Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Proizvodni delavec

11.4.2018
Iskra, d.d.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Iskra, d.d.

Strokovni sodelavec za pripravo tehnične dokumentacije (m/ž)

ISKRA je največje slovensko podjetje na področju avtomatizacije procesov, komunikacijskih in varnostnih sistemov za distribucijo električne energije, prenosnih in omrežnih sistemov, komunikacij preko visokonapetostnih linij, avtomatizacije železniškega in cestnega prometa ter programskih rešitev s področij energetike.
 
Moč podjetja Iskra ne leži le v njegovih izdelkih in tehnologiji, ampak tudi v zgodovini podjetja, napisani od izumiteljev, delavcev in briljantnih inženirjev. Danes je podjetje Iskra prisotno v več kot 80 državah z globalno prodajno mrežo, je regionalni vodilni proizvajalec industrijskih rešitev in najsodobnejših elektrotehničnih izdelkov.
 
Nenehno iščemo nove izzive in priložnosti na področju razvoja novih izdelkov kot tudi na področju upravljanja odnosov s strankami. Gonilna sila podjetja je nenehno zasledovanje zavedanja in poudarjanje pomembnosti znanja in kreativnosti. Strategija in politika podjetja spodbujata in se osredotočata na upravljanje inovacij.
 
Iskra je zagotovila na stotine rešitev in poslala na milijone elektrotehničnih izdelkov kupcem v več kot 80 državah po vsem svetu. Ponosni smo, da imamo na tisoče zadovoljnih strank in partnerjev.
 
V naše ekipe vabimo kreativne, ustvarjalne, dinamične, ciljno naravnane sodelavce, ki si želijo novih kariernih izzivov in priložnosti v globalnem okolju, ki ponuja napredno znanje in delo z naprednimi tehnologijami in napravami, izmenjavo znanja med generacijami in karierno napredovanje.

Zaradi širitve posla in obsega dela na področju avtomatizacije železniškega in cestnega prometa, zaposlimo nove sodelavce na delovnem mestu:

PROIZVODNI DELAVEC (m/ž)

Delo obsega predvsem: 

 • Izvajanje različnih ročnih proizvodnih del kot je ročno sestavljanje in montiranje posameznih elementov, spajkanje  ter izvajanje različnih ostalih del. 

Od kandidatov pričakujemo:

 • Delavec brez izobrazbe oz. priučen z delovnimi izkušnjami v proizvodnji,
 • sposobnost razumevanja in branja dokumentacije in načrtov,
 • obvladovanje tehnik spajkanja,
 • ročne spretnosti, 
 • samoiniciativnost, odgovornost za kakovost opravljenega dela.

Nudimo vam:

 • zaposlitev za določen ali nedoločen čas,
 • dinamično delo v multidisciplinarnem timu,
 • stimulativno plačilo,
 • možnost izobraževanja, širitve znanj in osebnostnega razvoja
 • delo poteka v eni izmeni.

Kraj dela: Ljubljana

Prijave s kratkim življenjepisom in svoj CV pošljite na naslov: Iskra, d.d., Stegne 21, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov:  kadri@iskra.eu

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Zaradi širitve posla in obsega dela na področju avtomatizacije železniškega in cestnega prometa, zaposlimo nove sodelavce na delovnem mestu:
PROIZVODNI DELAVEC (m/ž)

Delo obsega predvsem:
- Izvajanje različnih ročnih proizvodnih del kot je ročno sestavljanje in montiranje posameznih elementov, spajkanje ter izvajanje različnih ostalih del.

Kaj pričakujemo

- Delavec brez izobrazbe oz. priučen z delovnimi izkušnjami v proizvodnji,
- sposobnost razumevanja in branja dokumentacije in načrtov,
- obvladovanje tehnik spajkanja,
- ročne spretnosti,
- samoiniciativnost, odgovornost za kakovost opravljenega dela.

Kaj nudimo

- zaposlitev za določen ali nedoločen čas,
- dinamično delo v multidisciplinarnem timu,
- stimulativno plačilo,
- možnost izobraževanja, širitve znanj in osebnostnega razvoja
- delo poteka v eni izmeni.

Kraj dela: Ljubljana

Prijave s kratkim življenjepisom in svoj CV pošljite na naslov: Iskra, d.d., Stegne 21, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov: kadri@iskra.eu

Izberi področje dela