Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Projektni tehnolog (m/ž) – Project Technology Engineer

29.9.2017
Danfoss Trata d.o.o.
Kamnik
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

O podjetju Danfoss Trata d.o.o.SPLOŠNO O PODJETJU

Danfoss Trata je poslovni in tehnološki center za rešitve na področju regulacije prenosa toplote v ogrevalnih in hladilnih sistemih.

Naši izdelki zagotavljajo učinkovito rabo energije in pripomorejo k zniževanju emisij CO₂.

Od leta 1995 smo del mednarodne skupine Danfoss s sedežem na Danskem.

GLAVNE DEJAVNOSTI

V Danfoss Trati razvijamo in proizvajamo izdelke za regulacijo prenosa toplote v sistemu daljinskega ogrevanja in hlajenja, ki je daleč najučinkovitejši način oskrbe zgradb z ogrevanjem in hlajenjem v mestih.

Preko 5.700 različnih tipov izdelkov skrbi za to, da je sistem daljinskega ogrevanja in hlajenja še zanesljivejši, učinkovitejši in dostopnejši. Z njihovo uporabo občutno prihranimo pri energiji, zmanjšamo svoje stroške in prispevamo k varovanju okolja.

Danfoss Trata ponuja celovito paleto Danfossovih izdelkov na slovenskem trgu in deloma v regiji in ima na področju regulacije daljinskega ogrevanja in hlajenja največji tržni delež ter spada med vodilna podjetja na svetu.

Odlikuje nas enkratna kombinacija poznavanja prenosa toplote in regulacije sistemov, širok prodajni program in izjemno znanje o aplikacijah, kjer se uporabljajo naši izdelki. Vse to nam omogoča, da razvijamo izdelke, ki postavljajo prihodnje smernice v industriji in presegamo pričakovanja naših kupcev.

Skupine izdelkov, ki jih razvijamo in proizvajamo v Danfoss Trati:

  • regulatorji tlaka in pretoka brez pomožne energije, elektromotorni regulacijski ventili,
  • regulatorji temperature brez pomožne energije,
  • balansirni ventili in
  • prenosniki toplote.

VIZIJA IN CILJI

Danfoss Trata je vrhunski poslovni in tehnološki center za področje prenosa toplote in regulacije daljinskega ogrevanja ter hlajenja, z zaposlenimi, ki svoje znanje zavzeto širijo in soustvarjajo trajnostni razvoj Danfossa.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V Danfoss Trati že vrsto let stremimo k nenehni krepitvi poslovne uspešnosti, poslovne odličnosti in konkurenčnosti na trgu. Naše strategije in cilji stremijo k zadovoljstvu kupcev, zaposlenih, lastnikov in naših dobaviteljev. Skrbimo za stalen razvoj zaposlenih in še naprej spodbujamo interni prenos znanj, ki smo ga nadgradili z merjenjem učinkovitosti.

Ena izmed ključnih nalog je tudi ustrezno in pravočasno obveščanje vseh deležnikov o dogodkih in skrb za dolgoročne odnose z njimi. Danfoss Trata nudi zdravo, varno in urejeno delovno okolje. Zavezani smo tudi svoji okoljski politiki.

Zaposlovanje v podjetju Danfoss Trata d.o.o.KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V Danfoss Trati smo zaposleni visoko zavzeti in motivirani za delo. V delo vlagamo dodaten trud in s pozitivno naravnanostjo navdušujemo ostale. Visoko zavzetost in motiviranost pričakujemo tudi od novih sodelavcev, ne glede na to, za katero delovno mesto gre.

Želimo si novih sodelavcev, ki so vztrajni in osredotočeni na timske rezultate, usmerjeni k ljudem in imajo dobre komunikacijske sposobnosti, sposobnosti mreženja ter sodelovanja in so poslovno usmerjeni.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Vsa delovna mesta so sistemizirana, osnovne plače so določene. Skupaj z zaposlenimi oblikujemo ključne cilje podjetja, oddelkov in vsakega posameznika. Z rednim spremljanjem uresničevanja teh ciljev ugotavljamo uspešnost in učinkovitost vsakega posameznega zaposlenega. Od tega pa so odvisne tudi nagrade za zaposlene, ki jih izplačujemo za doseganje dogovorjenih kompetenc ali ciljev, kot so na primer produktivnost, dobave, dobiček. Osnovno plačo lahko tako na letni osnovi povečamo tudi za več kot enkrat.

Poleg finančnih nagrad pa poznamo celo vrsto bonitet, ki jih zagotavljamo našim zaposlenim. Spodbujamo zagotavljanje ravnovesja med službo in zasebnim življenjem, zato omogočamo delo od doma. Zaposlene dodatno motiviramo z nematerialnimi nagradami, kot so različni športni dnevi, piknik, novoletna zabava in ostala športno-kulturna druženja.

Odgovornost do zaposlenih

Zaposleni v našem podjetju spoznajo najnovejše tehnologije in prispevajo k nadaljnjemu inovativnemu razvoju podjetja. Nudimo dinamično mednarodno okolje s široko paleto izzivov in z odličnimi možnostmi za osebni ter strokovni razvoj. Spodbujamo usposabljanje na delovnem mestu, ki se začne z uvajalnim programom, nadaljuje pa skozi redno delo in stalne izboljšave. Razvojne poti zaposlenih so definirane med razvojnimi pogovori.

Zaposleni večkrat delimo dobre prakse z drugimi slovenskimi in tujimi sodelavci. Z gostovanji in odzivi na tovrstna vabila uresničujemo še eno naše poslanstvo prispevanja k širšemu družbenemu razvoju.

Izobraževanje in usposabljanje

Mednarodno okolje nam ponuja stalne priložnosti za učenje, kar je temelj strokovne rasti zaposlenih. Hkrati se vsak naš sodelavec (tako redno zaposleni, kot najeti in študentje) v povprečju dodatno usposablja več kot 17 ur letno. Skrbimo za stalen razvoj zaposlenih in še naprej spodbujamo interni prenos znanj.

Poleg sistema internih izobraževanj in usposabljanj izvajamo tudi uvajalna usposabljanja novozaposlenih. Za te pripravimo uvajalna usposabljanja iz različnih področij, ki se jih udeležijo v prvih nekaj tednih po dogovoru z neposredno nadrejenim.

Ugodnosti za delojemalce

  • Možnost nadaljnega šolanja: DA
  • Možnost opravljanja študentske prakse: DA

Druge ugodnosti:

Vpetost v mednarodno poslovanje omogoča ambicioznim kadrom nadaljnjo strokovno in osebno rast skozi globalne projekte.

Produkti in storitve Danfoss Trata d.o.o.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Pred nami so številne nove razvojne priložnosti. Delujemo v segmentu, ki je povezan z učinkovito rabo energije in zmanjšanjem toplogrednih plinov. Na pomembnejših trgih imamo dobre pozicije, naša priložnost pa so predvsem projekti obnov in razširitev sistemov daljinskega ogrevanja in gradnja novih sistemov na biomaso.

Danfoss Trata ima največji tržni delež v regulaciji daljinskega ogrevanja. Imamo edinstveno kombinacijo znanja na področju toplotnih podpostaj, regulatorjev in prenosnikov toplote, širok prodajni program regulatorjev in izjemne izkušnje na področju uporabe naših izdelkov v različnih aplikacijah. Vse to nam omogoča razvijati izdelke, ki postavljajo prihodnje standarde in ki so usklajeni s proizvodnimi procesi. Izdelki, ki jih trenutno razvijamo v Danfoss Trati, sledijo najsodobnejšim standardom.

Opisi produktov:

V Danfoss Trati razvijamo, proizvajamo in vpeljujemo na trg naslednje skupine izdelkov:

  • izdelke za regulacijo prenosa toplote v podpostajah daljinskega ogrevanja.
  • balansirne ventile in kombinirane ventile za regulacijo ogrevalnih in klimatskih sistemov.
  • prenosnike toplote v ogrevalnih in hladilnih sistemih.
Danfoss Trata ponuja celovito paleto Danfossovih izdelkov na slovenskem trgu in deloma v regiji.
TESTIMONIALS

Sünje, Mechatronics Engineer

 

Jean-Sebastien, Manufacturing Engineer

 

Ana Maria, Global Sales Program & Processes

 

Mei, Business Controller

 

Inženir naprednega zagotavljanja kakovosti

V Danfoss Trati ponujamo priložnost, da se pridružite vodilnemu globalnem podjetju na področju ogrevanja, hlajenja in klimatizacije. Razvijamo in izdelujemo trajnostne in kakovostne rešitve za ljudi po vsem svetu in pozitivno vplivamo na globalne spremembe. Vas zanima, kako dobri postanemo še boljši?

Če zaupate v svoje ideje in znanje ter ste pripravljeni na nov izziv, se nam za pridružite kot: 

Projektni tehnolog (m/ž) – Project Technology Engineer

na področju Prenosnikov toplote (HEX) v Kamniku. V prihodnjih letih na tem področju pričakujemo strmo rast obsega proizvodnje in zato tudi v oddelku Projektne tehnologije iščemo motiviranega strokovnjaka, ki želi razvijati svoje ideje in znanje znotraj uspešne mednarodne proizvodne korporacije.

Vaša odgovornost bo vpetost v projekte razvoja novih in spremembe obstoječih izdelkov ter uvajanje proizvodne tehnologije s poudarkom na zagotavljanju produktivnosti in izboljšanju kakovosti.

Prijave so možne preko Danfossove zaposlitvene strani (povezava spodaj), sprejemamo pa jih, dokler procesa ne zaključimo z izbranim/-o kandidatom/-ko. Delovno mesto je odprto za nedoločen čas.

Več o odgovornostih in pričakovanjih ter gumb za spletno prijavo najdete na Danfossovi zaposlitveni strani – tukaj

Danfoss Trata je del mednarodne korporacije Danfoss s sedežem na Danskem z odličnimi poslovnimi rezultati, globalno prisotnostjo in vodilno vlogo na področju daljinskega ogrevanja in hlajenja. Ponujamo inovativne, energetsko učinkovite in do okolja prijazne rešitve ter globalno delovno okolje z neomejenimi možnostmi za rast in razvoj. 

V Sloveniji razvijamo in proizvajamo komponente daljinskega ogrevanja, HVAC, prenosnike toplote in ventile za hidravlično uravnoteženje. 

Uvrščamo se med najuspešnejša slovenska podjetja, saj imamo jasne cilje, vrhunske kompetence in željo po zmagi. Delamo v sodobnih laboratorijih, z najnovejšimi tehnologijami in orodji. 

Ne odlašaj!
Še 4 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Na naši lokaciji v Kamniku v prihodnjih treh letih pričakujemo preko 100% rast obsega proizvodnje, zato iščemo strokovnjaka na področju tehnologije da bo skupaj s sodelavci ustvaril pogoje za uspešno rast in doseganje ciljev. Vaša odgovornost bo vpetost v projekte razvoja novih izdelkov in spremembe obstoječih ter uvajanje proizvodne tehnologije s poudarkom na zagotavljanju produktivnosti in izboljšanju kakovosti.Poleg tega bodo vaše odgovornosti še:

Zagotovitev potrebne proizvodne opreme za izdelavo in testiranje izdelkov (montažne linije, stroji, testne naprave, priprave in orodja)
Izdelava kontrolnih planov
Izvedba kakovostnih analiz FMEA, MSA, SPC in podobnih za zagotavljanje kakovosti izdelkov
Oblikovanje montažnih konceptov
Izdelava navodil za delo operaterjev (nastavitvena, montažna, kontrolna)
Izdelava tehnoloških matičnih podatkov, kosovnic, tehnoloških postopkov in drugih potrebnih podatkov v programu SAP

Kaj pričakujemo

Vsaj dodiplomska izobrazba strojniške smeri (prednost: proizvodna tehnologija ali mehatronika)
Vsaj dve leti delovnih izkušenj na podobnih delih v proizvodnem podjetju na področju proizvodnje, tehnologije, kakovosti ali razvoja
Poznavanje konceptov vitke proizvodnje
Poznavanje osnov proizvodne tehnologije in procesov izdelave toplotnih izmenjevalcev (prešanje, montaža, lotanje)
Kritična analiza in presoja tehnoloških procesov
Aktivno znanje angleščine
Usmerjenost na tehnično področje s sposobnostjo timskega dela in ustrezne komunikacije z različnimi deležniki
Samostojnost, proaktivnost in sposobnost iskanja novih rešitev

Kaj nudimo

Kakovosten strokovni izziv v dobro stoječem in stabilnem mednarodnem proizvodnem podjetju
Številne priložnosti za strokovni in osebnostni razvoj, tako doma kot v tujini
Vrhunski sodelavci, ki so pripravljeni deliti svoje znanje
Zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo treh mesecev
Odgovornosti primerno plačilo
Vašo spletno prijavo pričakujemo do 20. oktobra 2017. Prijave bomo sprejemali tudi po prijavnem roku, dokler delovno mesto ne bo zapolnjeno.

Ne odlašaj!
Še 4 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Izberi področje dela