Računovodja m/ž

Danes
Libres d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Libres d.o.o.
Spletna stran:

Računovodja m/ž

Računovodja m/ž


LIBRES RAČUNOVODSTVO zaposli računovodjo za nedoločen čas.
Sedaj imate priložnost, da se pridružite uspešnemu ter uveljavljenemu družinskemu  podjetju, ki je na trgu prisotno že 25 let. 
Cenimo strokovnost, produktivnost in zanesljivost. To seveda tudi primerno nagradimo z konkurenčnim plačilom, maksimalnim regresom in tudi izplačilom poslovne uspešnosti.
 Imamo urejene delovne pogoje v lastnih prostorih (BTC Ljubljana) z lastnim parkiriščem.  Delo poteka v prenovljenih pisarnah s sodobno računalniško opremo. Delovni čas je gibljiv: prihod je možen od 6.30 do 8h in odhod od 13h do 16h. 

Področje delovnih nalog:

Opravljanje računovodskih storitev za gospodarske družbe. Knjiženje poslovnih dogodkov, obračun osebnih prejemkov, obračun DDV, izdelava letnih in medletnih računovodskih izkazov in priprava razkritij za potrebe financiranja pri bankah.

Zaposlimo osebo, ki jo veseli delo v računovodstvu  in bo samostojno izvajala  storitve za mikro in majhne gospodarske družbe in samostojne podjetnike. Poznati je potrebno SRS in davčno zakonodajo ter samostojno izdelovati obračune, poročila in računovodske izkaze. Pričakujemo strokovno in  komunikativno osebo, ki je pripravljena reševati  probleme in sodelovati v timu. 

V kolektivu se zavzemamo za medsebojno pomoč med sodelavci in ustvarjamo delovno okolje, ki temelji na dobrih medsebojnih odnosih.

Prijave sprejemamo preko elektronske pošte na naslov: 
pavel.kobilsek@libres.si

www.libres.si

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

LIBRES RAČUNOVODSTVO zaposli računovodjo za nedoločen čas.
Sedaj imate priložnost, da se pridružite uspešnemu ter uveljavljenemu družinskemu podjetju, ki je na trgu prisotno 25 let.
Cenimo strokovnost, produktivnost in zanesljivost. To seveda tudi primerno nagradimo s konkurenčnim plačilom, maksimalnim regresom in izplačilom poslovne uspešnosti. Imamo urejene delovne pogoje v lastnih prostorih (BTC Ljubljana) z lastnim parkiriščem. Delo poteka v prenovljenih pisarnah s sodobno računalniško opremo. Delovni čas je gibljiv: prihod je možen od 6.30 do 8h in odhod od 13h do 16h.

Področje delovnih nalog:
Opravljanje računovodskih storitev za gospodarske družbe . Knjiženje poslovnih dogodkov, obračun osebnih prejemkov, obračun DDV, izdelava letnih in medletnih računovodskih izkazov in priprava razkritij za potrebe financiranja pri bankah.


Kaj pričakujemo

Zaposlimo osebo, ki jo veseli delo v računovodstvu in bo samostojno izvajala storitve za mikro in majhne gospodarske družbe in samostojne podjetnike. Poznati je potrebno SRS in davčno zakonodajo ter samostojno izdelovati obračune, poročila in računovodske izkaze. Pričakujemo strokovno in komunikativno osebo, ki je pripravljena reševati probleme in sodelovati v timu.

Kaj nudimo

V kolektivu se zavzemamo za medsebojno pomoč med sodelavci in ustvarjamo delovno okolje, ki temelji na dobrih medsebojnih odnosih.
Prijave sprejemamo preko elektronske pošte na naslov: pavel.kobilsek@libres.si

Izberi področje dela