloveniji in širše v regiji.

Skupina Actual je prisotna na trgih Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije ter Italije. Z jasnimi strateškimi usmeritvami in razvojnimi prioritetami postajamo pomemben igralec na trgih jugovzhodne Evrope, EU, Južne Amerike, Afrike in Rusije.

Actual je del skupine DBA Group iz Italije. 


GLAVNE DEJAVNOSTI

Hiter tehnološki razvoj prinaša veliko novosti na vseh področjih računalništva in informatike. 
V Actualu razvijamo informacijske rešitve za podporo poslovnim procesom. Pri razvoju smo agilni saj aktivnosti usklajujemo z metodologijo Kanban. Naši razvojniki pri delu uporabljajo naslednje tehnologije in programske jezike: .NET Framework, MS-SQL Server, Javascript, HTML 5, Xamarin, CSS 3, C#, SqlLite, nHibernate, Teleric Kendo, Bootstrap, .NET Core Framework

Po drugi strani pa je naše delo tudi skrb za ustvarjanje in upravljanje naprednih, inteligentnihin varnih IT infrastruktur.


VIZIJA IN MISIJA

Naše poslanstvo je, da ustvarimo takšno informacijsko okolje, ki omogoča strankam optimalno izvajanje njihove glavne dejavnosti.

Naše geslo: ''Izzive spreminjamo v rešitve.''

Skupina Actual želi postati vrhunski globalni rešitveni center, ki trži informacijske rešitve prilagojene kupcu na trgih EU, jugovzhodne Evrope, Južne Amerike, Afrike in Rusije.

Postali bomo privlačna priložnost za zaposlitev najboljših kadrov.

Samo poslovna odličnost v izvajanju dogovorjenega je dovolj dobra. To zahteva učinkovitost, kakovost, strokovnost, osredotočenost na dogovorjene cilje in preseganje pričakovanj s strani vseh sodelavcev v skupini Actual.

Proaktivnost v izvajanju in svetovanju pri reševanju izzivov naših strank. Samoiniciativnost v okviru pristojnosti, odzivnost na izzive v okolju in pobude za izboljšave so merila naše uspešnosti.

Pripadnost skupnim ciljem podjetja, poslanstvu in viziji. To zahteva usklajenost našega delovanja in odprtega soočenja mnenj.

Spoštovanje do strank, dobaviteljev in sodelavcev, različnosti in sprejetih dogovorov. To zahteva našo vztrajnost za doseganje dogovorjenih ciljev.

Odgovoren odnos pri izpolnjevanju dogovorjenega, do sodelavcev in poslovnih partnerjev. Smo ugleden in odgovoren partner v trajnostnem razvoju naravnega in družbenega okolja.

V poslovne usmeritve vključujemo visoko stopnjo odgovornosti do družbenega in socialnega okolja. Smo varen in odgovoren delodajalec. V odnosu do zaposlenih spoštujemo človekove pravice, smo nediskriminatorni in vlagamo v neprestano izboljševanje delovnih pogojev.

 DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Ekipo bomo zaradi ambicioznih projektov širili predvsem s profili: programerji/razvijalci (junior in senior), poslovni analitiki (junior in senior) in projektnimi vodji.

Za podjetje Itelis zagotovo vse profile SAP svetovalcev, za podjetja Unistar in Astec pa strokovnjake s področja IT Infrastrukture in Cybersecurity.

Vključitev v delovni proces pa omogočamo tudi študentom (za prakso in študentsko delo) in dijakom (za prakso). 


  KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Actual smo ljudje.

Temelj naše uspešnosti predstavljajo visoko usposobljeni in motivirani kadri. Smo zavzet, ambiciozen, kreativen in mlad IT kolektiv, vedno pripravljen na sodelovanje, razvoj, izobraževanje in napredek. Naše ključne vrednote so odličnost, proaktivnost, spoštovanje in odgovornost. Medosebne odnose gradimo na pripadnosti, spoštovanju, odličnosti in zaupanju. Našim zaposlenim omogočamo tako osebni kot profesionalni razvoj. Prihodnost gradimo na ambicioznih, kreativnih in usposobljenih posameznikih. Letno vložimo veliko sredstev v vse oblike izobraževanj in slednje zelo cenimo. Izvajamo tudi različne in sodobne oblike razvoja zaposlenih, s katerimi povečujemo zavzetost zaposlenih. 

Od novih sodelavcev tako pričakujemo sposobnost za skupinsko delo in predanost, močno usmerjenost k doseganju ciljev, odlično sposobnost za upravljanje s časom, samostojnost, samoiniciativnost, natančnost, odgovornost, zavzetost, komunikativnost,  zanesljivost in pripravljenost za nadaljnje izobraževanje.

Kompatibilnost z zgoraj opisano organizacijsko kulturo pričakujemo tudi od novih sodelavcev. 

  KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

 • Odgovorno in zanimivo delo v uspešnem podjetju, ki je del Skupine DBA Group, kjer skladno z našimi vrednotami cenimo  odličnost, proaktivnost, zavzetost, energijo, spoštovanje in odgovornost vsakega posameznika.
 • Pridobivanje mednarodnih delovnih izkušenj.
 • Odlične delovne pogoje z velikim poudarkom na zdravju in dobrem počutju na delovnem  mestu 
 • Delo v prijetnem okolju.
 • Velika fleksibilnost
 • Bogata promocija zdravja na delovnem mestu. 
 • Stabilno delovno okolje, ki ponuja bogate, globalne in široke možnosti za razvoj in izobraževanje. 
 • Odlične ter strokovne mentorje.
 • Vedno nove izzive, ki omogočajo osebni in profesionalni razvoj.
 • Vključitev v bogat sistem bonitet.
 • Močno in stabilno organizacijsko kulturo.
 • Naša usmeritev je tudi work – life balance (dan odprtih vrat za otroke zaposlenih, Dedek Mraz za otroke zaposlenih,...)
 • Spoštovanje in upoštevanje idej vsakega posameznika.


  NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Strankam ponujamo informacijske rešitve, ki zadovoljujejo njene potrebe ter ji prinašajo dodano vrednost v sklopu njenih poslovnih procesov. To najoptimalneje dosegamo z zunanjim izvajanjem informacijskih storitev (outsourcing) bodisi s celovitim pristopom, bodisi s pokrivanjem specifičnih področij IT, kakor tudi s sklopom bolj fleksibilnih storitev v okviru gostovanja (hosting) in rešitev v oblaku(cloud). 

Dolgoletne izkušnje, odličnost v izvajanju, spoštovanje, odzivnost, odgovornost, strokovnost in zaupanje ter visoko usposobljeni in motivirani kadri, vedno pripravljen na sodelovanje in razvoj, predstavljajo jedrno kompetenco, ki omogoča diferenciacijo od ostalih ponudnikov istovrstnih storitev. Skupina Actual je v okviru tega modela poslovanja razvila širok spekter standardiziranih in specifičnih IT rešitev, ki strankam zagotavljajo podporo poslovnim procesom.

Vsi produkti, storitve in rešitve se stekajo v skupno stično točko in sicer v profesionalno voden storitveni center, ki nudi spremljanje delovanja in varnosti informacijskih sistemov ter podporo končnim uporabnikom 24 ur na dan / 365 dni na leto. Zmožnost nudenja celovite palete produktov ter osnovnih, podpornih in specifičnih storitev skupaj z zaokroženo podporo uporabnikom predstavlja našo konkurenčno prednost pred ostalimi ponudniki.

Več informacij na naši spletni strani.

.NET Razvijalec

Actual I.T. d.d., vodilni ponudnik globalnih IT rešitev za podporo poslovanju, v svoje vrste vabi strokovnjake na IT področju. 

Ker je naš moto: ''Izzive spreminjamo v rešitve«, v svoje vrste v mlado in dinamično ekipo vabimo sodelavke ali sodelavce, ki bodo skupaj z nami in našimi vrednotami (odličnost, proaktivnost, spoštovanje, odgovornost) pisali uspešno zgodbo še naprej. 

Zaradi povečanja obsega poslovanja ter novih projektov v Sloveniji in tujini želimo okrepiti ekipo ter v svoje vrste pritegniti sodelavke ali sodelavce za naslednje delovno mesto:

Programer (m/ž)

Ključne odgovornosti:

 • načrtovanje in razvoj spletnih in mobilnih poslovnih aplikacij,
 • pisanje jasne, učinkovite in varne kode v skladu s specifikacijami,
 • tesno sodelovanje z ekipo razvojnikov, poslovnih in sistemskih analitikov,
 • analize obstoječe programske opreme in vmesnikov ter zasnova posodobljene in nove programske opreme in vmesnikov,
 • raziskave in razvoj novih programskih produktov.

Pričakujemo:

 • izobrazbo računalniške ali tehnične smeri,
 • izkušnje pri razvoju računalniških sistemov,
 • dobre analitične sposobnosti ter smisel za tehnično načrtovanje,
 • poznavanje C # jezika in .NET platforme,
 • delo z relacijskimi podatkovnimi bazami,
 • poznavanje okolja MS Visual Studio in drugih razvojnih orodij,
 • odlično znanje angleškega jezika,
 • vozniški izpit B-kategorije.

Prednost bodo imeli kandidati:

 • z izkušnjami pri integraciji različnih naprav z računalniškimi sistemi,
 • ki obvladajo Angular, TypeScript,CSS, HTML5, XML.

Zaželeno je, da imajo kandidati sledeče osebnostne lastnosti:

 • sposobnost za skupinsko delo in predanost,
 • močno usmerjenost k doseganju ciljev,
 • odlično sposobnost za upravljanje s časom,
 • samostojnost,
 • samoiniciativnost,
 • natančnost,
 • odgovornost,
 • komunikativnost,
 • zanesljivost,
 • pripravljenost za nadaljnje izobraževanje.

Nudimo:

 • odgovorno in zanimivo delo v uspešni Skupini Actual, ki je del Skupine DBA Group iz Italije, kjer skladno z našimi vrednotami cenimo odličnost, proaktivnost, spoštovanje in odgovornost vsakega posameznika,
 • odlične delovne pogoje z velikim poudarkom na zdravju in dobrem počutju na delovnem  mestu,
 • strokovno mentorstvo pri uvajanju v delo,
 • stabilno in fleksibilno delovno okolje, ki ponuja bogate, globalne in široke možnosti za razvoj in izobraževanje,
 • vedno nove izzive, ki omogočajo osebni in profesionalni razvoj,
 • vključitev v sistem bonitet (dodatno  pokojninsko zavarovanje, nezgodno zavarovanje,…),
 • možnost dolgoročnega sodelovanja,
 • možnost sodelovanja na mednarodnih projektih,
 • lokacija dela: Koper ali Ljubljana.
 • Prijava:

V kolikor se prepoznate v zgornjem zapisu, vas vljudno vabimo, da nas v to prepričate in nam svojo prijavo (motivacijsko pismo in CV) pošljete čimprej, najkasneje pa do 2.7.2021, na e-naslov kadrovska.sluzba@actual.si, kjer smo vam na razpolago tudi za morebitna vprašanja in dodatne informacije. 

Vaše prijave bomo obravnavali zaupno in v skladu z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Actual I.T. d.d., vodilni ponudnik globalnih IT rešitev za podporo poslovanju, v svoje vrste vabi strokovnjake na IT področju.

Ker je naš moto: ''Izzive spreminjamo v rešitve«, v svoje vrste v mlado in dinamično ekipo vabimo sodelavce, ki bodo skupaj z nami in našimi vrednotami (odličnost, proaktivnost, spoštovanje, odgovornost) pisali uspešno zgodbo še naprej.

Zaradi povečanja obsega poslovanja ter novih projektov v Sloveniji in tujini želimo okrepiti ekipo ter v svoje vrste pritegniti sodelavke ali sodelavce za naslednje delovno mesto:

Programer

Ključne odgovornosti:
 načrtovanje in razvoj spletnih in mobilnih poslovnih aplikacij,
 pisanje jasne, učinkovite in varne kode v skladu s specifikacijami,
 tesno sodelovanje z ekipo razvojnikov, poslovnih in sistemskih analitikov,
 analize obstoječe programske opreme in vmesnikov ter zasnova posodobljene in nove programske opreme in vmesnikov,
 raziskave in razvoj novih programskih produktov.

Kaj pričakujemo

Pričakujemo:
 izobrazbo računalniške ali tehnične smeri,
 izkušnje pri razvoju računalniških sistemov,
 dobre analitične sposobnosti ter smisel za tehnično načrtovanje,
 poznavanje C # jezika in .NET platforme,
 delo z relacijskimi podatkovnimi bazami,
 poznavanje okolja MS Visual Studio in drugih razvojnih orodij,
 odlično znanje angleškega jezika,
 vozniški izpit B-kategorije.

Prednost bodo imeli kandidati:
 z izkušnjami pri integraciji različnih naprav z računalniškimi sistemi,
 ki obvladajo Angular, TypeScript,CSS, HTML5, XML.

Zaželeno je, da imajo kandidati sledeče osebnostne lastnosti:
 sposobnost za skupinsko delo in predanost,
 močno usmerjenost k doseganju ciljev,
 odlično sposobnost za upravljanje s časom,
 samostojnost,
 samoiniciativnost,
 natančnost,
 odgovornost,
 komunikativnost,
 zanesljivost,
 pripravljenost za nadaljnje izobraževanje.

Kaj nudimo

 odgovorno in zanimivo delo v uspešni Skupini Actual, ki je del Skupine DBA Group iz Italije, kjer skladno z našimi vrednotami cenimo odličnost, proaktivnost, spoštovanje in odgovornost vsakega posameznika,
 odlične delovne pogoje z velikim poudarkom na zdravju in dobrem počutju na delovnem mestu,
 strokovno mentorstvo pri uvajanju v delo,
 stabilno in fleksibilno delovno okolje, ki ponuja bogate, globalne in široke možnosti za razvoj in izobraževanje,
 vedno nove izzive, ki omogočajo osebni in profesionalni razvoj,
 vključitev v sistem bonitet (dodatno pokojninsko zavarovanje, nezgodno zavarovanje,…),
 možnost dolgoročnega sodelovanja,
 možnost sodelovanja na mednarodnih projektih,
 lokacija dela: Koper ali Ljubljana.

Prijava:
V kolikor se prepoznate v zgornjem zapisu, vas vljudno vabimo, da nas v to prepričate in nam svojo prijavo (motivacijsko pismo in CV) pošljete čimprej, najkasneje pa do 2.7.2021, na e-naslov kadrovska.sluzba@actual.si, kjer smo vam na razpolago tudi za morebitna vprašanja in dodatne informacije.
Vaše prijave bomo obravnavali zaupno in v skladu z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov.

Izberi področje dela