Proizvodni delavec (m/ž)

23.6.2022
Iskra Mehanizmi, d.o.o.
Brnik ali Lipnica
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Iskra Mehanizmi d.o.o. (IM), je podjetje z več kot šestdesetletnimi izkušnjami na področjih finomehanike, elektromehanike in elektronike. Že od ustanovitve podjetja, ki je v celoti usmerjeno v izvoz, so naše glavne dejavnosti načrtovanje, razvoj in proizvodnja inovativnih izdelkov, ki kupcem omogočajo rast in razvoj poslovanja. Dolgoletne izkušnje, obširno razvojno znanje in odlično poznavanje potreb kupcev, Iskra Mehanizmi d.o.o., postavljajo v sam vrh med ponudniki visoko kakovostnih mehatronskih rešitev.

GLAVNE DEJAVNOSTI

IM sodeluje s številnimi svetovno znanimi blagovnimi znamkami v štirih segmentih; avtomobilizmu, na področju industrijskih rešitev, pametnih domov in skrbi za zdravje. Med ključne skupine izdelkov podjetja IM spadajo mehatronske pogonske rešitve, iBLDC motorji, hladilni deli motorja, ventili in različne električne naprave. Kupcem nudimo razvojno sodelovanje in serijsko proizvodnjo.

VIZIJA IN CILJI

Vizija podjetja je postati svetovno poznani dobavitelj visoko kakovostnih mehatronskih rešitev kupcem na Automotive (avtomobilska industrija), Healthcare (skrb za zdravje), Smart Home (pametni dom) in Industry (industrija) področjih.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

IM kultura temelji na petih temeljnih vrednotah podjetja, ki naše zaposlene povezujejo v skupnost: inovativnost, proaktivnost, fleksibilnost, zanesljivost in korektnost. Zavedamo se, da so naši zaposleni gonilo razvoja in rasti podjetja, zato za njih in skupaj z njimi ustvarjamo kakovostno delovno okolje. Naš cilj je ustvariti sproščeno delovno okolje v katerem vlada odkrita komunikacijo in kjer ima vsak zaposleni priložnost za nadaljnjo rast na kariernem področju.
IM mehatronske rešitve najdemo v avtomobilski industriji; naši pogonski in hladilni deli so vgrajeni v motorje priznanih avtomobilskih znamk kot sta BMW in Renault ter številne druge. Podjetje že leta uspešno sodeluje z gigantom Philips na področju skrb za zdravje, za katerega izdeluje različne električne aparate. Na področju pametnega doma in industrije nudimo tako elektronske naprave kot pogonske dele motorja za različne aplikacije.

Proizvodni delavec - Lipnica m/ž


V podjetju Iskra Mehanizmi, d.o.o. vso kreativno energijo in strast vlagamo v načrtovanje, razvoj in proizvodnjo inteligentnih mehatronskih rešitev na področjih avtomobilizma, skrbi za zdravje, pametnih domov in industrije. Naši partnerji so svetovno priznana podjetja, s katerimi skupaj iščemo in razvijamo najboljše rešitve za končne uporabnike.

Ste pogumni, vedoželjni in proaktivni? Če ste pritrdilno odgovorili na vprašanje, vas z veseljem vabimo v našo ekipo zavzetih sodelavcev. Naša želja je, da rastete skupaj z nami, zato vam bomo stali ob strani in vam pomagali pri nadaljnjem razvoju vaše kariere.


K sodelovanju vabimo:

Proizvodni delavec - m/ž

Pogoji za zasedbe delovnega mesta:

  • Pričakujemo ustrezne ročne spretnosti in dobre delovne navade, odgovornost, natančnost in motiviranost za delo

Opis del in nalog:

  • Sestavljanje majhnih delcev, pakiranje in sestavljanje po predložnem načrtu.

Nudimo:

  • enoizmensko delo
  • zaposlitev za določen čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas
  • delo v prijetnem in dinamičnem kolektivu, kjer je dobro počutje zaposlenih zelo pomembno

Delovni mesto je prosto na lokaciji Brnik ali Lipnica. 

Cenimo samostojnost,  komunikativnost, samoiniciativnost, pripravljenost za timsko delo, zanesljivost, ažurnost ter  željo po pridobivanju novih znanj in srečevanju z novimi izzivi.

Če imate veliko dobre volje in željo po napredovanju, Vas vabimo, da se nam pridružite.


Smo prvo slovensko podjetje, ki je za svoja prizadevanja na področju izobraževanja in razvoja zaposlenih prejelo mednarodni naziv »VLAGATELJI V LJUDI«.

Prijavo s kratkim življenjepisom in opisom izkušenj pošljite na elektronski naslov: kadri@iskra-mehanizmi.si - v zadevo napišite naziv delovnega mesta, na katerega se prijavljate.
www.iskra-mehanizmi.si
Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Opis del in nalog:
- opravljanje proizvodno-kontrolnih del v skladu s predpisano kontrolno-tehnološko dokumentacijo
- pripravljanje strojev in naprav za varen zagon
- opravljanje internega transporta
- pregledovanje kosov, pranje kosov
- druga dela po navodilih nadrejenega.

Kaj pričakujemo

- osnovno razumevanje SLO jezika.

Pričakovane osebnostne lastnosti:
- natančnost, samoiniciativnost, sistematičnost, zanesljivost, ročne spretnosti.

Delovno mesto je prosto na lokaciji Brnik ali Lipnica.
Prijave s življenjepisom in opisom izkušenj sprejemamo do 20.7.2022, izključno na elektronskem naslovu kadri@iskra-mehanizmi.si – v zadevi sporočila obvezno napišite NAZIV DELOVNEGA MESTA, na katerem se prijavite.

Kaj nudimo

- prevoz na delo, v primeru večjega povpraševanja
- zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas
- fitnes v podjetju
- slovensko podjetje
- moderno delovno okolje.

Izberi področje dela