Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Projektant razvijalec

14.3.2019
MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
Šempeter pri Gorici, Ljubljana ali Maribor
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina MAHLE je eden vodilnih svetovnih dobaviteljev v avtomobilski industriji. Okrog 77 000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojnih centrih po vsem svetu ustvarja inovativne rešitve za mobilnost prihodnosti. Vsako drugo osebno vozilo ima vgrajeno kakšno MAHLE komponento, inovativni izdelki družbe pa se uporabljajo tudi izven cest (na primer v gradbeni in kmetijski mehanizaciji ter logistični opremi, pomorski, letalski in železniški mehanizaciji).

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. je proizvodna družba z lastno razvojno-raziskovalno dejavnostjo. Usmerjeni smo v izdelke s področja mehatronike. Imamo sodobno opremljene laboratorije za raziskave in razvoj, pri proizvodnji pa uporabljamo visoko tehnološko opremo in moderne pristope. Smo družbeno odgovorno podjetje, saj sledimo trajnostnemu razvoju s stalnimi izboljšavami in najvišjo možno zaščito okolja ter zdravja in varnosti ljudi. Družba je bila ustanovljena leta 1960 in s trenutno skoraj 2000 zaposlenimi sodi med največje slovenske izvoznike in zaposlovalce v regiji. Del skupine MAHLE smo postali po prevzemu v letu 2014.

Za več informacij o skupini pojdite na https://www.mahle.com/.

Spremljajte objave MAHLE Electric Drives Slovenija tudi na Facebook strani https://www.facebook.com/mahleslovenia/

GLAVNE DEJAVNOSTI

Skupina MAHLE z izdelki za motorje z notranjim izgorevanjem in njihovimi preifernimi deli ter z rešitvami za električna vozila odgovarja na ključna vprašanja, vezana na tehnologijo pogonskih sistemov, klimatskih naprav, filtracije ter sistemov upravljanja toplote in mehatronike.

V MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici razvijamo, proizvajamo in tržimo zaganjalnike, alternatorje ter električne pogonske in druge mehatronske sisteme. Imamo lastno razvojno raziskovalno dejavnost za področje mehatronike.

VIZIJA IN MISIJA

Skupina MAHLE želi prispevati k zmanjševanju emisij CO2 in tako k boljšemu okolju, zato ponuja inovativne rešitve, ki prispevajo k čistejšemu ozračju, manjši porabi goriva ter k užitku v vožnji. To vizijo zasledujemo pri oblikovanju vseh vrst pogonskih sistemov, ne glede na to, ali gre za motorje z notranjim izgorevanjem ali za električna vozila.

Naši cilji so zgrajeni na temeljih trajnih faktorjev, ki oblikujejo skupino MAHLE že od samega začetka: ne zadovoljimo se s tem, kar smo dosegli, ampak zaradi ljubezni do avtomobilov in tehnologije vedno stremimo k še boljšim rešitvam. Tako optimiziramo obstoječe tehnologije, razvijamo nove koncepte ter postavljamo vedno višje standarde v industriji.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naša kultura - uspešni skupaj.

Velikost korporacije nam omogoča, da lahko povezujemo mednarodni prostor in priložnosti za večje posle s tradicijo in timskim delom lokalnega delovanja.

Inovacije zahtevajo ljudi, ki so sposobni razmišljati izven okvirov in skupaj najti prave ideje. V MAHLE naši zaposleni že od samih začetkov sodelujejo, da skupaj ustvarjajo uspeh. Tudi danes nas naprej še vedno poganja uspešnost. Kot vodilni na svetovnem trgu predstavljamo znanje, kakovost in mednarodno raznolikost - in cenimo dosežke vsakega posameznika. Sodelavcem omogočamo, da prevzamejo lastno odgovornost oziroma to od njih pričakujemo.

Kot družba prevzemamo tudi socialno odgovornost. Trajnost je del naše tradicije, saj stremimo k ustvarjanju dolgoročnih vrednot.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo pozitivno naravnane in široko razgledane sodelavce, ki pri delu izkazujejo strokovnost, zavzetost, samoiniciativnost in samostojnost. Želimo sodelavce, polne energije in raziskovalce, ki so nad tehnologijo navdušeni tako kot mi. To so ljudje, ki vdihujejo življenje "timskemu duhu", "pripravljenosti pomagati" in "spoštovanju". Želimo, da novi člani družine MAHLE spoštujejo druge kulture ter so poleg tega zanesljivi in z nogami čvrsto na tleh. Na kratko: da so ljudje, ki želijo s svojim žarom sooblikovati prihodnost.

Velikost podjetja in raznolika področja dela nam omogočajo, da za vsakega kanidata najdemo ustrezno delovno mesto in mu tako ponudimo priložnost za oblikovanje kariere po njegovi meri.

Stopite na pot - skupaj z MAHLE

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V MAHLE vas čakajo izzivov polne naloge v mednarodnih ekipah. Lahko boste optimizirali obstoječe tehnologije z inovativnimi rešitvami in razvijali nove koncepte, ne glede na poslovno enoto, ki ji pripadate znotraj skupine MAHLE. Kajti za nas je timsko delo več kot le izraz. Z novimi sodelavci boste raziskovali nove smeri in postavljali nove standarde.

V MAHLE se zavedamo, da uspeh izhaja iz znanja, izkušenj in prizadevanj sodelavcev, zato si prizadevamo za stalen razvoj znanja in kompetenc v podjetju. V ta namen zaposlenim ponujamo možnost izobraževanj, ki pripomorejo k strokovnemu in osebnemu razvoju, poskušamo pa jim tudi olajšati usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

Prve delovne izkušnje lahko v našem podjetju preko praktičnega usposabljanja ali študentskega dela pridobijo tudi dijaki in študenti, ki si tako oblikujejo osnovo za nadaljnji strokovni razvoj. Dijakom tehničnih šol ter študentom strojništva in elektrotehnike podeljujemo kadrovske štipendije.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

MAHLE izdelki so vgrajeni v vsakem drugem osebnem vozilu, sestavni deli in sistemi MAHLE pa že desetletja dosegajo uspehe tudi na dirkalnih stezah po svetu. Inovativni izdelki družbe se uporabljajo tudi izven cest.

Najbolj poznani izdelki MAHLE Electric Drives Slovenija so alternatorji, zaganjalniki in električni motorji oziroma pogonski sistemi. Smo nišni specialist in dobavitelj priznanim globalnim proizvajalcem kmetijske in gradbene mehanizacije (traktorji, kombajni, kopači), komercialnih vozil (kamioni, avtobusi), logistične opreme (viličarji) in električnih transportnih sredstev (golf vozički) ter v avtomobilski industriji (mehtronski sklopi za servo volane in druge mehatronske aplikacije).

BONITETE PODJETJA

Redna plača.

Stimulacija za dobro delo in inovativnost.

Božičnica in drugi dodatki.

Možnost izobraževanja.

Gradnja kariere v mednarodnem okolju.

Pozitivno delovno vzdušje.

Projektant kakovosti / Tehnolog kakovosti

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. V Sloveniji smo prisotni z družbo MAHLE Letrika, ki je priznani proizvajalec alternatorjev, zaganjalnikov in električnih pogonov za kmetijsko in gradbeno mehanizacijo, logistično in transportno opremo ter industrijska in komercialna vozila. 

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji
v MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici, Ljubljani ali Mariboru kot

PROJEKTANT RAZVIJALEC - Software-Specialist automotive Traction Drive System for Application- SW (ASW)/FOC/Diagnosis

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

 • Odgovornost za SW-razvoj motornih krmilnikov / FOC / diagnostike, vključno z izdelavo in testiranjem na osnovi modelov in testiranjem za avtomobilski pogonski sistem
 • Odgovornost za funkcionalno varnost v skladu s standardom ISO 26262 
 • Razvoj programskih vmesnikov Mahle inverter SW 
 • Testiranje in izvajanje SW funkcij 
 • Tesno sodelovanje znotraj razvojnega tima SW in z drugimi strokovnimi skupinami na področju razvoja avtomobilskih pogonskih sistemov.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

 • Najmanj VII/1 stopnja strokovne izobrazbe tehnične smeri (elektro, mehatronika,.)
 • Vsaj 5 let izkušenj s SW za sisteme za pogonski sistem za motorna vozila ali druge aplikacije, po možnosti za krmiljenje motorja / FOC / Diagnosis
 • Dolgoletne izkušnje pri razvoju programske opreme za sisteme (npr. Inverter, E-motor, ..) ali podobne aplikacije
 • Dolgoletne izkušnje pri izdelavi avtomobilskih pogonskih sistemov 
 • Dobro razumevanje procesa V-Model, ASPICE
 • Varnost po ISO 26262 (praktična uporaba postopka, metode,..)
 • Izkušnje v SW-testiranju
 • Odlično jezikovno znanje angleščine in po možnosti v nemščini v pisni in govorni obliki
 •  Obvezno nam pošljite prijavo s podrobnim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku
 • Delovno mesto je na lokaciji Šempeter pri Gorici, Ljubljana ali Maribor.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s 6 – mesečnim poskusnim delom.

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 20. 3. 2019 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Projektant razvijalec- Software-Specialist« ali po e-pošti: si.kadri@si.mahle.com.

jobs.mahle.com


Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji
v MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici, Ljubljani ali Mariboru kot

PROJEKTANT RAZVIJALEC- Software-Specialist automotive Traction Drive System for Application- SW (ASW)/FOC/Diagnosis

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

- Odgovornost za SW-razvoj motornih krmilnikov / FOC / diagnostike, vključno z izdelavo in testiranjem na osnovi modelov in testiranjem za avtomobilski pogonski sistem
- Odgovornost za funkcionalno varnost v skladu s standardom ISO 26262
- Razvoj programskih vmesnikov Mahle inverter SW
-Testiranje in izvajanje SW funkcij
- Tesno sodelovanje znotraj razvojnega tima SW in z drugimi strokovnimi skupinami na področju razvoja avtomobilskih pogonskih sistemov.

Kaj pričakujemo

- Najmanj VII/1 stopnja strokovne izobrazbe tehnične smeri (elektro, mehatronika,.)
- Vsaj 5 let izkušenj s SW za sisteme za pogonski sistem za motorna vozila ali druge aplikacije, po možnosti za krmiljenje motorja / FOC / Diagnosis
- Dolgoletne izkušnje pri razvoju programske opreme za sisteme (npr. Inverter, E-motor, ..) ali podobne aplikacije
- Dolgoletne izkušnje pri izdelavi avtomobilskih pogonskih sistemov
- Dobro razumevanje procesa V-Model, ASPICE
- Varnost po ISO 26262 (praktična uporaba postopka, metode,..)
- Izkušnje v SW-testiranju
- Odlično jezikovno znanje angleščine in po možnosti v nemščini v pisni in govorni obliki
- Obvezno nam pošljite prijavo s podrobnim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku
- Delovno mesto je na lokaciji Šempeter pri Gorici, Ljubljana ali Maribor.

Kaj nudimo

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s 6 – mesečnim poskusnim delom.

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 20. 3. 2019 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Projektant razvijalec- Software-Specialist« ali po e-pošti: si.kadri@si.mahle.com.

Izberi področje dela